Cikk: Idén is Volkswagenek lepik el a Hungaroringet!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Idén is Volkswagenek lepik el a Hungaroringet!

Figyelem, figyelem! Közeleg az idei Volkswagen-találkozó, ahol a márka szinte össze típusának összejövetelt tartanak a Hungaroringen, egy nagyszabású fesztivál keretei között. Szeretnél köztük állni, hogy kedvencedet mások is megcsodálhassák? Mutatjuk, mi a teendőd! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#6
2018. augusztus 27. 12:10
A legendás modellek már-már megszokottak a Volkswagen-találkozón.
Idén legendás vendégekben sem lesz hiány. Az idei rendezvényre együtt érkezik Klaus-Joachim "Jochi" Kleint és eredetileg 652 lóerős, duálmotoros Golfja, amivel az idei rekorddöntés előtt utoljára indultunk a Pikes Peak hegyi felfutó versenyen, még a nyolcvanas évek végén.
Ha szeretnéd testközelből látni versenyautónkat vagy autogramot kérnél a korábbi Európa-bajnok raliversenyzőtől, úgy szeptember 22-én a Hungaroringen a helyed!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#5
2018. augusztus 07. 14:31
A Volkswagen-találkozó alkatrészbörzéje szintet lép és idén új, kiemelt helyszínre költözik! A koncepció természetesen változatlan: továbbra is magánszemélyek árusítanak korábbi Volkswagen típusokhoz alkatrészeket, tartozékokat és relikviákat.

Szeretnél eladónak jelentkezni? Kérünk, írj a [email protected] e-mail címre, hogy tájékoztathassunk a részletekről!

Vásárolnál? Írd meg kommentben, hogy milyen modellhez mit keresel!

Találkozzunk szeptember 22-én a Hungaroringen!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2018. augusztus 01. 14:39
Ha Volkswagen-találkozó, akkor nyereményautó! A szervezők ebben az évben igazi különlegességgel készülnek nektek: a tavaly debütált egyszámjáték idei nyertese egy alig 43 000 km-t futott, gyönyörű állapotú, automata váltós Beetle mindössze második (!) tulajdonosa lehet. A tavalyi nyertes csupán 138 Ft-ért jutott egy Golf VI-hoz. Mit gondoltok, idén ennél magasabb vagy alacsonyabb számmal lehet majd nyerni?
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2018. július 30. 15:15
Résztvevő Volkswagen-tulajdonosok figyelem! A regisztráció folyamatos az idei Volkswagen-találkozóra! Ha 2018. szeptember 22-én kiállítóként szeretnéd megmutatni az autódat a Hungaroringen, hogy azt mások is megcsodálhassák, úgy a volkswagen-talalkozo.hu oldalon keresztül jelentkezhetsz!

A legtöbb modell esetén a szervezés továbbra is partnereink bevonásával zajlik - így a Bora / Jetta / Vento tulajdonosoké az AMTS felületén keresztül - a Golfok azonban idén is egy szakmai zsűri döntése alapján kerülhetnek fel a Paddockra.

Az előző években regisztrált Golf-tulajdonosok a korábban feltöltött képeket és szöveges bemutatkozó anyagokat június 31-ig megtalálják a profiljukban, ezért javasoljuk, hogy a határidőig mindenképpen lépjenek be az oldalra és ellenőrizzék, illetve szükség esetén frissítsék őket.
Link: [ link: volkswagen-talalkozo.hu ]
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!