Turbó építés

aktuális téma
Turbó építés

Sziasztok. A turbó építés érdekelne engem csak nem tudom hol és mennyiért lehet. Erre a kérdésemre keresném a választ. Pl. van itt a carstylingon néhány autóban ez az x-turbo. Akár ez is érdekelne csak kit lehet ez ügyben felkeresni? Néztem az eddigi topicokat de nem találtam amit kerestem (lehet hogy csak én nem láttam) de ha van erről szó valahol lécci szóljatok. Előre is köszi

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
5 6 7 8 9 10
Almera
2004. november 03. 18:23
kurva drága a turbó beépítése utólag, ha azt akarod, hogy jó legyen a verda, vagyis misi környékéről van itt szó, mivel mindent ki kell cserélni, hogy bírja a terhelést...amúgy a többiektől tudom, hogy az x-turbó egy rakás szar, minden héten lehet vinni javíttatni a vasat, mert szétbasz mindent....
n12turbo
2004. november 03. 15:39
akartam mondani hogy van 3 vagy több ilyen fórum ami ezzel foglakozik.

Amit ha végigolvasgatsz rájössz hogy:
az utólagos turbóépítést meg lehet csinálni kevés pénzből, kevés hozzáértéssel úgy hogy az autó jól is mehet pár hétig esetleg hónapig, de nem sokáig az biztos.
Vagy egy pár helyen megoldják neked 500 rugó körül ami megint nem kevés ez már lehet tartósabb de én még ebben is kételekedek.
Inkább ajánalanám a komplett moci cserét. Legyegyszerűbb és tutira jó lesz ha baba a moci+turbo. Csak a hajtáslánc jön utánna. + kétmillió év idő. Sok sikert.
Ha turbózni akarsz vegyél turbós gépet, és azt kell tuningolgatni.
De persze vannak ellenpéldák a kérdés az hogy ki mit tagad le....
Sréc
2004. november 03. 15:17
pedig elég sok topicban benne van amit keresel....
Golfy
2004. november 03. 15:15
Sziasztok.
A turbó építés érdekelne engem csak nem tudom hol és mennyiért lehet. Erre a kérdésemre keresném a választ.
Pl. van itt a carstylingon néhány autóban ez az x-turbo. Akár ez is érdekelne csak kit lehet ez ügyben felkeresni?
Néztem az eddigi topicokat de nem találtam amit kerestem (lehet hogy csak én nem láttam) de ha van erről szó valahol lécci szóljatok.

Előre is köszi
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
5 6 7 8 9 10
Összesen 184 találat 10 oldalon