Cikk: Fast & Furious 8 - első benyomások

aktuális téma
 Fast & Furious 8 - első benyomások

Az AMTS premier előtti vetítésén sikerült megtekinteni a Halálos Iramban sorozat legújabb tagját. Vélemény, spoilerek nélkül! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Statler
#5
2021. június 28. 14:28
AirWick
#4
2017. április 18. 19:54
Elment.. Erőltetett Dom döntése, a "család" tehetetlensége, Mr. Senki és ifj. Mr. Senki bevonása, a jóból gonosz a gonoszból jó, Roman pedig egyre inkább hisztis p.csa... és a tuningok, versenyek nagyjából az első 5 percben ki is merültek, bár a súlcsökkentést nem nevezném annak. Kicsit már fantázia film. De mit várunk ha az egyik főhős idő közben sajnos meghal a valóságban? Ezt tudták kihozni.
YELLOW
#3
2017. április 18. 07:25
kb az első két résznek volt értelme...
a tokyo drift még hozott valami újat, de kb ennyi.
az a fajta tuning, ami az első két részkor jelen volt, már letűnt, és úgy látszik nem csak itt az országban, vagy épp ezen az oldalon, de kint sincs jelen olyan mértékben, mint volt.
meg fogom nézni, hisz szinte minden sz@r filmet megnézek, de már több rész óta úgy ülök le, hogy sok mindent nem várok az egésztől.
Rob66
#1
2017. április 18. 00:49
Megnéztem, nekem ez már a too much kategória volt. Semmiről sem szólt, ltáványosnak látványos volt. Nem láttam benne viszont ezt a magyar erőembert, korábban cikk is volt róla, hogy benne lesz a filmben. Tud erről valaki valamit?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!