IV. Blitz-Weekend '08.08.22-24

aktuális téma
IV. Blitz-Weekend '08.08.22-24

IV. Blitz-Weekend Nemzetközi Opel Találkozó Balatonszemes - Vadvirág Kemping 2008.08.22-24

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
kadett-a
2008. augusztus 26. 08:22
Szerintem inkább maradj otthon és akkor senki nem fog korlátozni téged. Otthon azt csinálsz amit akarsz, oda állsz az autóddal ahova akarsz, és nem rabolod a rendezők idejét parttalan vitatkozással. Köszönjük, hogy részt vettél a rendezvényen, a segítő felajánlásoddal én személy szerint nem tudok mit kezdeni, mert ilyen gondolkodásmóddal te nekem nem tudnál segíteni.
Gellért
2008. augusztus 26. 01:36
Hagyom én és nem is zavar csak azért ez hozzátartozott a történethez és elvártam volna h a rendezők kritikájánál ezt említse meg, mert így lett volna korrekt a dolog, de ezt már mindenki maga döntse el h kinek van igaza. Olyat nem lehet csinálni h mindenkinek jó legyen, olyan is ritkán van hogy minden összejön. Sokan azt felejtik el h vannak emberek kik azért dolgoznak h legyen Opeles élet, legyenek találkozók és ezért mit tesznek. Nem baj ha kritika éri az embert,mert abból tanul.... csak azt lehet tenni építő jelleggel is. A szervezők közül senkinek sem ez a főállása, amit rászánt időt az a saját szabadidejéből szánta stb. Részemről a téma lezárva mert nincs értelme. Köszi mindenkinek ki eljött a találkozóra. Üdv : Biró Gellért - Gelko -
J0hnny
2008. augusztus 26. 00:43
Hagyd Gelko!
Mindig vannak,akik murva okosak egy tali után,mit és hogyan kellett volna,de életében még egy cserkésztalálkozót sem szervezett meg.
Az első pályanap után is voltak ilyenek(véletlenül ő is coupes) pl hogy miért nem volt TOITOI budi.Arra már nem gondolt a szerencsétlen,hogy azok bérlése mennyibe is kerül.De ez csak egy példa a sok közül.
Elolvasom a véleményét,jót röhögök és ennyi.
Szervezzen jobbat,ha tud.
Gellért
2008. augusztus 26. 00:17
Sanyiqua ! egy valami marad ki az írásodból. A találkozón csak Te kérted vissza a belépőd árát, és azt kb 5 percen belül szó nélkül megkaptad úgy hogy még elnézést is kértem tőled a rajtunk kívül álló gondok miatt. Utána azért a visszajöttél a felvonulás után is a kempingbe annak ellenére hogy mondtad h mész is haza, de még azt se tettem szóvá....
Atommanó
2008. augusztus 26. 00:08
Ahogy Balázska írja...
És ne feledjük el, hogy ezt klubtagok csinálták nektek nekünk mindenkinek... belépőt ugyanúgy fizettünk...a DJ srác is, aki szintén klubtagunk...én nem pénzért csinálta, hanem magunknak, nektek...mindenkinek...
arról, hogy így jártunk a kempinggel sajnos nem tehetünk...
A lehetőség pedig, hogy jobb legyen pl jövőre adott....be lehet állni segíteni sátrat pakolni, beléptetni, versenyeket szervezni, lebonyolítani, napokat telefonálni, lejárkálni a helyszínekre...stb...

És mindezekhez képest nagyon jó kis buli lett...de sajnos a kialakult helyzethez valóban nagyon sok résztvevő hozzájárult, akik azt hitték, hogy kétezerötééééééé bármit lehet most...
Sanyiqua
2008. augusztus 25. 23:54
Oks. Jövőre amiben tudunk, szívesen segítünk, akár klubszinten is!
redline_
2008. augusztus 25. 21:19
Sanyi, felhívnám a figyelmed Balázska beírására....ha a szervezősrácok nem törik kezüket lábukat, akkor már szombat délelőtt el lettünk volna zavarva a halálba.
A srácok előtt le a kalappal szerintem. Minket megrendszabályozni és (hellyel-közzel ) emberi viselkedésre bírni nem az ő feladatuk.

Egyébként meg lehetne menni nekik segíteni, mert minden évben kevesen vannak elkel a segítő kéz.

