Dombóvári Autós Club
aktuális téma

-------------------------------D.A.C.-------------------------------
-----------------------DOMBÓVÁRI AUTÓS CLUB-----------------
============================================
2012. Szeptember 7-8-án ismét várja az autók szerelmeseit a Dombóvári Autós Club Egyesület immár 8. alkalommal. Gyertek el, zárjuk együtt az évet:)
Köszönjük minden eddigi kiállítónak (cégeknek, vállalkozásoknak, üzleteknek, magánszemélyeknek), aki a rendezvényeinken történő részvételükkel, a találkozókra érkezők pedig versenyszámokban való indulásukkal, és egyszerűen a jelenlétükkel támogatták az alapítványokat, és segítették eddigi munkánkat, céljainkat. Számítunk rátok/rájuk továbbra is!
D.A.C.
=========================================
A VI. Találkozó képei (by Solow)
-----------------------DOMBÓVÁRI AUTÓS CLUB-----------------
============================================
2012. Szeptember 7-8-án ismét várja az autók szerelmeseit a Dombóvári Autós Club Egyesület immár 8. alkalommal. Gyertek el, zárjuk együtt az évet:)
Köszönjük minden eddigi kiállítónak (cégeknek, vállalkozásoknak, üzleteknek, magánszemélyeknek), aki a rendezvényeinken történő részvételükkel, a találkozókra érkezők pedig versenyszámokban való indulásukkal, és egyszerűen a jelenlétükkel támogatták az alapítványokat, és segítették eddigi munkánkat, céljainkat. Számítunk rátok/rájuk továbbra is!
D.A.C.
=========================================
A VI. Találkozó képei (by Solow)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
A zenék miatt én voltam a ludas... Nem vittem távirányítót a DVD-lejátszóhoz, így áramszünet vagy lemezcsere miatt elölről kezdte a lemezt.... 

És miért kell belelépni!!

Miért kell a kaki mellet játszania vele?? 

Szegény Domsky! Kutyára értem

Hali!
El el!
Ma folyt köv!
El el!
Ma folyt köv!

Reggelt!
Na elkészült??
Na elkészült??
Szerintem is nagyon jó tali volt!
Ahogy Gyurcsány mondta ha nem tetszik el lehet menni!!!!
Nem muszáj a talira járkálni és utána meg összeset lefikázni hogy mi volt vele a baj!
Fel kell menni a Cs showra és ott kiállítani a kocsit!
Gabo meg Arny is tudja hogy ott mennyit is mennyi hiba volt és azok elméletileg a legprofibbak!
Akkor miről vitáztok itt?
Itt legalább 1 zenét hallgatok egész nap nem 5öt!!

Ahogy Gyurcsány mondta ha nem tetszik el lehet menni!!!!
Nem muszáj a talira járkálni és utána meg összeset lefikázni hogy mi volt vele a baj!
Fel kell menni a Cs showra és ott kiállítani a kocsit!
Gabo meg Arny is tudja hogy ott mennyit is mennyi hiba volt és azok elméletileg a legprofibbak!
Akkor miről vitáztok itt?
Itt legalább 1 zenét hallgatok egész nap nem 5öt!!

Köszi a bátorító szavakat, de... Tudom, hogy magunk ellen beszélek, de évről-évre vannak visszatérő bakik a találkozóinkon... Én is úgy vagyok vele, hogy ezeket jó lenne kiküszöbölni, hogy ne hagyjunk magunkon támadási felületet... Minél többet vállal be az ember, annál nagyobb a lehetőség a bakira. Lehet, hogy az őszi találkozón nem lesz semmi program, csak összejövünk, a szépségversenyt nem zsűri vezényli le, hanem a sorszámozott belépő alapján a közönség szavaz, a szemeteseket kitesszük a "gyárilag lebetonozott" helyekre (jópár autótulajnak ez tuti nem tetszene, ha éppen odaáll mellé), nem lesz tombola sem, délután 3-kor eredményt hirdetünk, aztán mindenki időben hazaér....
Tartok tőle, hogy ha így lenne, sokkal rosszabbak lennének a kritikák is... 

Természetesen... 

Bocs hogy már én is beírok , de nem bírom só nélkül hagyni!
Szerintem meg qva jó volt az egész leszámítva ezt a pár apró dolgot ami egyeseknek nem tetszett , most én is lovagolhatnék azon hogy nem volt pl. elég kuka (még Keszit reggel kérdeztem is) de délutánra lett, megoldották!
A többi részét leszarom , nekünk jó volt a társaság és egész nap jól éreztük magunkat , ezáltal nekem megérte az 1500pénzt ennyi!
(függetlenül az én hozzáállásom:) Problémák akkor vannak ha az emberek csinálják őket... (ez mindenkire vonatkozik)
Szerintem meg qva jó volt az egész leszámítva ezt a pár apró dolgot ami egyeseknek nem tetszett , most én is lovagolhatnék azon hogy nem volt pl. elég kuka (még Keszit reggel kérdeztem is) de délutánra lett, megoldották!
A többi részét leszarom , nekünk jó volt a társaság és egész nap jól éreztük magunkat , ezáltal nekem megérte az 1500pénzt ennyi!
(függetlenül az én hozzáállásom:) Problémák akkor vannak ha az emberek csinálják őket... (ez mindenkire vonatkozik)
Jah , voltál vagy másfél méterre 
te kis cunafiú 

amúgy az, hogy ő "építette" , az gondolom nem azt jelenti, hogy ő fényezte, lakatolta airbrusholta stb. hanem a kárpitos részét...

attól még 3 másodperc alatt nézte meg a kocsinkat, és mikor kérdeztem, hogy mondjak e valamit, azt morogta, nem számít mert úgyis van még 2 forduló...

ja ezt én is olvastam

A félreértések elkerülése végett íme egy kép a "hozzá nem értő" kárpitos által épített (és kárpitozott) autóról:
én távol ültem, nem láttam semmit, úgy hogy nem nyilatkozok 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Cs show minden standnak saját Dj-je volt!
És voltak helyek ahol 5 zenét hallottál egyszerre!!
Gondolhatod milyen jó ott abba a pontba kiállítani a kocsid és 3 napon keresztül ezt elviselni!