Lefelé nyíló 1DIN LCD

aktuális téma
Lefelé nyíló 1DIN LCD

Sziasztok! Napokat töltöttem már kereséssel, de eddig nem találtam rá az üdvözítő megoldásra: mivel nem akarom átalakítani a műszerfalam, csak 1DIN méretű helyem van és az is a műszerfal felső pereménél helyezkedik el, ahol egy 8-10cm-es perem "fedi", olyan kinyitható, 1DIN méretű LCD fejegységet keresek, amelyik lefelé is ki tud nyílni. úgy 98-02 között vmikor (rég volt már, na :) ) láttam egyik hifi gyártó katalógusában egy ilyen fejegységet (konkrétan mindkét irányba nyitható volt, minimális szereléssel), de már sajnos nem emlékszem melyik gyártó volt az. Ha valaki találkozott már ilyen megoldással, esetleg ismeri a gyártót vagy tudja hol lehet beszerezni, az kérem írjon. KÖSZÖNÖM!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Grapee
#3
2007. augusztus 16. 11:37
hmmm...esetleg tudsz csípőből egy ilyet gyártó és tipus szerint is? ;)
Octi
#2
2007. augusztus 16. 11:32
Van olyan normál, kinyiló 1DIN-es, amelyiken fogatható, tükrözhető a kép. Rakj be egy olyat fejjel lefelé
Grapee
#1
2007. augusztus 16. 11:28
Sziasztok!

Napokat töltöttem már kereséssel, de eddig nem találtam rá az üdvözítő megoldásra:

mivel nem akarom átalakítani a műszerfalam, csak 1DIN méretű helyem van és az is a műszerfal felső pereménél helyezkedik el, ahol egy 8-10cm-es perem "fedi", olyan kinyitható, 1DIN méretű LCD fejegységet keresek, amelyik lefelé is ki tud nyílni.

úgy 98-02 között vmikor (rég volt már, na :) ) láttam egyik hifi gyártó katalógusában egy ilyen fejegységet (konkrétan mindkét irányba nyitható volt, minimális szereléssel), de már sajnos nem emlékszem melyik gyártó volt az.

Ha valaki találkozott már ilyen megoldással, esetleg ismeri a gyártót vagy tudja hol lehet beszerezni, az kérem írjon.

KÖSZÖNÖM!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!