És szerintem a kempinget ne vessük össze a két évvel ezelőttivel. Akkor töküres volt, örültek nekünk mert hoztunk pénzt....most tele volt vendéggel, egyből zavartunk meg fölöslegesek voltunk.
Demó
2008. augusztus 25. 21:13
Szerintem ott egyáltalán nem a szervezéssel volt a gond, hanem a kemping vezetőségével, személyzetével.
Na meg az időjárás is keresztbetett nekik. Szerintem Ők megtettek mindent, amit lehetett és ha a személyzet és az időjárás is nekünk kedvezett volna, akkor még jobb lehetett volna a tali.
Nekem személy szerint tetszett, jó volt a társaság, jó volt a hangulat. Remélem jövőre máshol, jó időben még jobban fog sikerülni.
FBalázs
2008. augusztus 25. 16:37
Még egy respect Zimának:
Miután finoman felvilágosította a kempingben található bárnak nevezett valami tulajdonosát, hogy nem ruppótlan 17 éves köcsögök vagyunk, furcsa módon hajnali 3 óráig volt nyitva (22:00 helyett), szólt a zene, fogyott a pia... kevesen voltunk ott (kb. 8 fő), de a társaság miatt megérte, és itt senki nem kötözködött a zenegép miatt
FBalázs
2008. augusztus 25. 16:35
jah, tényleg, ezt nekem is említette vki.

Szombat 9kor konkrétan még ki akarták b@szni az egész brigádot, majd Kori&Hemi próbálta jobb belátásra bírni a vezetőséget. Sajna csak ennyire sikerült nekik. Az előző hozzászólásomban említett "Istenek" akarata valahogy a szerződésünknél is feljebbvaló volt...

Jah, amíg mi áztunk a viharban szombat éjjel 11:30kor, azok dajdajoztak a lakókocsikban - engem, meg még pár másik cartársat kurvára irritált, nem bírtunk miattuk aludni, de persze a kutya sem szólt volna rájuk, és rendőrök sem voltak.
FBalázs
2008. augusztus 25. 16:29
Bazz, én jártam úgy is, hogy vmi vén f@sz jött biciklivel (a dühöngőnek elkerített részen):
Ő: - mi lesz itt?
én: - autós rendezvény, amiről a kemping vezetőség tájékoztatott minden (még) itt tartózkodót.
- sokan jönnek még?
- nem tudjuk, bennünket biztosítottak, hogy ez a rész a miénk, és itt rajtunk kívűl nem lesz senki, akik innét nem költöztek ki, azok tájékoztatva lettek...
- de hát én itt vagyok egész augusztusban, miért nem lehet ezt elkerített részen csinálni?
- (megmutattam a zöld kerítést... no comment)

Erre mit mondjak? Pont az ilyenek panaszkodtak a kempingeseknek, akik persze az ő seggüket nyalták - pont egy MCC (Magyar Camping és Caravan) konferencia volt előttünk (20-ig) 2 héten keresztül, ahol minden este bulizgattak a rendezvénysátorban hajnalig. Valószínűleg most szerettek volna néhányan pihenni, és az "Isteneknek" nem lehet nemet mondani. Magyarországon élünk - bááázzz... megint itt tartunk
Wagon
2008. augusztus 25. 16:21
Akkor már értem miért nem akartak beengedni a camp-be......Bazsi cimborámat meg a rendezvényre se...."nincs már sátorhely" szöveggel

Sajna az idő kibabrált mindenkivel szombaton
Adam0515
2008. augusztus 25. 16:09
hello mi
Sanyiqua
2008. augusztus 25. 15:58
Blitz:

Lakhandi:
Az elhelyezés nem nagyon érdekelt, mert 2500 huf/fő/éj-ért ne várjon az ember csodákat, de meglepetésre (se egy kósza egér, se más állatka) valamilyen szinten lakható volt a faház.

