Az Összes Hazai Tuningcég Egy VICC!!!

aktuális téma
Az Összes Hazai Tuningcég Egy VICC!!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Pahoo
2005. április 28. 21:44
ugyanez a helyzet! már többször is voltam bent! hihetelen! a pénzt nem hajlandók visszadni! ("de azért ne legyen köztünk harag" monta minden alkalommal a faszi)
M6sport
2005. április 28. 21:43
utolso mondatodra reagalva: -ezt eddig is tudtuk!!!
M6sport
2005. április 28. 21:40
...vagy a (legfontosabb), hogy nem is ertenek hozza!!!
Radzeer
2005. április 28. 21:40
Ezt nagyon korrekt módon csinálták, meg a Skodámat is.
Bike_Racer
2005. április 28. 21:38
Sajnos nem kevesen vagyunk akik már megszívták valahol, valamikor.
2.8VR6
2005. április 28. 21:29
egyetértek az elööttem szólókkal !! Nincs ember, akire rá lehetne bízni az autót, mert vagy lehúznak, vagy szarul csinálják, meg, vagy nem is azt kapod, amit kértél !!! Ezért építettem meg én is saját magam a kocsimat ! Sok munka volt, rengeteg utánajárás, és utánaolvasás !Mert hogy minden le van írva a "nagykönyvekben " , mert vannak ilyenek !! Tanulni pedig soha nem késöö, és nem szégyen ! Bár nem árt egy kis müüszaki érzék is hozzá, de mindent meg lehet csinálni, csak akarni kell......
Bike_Racer
2005. április 28. 21:23
Igen, vagy magadnak kell megcsinálni. Én ha tehetem csak végső megoldásként megyek szervízbe és akkor is max két hely van ahova be merem adni az autót. Eddig bármi probléma, vagy ötlet volt, megoldottam magamnak. És nem azért, hogy spóroljak, csak egyszerűen nincs jó tapasztalatom...
mateus
2005. április 28. 21:18
Ha vkinek nincs annyi pénze,h "beadja" az autóját pl. az RS-hez,s magának kell utánajárnia,akkor egy falazás/rendszámátrakás miatt is min. 3 helyre kell menni.
ChPh
2005. április 28. 21:08
mateus
2005. április 28. 21:08
Ha Ausztria közelében laknék tuti,hogy ott csináltatnám az autót
mateus
2005. április 28. 21:07
Megy a lehúzás,cserébe hozzá nem értés,ha meg van hozzáértés,akkor összecsapják a munkát,nem tartják fontosnak,hogy mindenki elégedett legyen...
Bike_Racer
2005. április 28. 20:58
Tudod JiM, miután beszélgettünk a bajai carstyling talin. Sok mindent gondoltam, de azt nem, hogy így meg járod az O.CT-vel. Ahogy kivettem a szavaidból, te meg vagy elégedve az addig látotottakkal illetve hallottakkal és teljesen nyugodtan fogod rájuk bízni az autódat. Főleg miután szóba került a bajai tuning guru (nevet szándékosan nem írok) bealakítása. Azt hittem, hogy végre ők lesznek azok akik valóban értenek is ahoz amit csinálnak és ha már drágák akkor kiszolgálják azt a szűk vevőkört aki oda megy hozzájuk. Ezek szerint tévedtem... Ez nagyon sajnálatos és azt hiszem éppen ez miatt nem fogják a magyar cégek elérni azt a színvonalat, amit egy külföldi. Átverős-spórolós-hozzánemértős,demegkókányolós mentalitás a jellemző. Nekem ez egyszerűen felfoghatatlan, hogy nem voltak képesek egy BOV-ot beépíteni.
Úgy gondolom, hogy ezek után kijelenthető, hogy a magyar cégek csak a marketinget igyekeznek átvenni a német, angol stb. társaiktól és a valódi tudásuk messze nem éri el az elfogadható szintet.
ChPh
2005. április 28. 20:52
nem is a KV miatt, hanem amiatt, hogy még így is emberszámba vesznek, hogy csak érdeklődő vagy...
takarék
2005. április 28. 20:51
akkor lassan itt kell lennie, mert énis onnan rendeltem, és énis in-pro-t, csak január közepén, én előbb kaptam meg 2 héttel, lassan neked is itt kéne lennie
jah és mikor betelefonáltam 2hónap mulva hogy inkább hagyjuk, nem kell, mert én nem várrok rá annyit, akkor a pali halálra volt sértődve, majdnem hogy +fenyegetett hogy várjam meg
moca
2005. április 28. 20:51
De még mesélhetnéka kamu dolgokról ... ál "Type-R" váltógomb, világító szelepsapka, menő dísztárcsák, márkát pisilő kissrác matrica, brutális műanyag beömlő króm sprével lefújva, minden ami igazi tuning
kornél1
2005. április 28. 20:50
pedig én elöször ott akartam csippeltetni...
moca
2005. április 28. 20:49
Itt Szombathelyen 3 (!!!) éve árulnak az egyik helyi omnizus autósboltban egy Magnum dobot, ugyanolyan áron, mint a kezdetekben, amikor kitették
kornél1
2005. április 28. 20:47
ja, föleg korrekt áron! Pl olvasni mindenhol hogy "odaát" sokkal occsobb minden... kromfelni, airride, stb... pedig szentem igény nálunk is lenne rá ....
Pahoo
2005. április 28. 20:47
én január végén rendeltem dk-tuningnál in.pro oldalindexet. azóta se jött meg
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 2235 találat 112 oldalon