Második alkalommal került sor Szabadkán a North Side Tuning Show találkozóra, melyen hazai vasak is képviseltették magukat - főként a határ közelében fekvő Szeged városából.

Az AMTS-en évek óta állandó partnerünk és barátunk Hati, valamint csapata a Sun City Tuning Team összesen 10 autóval látogatta meg a rendezvényt, hozzájuk csapódott még a szintén szegedi BG Tuning csapata is két járművel.

A srácok vasárnap korán reggel találkoztak a Raceland Kupának évente helyet biztosító Szeged Pláza parkolójában, majd néhány román tunerrel kiegészülve, 19 autó konvojban láttak neki a hosszúnak nem nevezhető útnak - Szabadka innen tényleg csak egy köpésre van. A külföldi csapatot (Stance Spice) egyébként Debrecenből már ismerhettük, a képek is tőlük vannak, ezúton is nagy köszönet értük!

A rendezvény egy régi laktanyába volt, egy nagy hangár tövében, betonos, füves és erdős területekkel körítve. A meglehetősen retrós környezet igazán jó kontrasztot adott a csillogó tuning gépeknek, a  hely minden részvevő szerint ideális egy efféle rendezvényhez.

Programok terén a szokásosnak mondható hangnyomás mérés, valamint autó szépségversenyre került sor. Az optikai megmérettetésen a magyar autók kettő, a románok három díjat hozhattak haza.

Nyár lévén természetesen nem maradhatott el a szexi autó mosás sem, de volt hangszóró kitartó verseny, valamint medencés terepjáró tolás (bármit is jelentsen ez). Ez utóbbi meg volt turbózva három ledér csajszival is, akik közben bőszen locsolták locsolták az erőlködő srácokat. Mindezek mellett pedig gumifüstölésben sem volt hiány.

Összességében elmondható, hogy Hatiék kis csapata remekül érezte magát, e cseppet sem klisés konklúzióval pedig véget is ért ez a frappáns kis beszámoló. Mi ekkor még a Miskolci Autófeszten pörgettük az autókat, az ott készült képeink is hamarosan felkerülnek az oldalra, csak még egy kis türelem...

Utoljára egyébként Palicson voltunk szerb tuning találkozón, ahol többek közt Damien égett trikóra a rekkenő hőségben - nos az sem tegnap volt.