Esti buli:
Na itt aztán elszabadultak az indulatok. Mivel a sátornak még se híre, se hamva nem volt, úgy döntöttünk, hogy saját hatáskörben 21.00-körül elkezdjük a zenélést és pillanatok alatt a tetőfokára hágott a hangulat mindaddig, amíg egyszer csak felbukkant néhány faszi meg nő és szó nélkül nekünk estek (szóban) hogy azonnal hagyjuk abba stb. Ríszpekt Zima! Mondtuk nekik, hogy a házirend értelmében 23.00-tól kéne elmélyednünk a kussban, de ez sem hatotta meg őket különösebben ez 22.00-körül volt, persze nem vagyunk gyökerek, lejjebb vettük a hangerőt és tovább bohóckodtunk, de kisvártatva ott termett egy biztonsági basszájba őr és még parasztmód be is szólt, hogy: "húzmán’ lé’ a hangod b*szki" persze el lett küldve, DE kúltúráltan! (állítólag az éjszaka folyamán megvertek egy őrt, amin, ha igaz lenne, nem nagyon csodálkozné...ehe,ehe)
Közben a csajokat elküldték felderíteni, hogy mizu a sátorral? 23.30-körül jön az info, hogy kész van a sátor! Nosza, több sem kellett nekünk (és másnak sem) irány a „legális” bulihely! A sokk ott is elért bennünket, mert a dj valami okból kifolyólag oldschool zenékkel kezdte és azzal is folytatta, majd amikor végképp nem bírt magával, úgy 01.40-körül lehalkította a zenét és még életveszélyes fenyegetésre sem volt hajlandó továbbvinni a bulit.
Végül is jó volt azokat a zenéket hallani, amire anno felnőttem, de annak már kb. 20 éve….. Mindegy, jó kis buli volt, főleg, hogy a végén kissé totálkár lett a brigád…ehe,ehe… Szipka, Nixy, Zima, Bandessch, Racce, Raccenéni, Grefo ti voltatok a legrajabbak! De a többiek is bőven kitettek a hangulat fokozásáért. Ríszpekt mindenkinek!

Másnap délelőtt:

(ajjaj kissé fájt a fejem)
Kisebb tömörülés a házunk környékén…mi lehet ez? Hát ott áll két rendező skac és osztják az észt. Megérdeklődjük, hogy mi lelte az idegeiket, mert ránézésre eléggé rongyosnak tűnnek.
Nos a camping tulaja, valami klimaxos vénasszony úgy döntött, hogy az ÖSSZES, a Blitzen résztvevő opeles húzzon ki a rákba a féltett szentélyéből, tegye le kint az autóját és amíg tart a rendezvény (vasárnap délutánig) nem hozhatja vissza, mert állítólag minősíthetetlenül viselkedtünk. (éjjel volt valami gumifüstölés és gyorsulgatás a campingen belül, ez érdekes, mert párom és én eléggé éber alvók vagyunk és szó szerint semmit sem hallottun) Nem csak a mi társaságunk, hanem mindenki. Parázs vita alakult ki közöttünk, mert természetesen NEM voltunk hajlandóak kivinni féltett járgányainkat, hogy aztán ebek harmincadjára jussanak? Egy frászt! Mit képzelnek ezek?
Mondtuk, hogy beszéljünk az öreglánnyal, de állítólag hajthatatlan ebben a kérdésben. És talán este, lehet, hogy visszaállhatunk, ha olyan bugyi lesz az öregasszonyon és lehet, hogy megoldjuk az az autók kerítésen kívüli őrzését… bla,bla…
Nálam ekkor szakadt el a cérna mert:
Fizettem egy szolgáltatásért, ami magába foglalja az elhelyezést, az őrzött parkolást és a rendezvényen való részvételt. Nos ebből kettő kapásból kiesik, én meg már öreg vagyok már bohócnak, úgyhogy visszakértem az egynapi pénzt és kicuccoltunk a házból. Nekem ne szabja meg senki, hogy mikor mit csinálok egy találkozón! Főleg akkor ne, ha nem tettem semmi szabályellenest! Kapják be!

Rendezőség:

Kemény hiányosságok mutatkoztak a szervesében és nem tudták kellőlépp normalizáltan kezelni a felmerülő –utólag kiderült, hogy alaptalan- "kihágásokat". Gyerekek, ha nem megy, ne erőltessétek ezt a dolgot, mert ezt a régen sokkal nívósabb rendezvényt, sikerült lesilányítani egy tömény káoszra. Már az elején összevesztek az öreglánnyal, ezután kölcsönösen ment az egymás szívatása, utána a következményeket a résztvevőkön akarták elverni...lol...nos én ehhez nem voltam hajlandó asszisztálni, ráadásul olyanra akartak kényszeríteni, amiért nem mi/én voltam a felelős?
Na mindegy, vicces volt az egész.
A társaság miatt érdemes volt lemenni, mert az első este nagyon jót buliztunk, de szerintem nekem az utolsó blitz hétvége volt amin résztvettem.

Hangsúlyozom ez az én szubjektív véleményem!
vwnilo
2008. augusztus 22. 08:57
Jó 7végét az Opelos-társadalomnak is!
Zoli-Astra
2008. augusztus 22. 08:55
DeWiL
2008. augusztus 22. 08:43
Jó mulatást mindenkinek!
Solygsi
2008. augusztus 21. 08:47

Remélem sokan jöttök!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3
Összesen 45 találat 3 oldalon