Üdv Nektek Kedves Userek!
Horton második alkalommal rendezünk autó-tuning találkozót! Ezt a rendezvényt mindig a helyi Őszköszöntővel párhuzamban szervezzük, így több programmal szórakoztatjuk az érdeklődőket.
Idén SZEPTEMBER 6-án, reggel 9-10 ÓRA között indul a rendezvény!
Minden, KLUBOT, AUTÓ KEDVELŐT, TUNING AUTÓST, SZERETETTEL VÁRUNK!
A rendezvény teljesen INGYENES!
Kb.: 100 (esetleg több) férőhelyes parkolók állnak rendelkezésünkre, és egy út, ahol a gyorsulási verseny zajlik.
A Nektek (autósoknak) szánt programok (egyenlőre időpontok nélkül):
-Szépségverseny,
-Hangnyomás mérés (hifi és kipufogó),
-Ügyességi verseny (bójás pályán),
-Gyorsulási verseny kb.250 méteren,
-Legek versenye,
-Felvonulás
-Gumiégetés (a megadott időpontban akár Ti is füstölhettek)
Továbbá mindehhez párosul a jó hangulat, a helyi programok, az éjszakai Disco és Tűzijáték.
Amennyiben érdeklődtök, regisztráljatok az eseménynaptárban, Köszönöm!
(A Mátra-aljai Trabant- Wartburg talit is mi szervezzük, és itt tartjuk, Horton, ha erről szeretnél infókat, fordulj hozzám, vagy a Trabant Team Mátraalja tagjaihoz!)
Minden jót Nektek!
Szerintem ezt a dolgot le lehet zárni.
Jövőre a szervezők több pénzből, több segítséggel, az itteni szempontok alapján egy színvonalasabb találkozót szeretnének tartani.
Jövre is el kell jönni és meg kell nézni, hogy mit alkottunk, ami lehet akkor sem lesz tökéletes, de valaki legalább tesz valamit, az idejét, az energiáját, a munkáját és nem utolsósorban a pénzét öli bele...
Ne felejtsuk el a horti tuningtali a résztvevőknek ingyenes volt!
Azon leszünk, hogy jövőre jobb legyen, de ingyenes maradjon és mindenki jól érezze magát!
érdekes hogy a LEg-et emeled ki és a kérdésemre nem válaszoltál,a lapon is fnt van hogy a LEGszebb Hi-fi install az az OPC corsájé volt és mégse kapott semmit!!!!"nemtom, ez érthető-e...
"
hát gyerekek, ígérgetésből nem élnénk meg, az tuti, de ettől függetlenül, akarjuk is, meg is dolgzunk érte és támogatnak is hogy jobb, sokkal jobb találkozó legyen...és lesz is.
Nem ígérem inkább, majd mindenki győződjön meg róla, aztán a fejemhez lehet baszni ezt amit most írtam
1. nem tudjátok elképzelni mennyi szervezés, ugrálás, kapkodás volt ebben a találkozóban. Arról nem beszélek hogy 3-an voltunk, egy-két ember pedig besegített... sajnos nem a mi hibánk, ugyanis többen ígérték hogy jönnek, ott lesznek és segítenek amiben tudnak, közbe meg nem is jöttek el, 3-an pedig eléggé kevesen voltunk ahhoz, hogy kifogástalan találkozót csináljunk.
2. ne mondj ilyet, hogy egyenlő volt a nullával, ha tudsz jobbat, csináld meg, tessék, még helyet is adunk, hajrá... nem kell egyből fikázni.
3. a Legszebbek kaptak oklevelet, a LEGszebbek, nem a legszebb 3, hanem az első... nemtom, ez érthető-e...
Kicsik vagyunk még, de lassan felnövünk, ergó ez a második talink - nekem az első - és a tavalyihoz képest is sokkal jobb volt, és minden alkalommal csak jobb lesz, mert tanulunk a hibákból, ahogy ezekből is amiket írtatok, és egyszercsak felnövünk. Lehet kritizálni, sőt, kell is, de szidni felesleges, vagy akkor lehet jobbat csinálni. Sokminden sajnos pénz kérdése is, és most ennyire tellett...
Szerintem Gomez nevében is megígérhetem hogy jövőre mégösszeszedettebb, jobb találkozót fogunk szervezni és remélem eljöttök majd ismét...
így így...építő jellegű kritikát szívesen veszek Véleményt is lehet nyilvánítani, mert azért van a fórum, de azt se mind1 hogyan tesszük. Amiket most írtál az jó...és ez építő jellegű is!
jahja...eredményhirdetésről én is tudom hogy gáz volt, azért a "köszönet"et mindenki megkapta amikor odaadtam a pépört, vagy éppen a kupát.
Leszarni nem szartam le senkit, az első kapott díjat, ő volt a LEG... és így is hirdettem meg. Következő alkalommal lesz 1.2.3., de nem gondoltuk, hogy ennyien szeretnének jelentkezni rá
a pontozással kapcsolatban foglalmam nincs hogyan pontoztak, ez teljes egészében az ő dolguk volt. ők voltak a szakemberek, rájuk is hagytam. Hogy nem nyitották ki az autót? érdekes...
De kérlek akkor sorold el milyen érdekességek voltak még mert szeretném tudni, most komolyan
egyébként volt aki a rendőrökkel nem volt megelégedve, de ez is épp olyan mint bármi, van akinek jó, van akinek semleges és van akinek rossz.
Én mihez képest szoktam viszonyítani.
Tavaly álldogáltunk csak, és volt szépségverseny meg leszebb hifi oszt viszlát...nulla forint volt de voltunk jópáran és barátságok alakultak ki. Idén volt gyorsulás, LEG-ek versenye, hummás hangnyomás, 155ös alfa, meg drag polák, amit a környékben nem láttam még.
De lehet viszonyítani ahoz is, hogy egyéb országos rendezvényhez képest ahol milliókért csinálnak egy-egy talit, ahoz képest nulla...ez tény
Én csak azt tudom mondani, hogy ...majd jövőre jobb lesz. Már most is a szarból homokbárat épített ez a 3 ember baromi nagy munkával -a többire meg nem lehetett számítani, amikor kellett volna-
sokan jelezték hogy szeretnének segíteni, aminek nagyon örülök. Az önkormányzat pedig az anyagiakban támogat + hát a szponzorok is érdeklődnek végre.
Ennyit tudok ezzel kapcsolatban és nem akarok én sem bántani vele senkit. A találkozó lényege hogy az emberekért van, nem ellenük.