Legyen Kecskemét Wolfsburg 2010

aktuális téma
Legyen Kecskemét Wolfsburg 2010
Köszönjük mindenkinek a részvételt,reméljük mindenki jól érezte magát,és Jövőre is megtiszteltek minket a jelenlétetekkel.

TALI KÉPEK a HONLAPUNKON

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
carbongolf
2010. július 19. 17:07
Eszembe jutott a haver :)
Gondoltam megosztom..
Audi A8 biturbo(rs6)
Hati
2010. július 19. 17:03
nem kell
csak leírtam az én véleményem
ennyi
Cobra11
2010. július 19. 16:56
Nem akart szerintem megteveszteni senki...
Cobra11
2010. július 19. 16:46
Sajnalom nem en voltam a kapuban...
Biztos beengedtelek vola.

Mondtam a fiuknak h 16h ig fizetos aztan ennyi, azert is irtam h gondolom nem az ezres vag meg hanem nem akarom h rossz szajizzel gondolj a talira, szoval azert mondtam h visszaadom a penzt.... Nem azert mert akkora osszeg hanem az elv.
Hati
2010. július 19. 16:48
Nem a pénz
hanem a meg tévesztés itt a probléma
Meg pofára ment ennyi
volt aki mondta ,hogy őse regisztrált és ő bemehetett
Cobra11
2010. július 19. 16:39
NEm ertem mit irtal, de szerintem mindenkinek volt jo helye delutan is meg VIP es ajandek amit kert, de ha elkuldod a bankszamlaszamod kuldok neked egy ezrest es akkor lezarjuk ezt a vitat...
Elhiszem h kellemetlen volt 15.45h kor befizetni a belepot amikor 16h tol meg mar nem is szedtunk semmit...

Dehat a McDonaldsban sem tudok reggelint enni 11.05h kor...
Hati
2010. július 19. 16:28
Csak az a baj,hogy a regisztráj és kapsz egy ajándék csomagot és vip parkolot
igy volt hirdetve
És aki csak délután ért rá
az miért kért volna vip parkolot
Cobra11
2010. július 19. 16:31
Haat nem mondom jol esik, sok munka volt vele de megerte..

CSOCSY...
Cobra11
2010. július 19. 16:24
Mielobb... Remelem es akkor marhulhatunk ujra egyutt mint multkor...
Villám.
2010. július 19. 16:29
Tibikém: hogy dagadjon a májad....ujra:

sziasztok.egy kis gratulációt hoztam magunknak!
fantasztikus volt a tegnapi nap nagyon igényes találkozót sikerült összehozni ,én magam mikor megérkeztünk kb 10 percig csak ámultam és rázott a hideg. nagyon örülök és büszke vagyok Rátok.örülök az összetartásnak anélkül nem sikerült volna.sokan messziről lejöttek és nem bánták meg.csak egy kis infó:
reggel 8 óta jönnek a köszönő sms-ek a telefonomra gratulálnak és hálálkodnak,sokan nincsenek fent itt a cs-n így hát ezt gondoltam veletek is megosztom.
egy kis poén: ülök a padon a talin veszem fel a nevezéseket a szépségversenyre,messziről hallom két srác beszélget :

"te nem tudod hol írják a nevezéseket?" "de ott a csöcsi veszi fel őket.."

ennyi....

jah Kecskemétből tegnap valóban Wolfsburg lett.
golfman07
2010. július 19. 16:22
köszi !! most már én is tom h kinyerte a szépségversenyt
RAT ALI
2010. július 19. 16:28
lényeg az tibi hogy nagyon jó volt a tali és nagyon jól éreztük magunkat

és grat a szervezőknek
pápásünike
2010. július 19. 16:22
mikor jösz már velünk megint rat talira???
Cobra11
2010. július 19. 16:23
Kemenyek voltak a Gabiek a Bogar Grillfutoval...
Cobra11
2010. július 19. 16:14
Nagyon szepen koszonom mindenkinek aki reszt vett a talalkozo kivitelezeseben, es a munkalatokban, es hozzajarult ahhoz, hogy mindez ilyen jol sikeruljon...

Tovabba mindenkinek aki jelenletevel emelte a szinvonalat es ellatogatott Kecskemetre!!!

Fel ev tellt el azota, h irtunk egymasnak h talalkozzunk a TESCO OBI tabla labanal es megbeszeljuk, legyen e kecskemeten talalkozo...

Akkor meg a celunk h a Kecskemet es kornyekbeli VW konszern tulajokat osszefogjuk es osszebbkovacsoljuk oket egy Tesco parkolos talalkozo keretein belul...

TEGNAP 225 auto jott el, es ha a mieinket es a keson erkezoket is szamoljuk 250 auto es 600 ember, jelent meg a talalkozon a Gokart palyan...

Az emlitett hibakrol annyit h tudjuk a welcome ajandek goodbye ajandek lett, mivel delben ert ide es mar akkor nem let volna welcome, de 18h utan a kapuban osztogattuk a tavozo vendegeknek akikmkitartoak voltak es mindenki kapott aki kerte...

A belepo ingyenes volt azoknak akik vettek a faradtsagot es regisztraltak, ez kb150 auto volt...

Nem ertem h irtak h a talalkozo ingyenes, ezt csakis itt az oldalon vagy a weblapunkon olvashattak es ott mar csak egy kattintas lett volna regisztralni es akkor ingyenes a tali, de aki nem tette meg lustasagbol az fizessen.
Sajnos megnovekedett a koltsegunk miutan nem egy parkoloban kozteruleten talalkoztunk vegul es ez igy akaklult, mert nem lett volna eleg a hely.
1000/auto es emberek ingyen, szerintem ki lehet birni...
Mashol 1500/auto+1sofor es 500/ember a megszokott...
A masik h nem akartunk indokolatlanul magas belepot kerni es h a jegy araban benne legyen a palyahasznalat, mert akkor az is sokat fizet aki amugy meg nem akarna versenyezni es kifizet egy olyan szolgaltatast amit nem is ker, nem hasznal ki...
3500HUF os nevezesi dijjat is volt aki sokallta, hat errol meg annyit h ezert az osszegert 6x 10 percet lehetett autozni a palyan, ami hetkoznapi alkalmakkor 5000HUF/20 perc tehat 6x10perc 15.000 HUF lett volna normal esetben amikor is nem jar erte kupa es nem masokkal versenyzel hanem magadban hokizol fenn a palyan... Tehat 11.500HUF al volt olcsobb mint normal esetben ennyi palyan toltott ido...

Sokan meglepodtek h a szepsegverseny nevezesi dija is ingyenes volt holott mashol 500-1000HUF is szokott lenni, pedig nekunk eszunkbe sem jutott volna penzt kerni erte...
Ellenben nem mondom melyik talalkozon a WC dujja is 100HUF volt...

A programokrol meg annyit h hianyoltak a kulombozo alkatreszek szetdobalasat es emelgeteset, kocsitolas meg ilyeneket, momentan tobben is a garazsban szoktuk tenni ezeket a tornakat nap mint nap ugyh szerintem nem gond h kimaradt, sott jovore is kimarad...
Inkabb a versenyekre, szepseg ugyesseg gyorsasag stb... Koncentraltunk ha mar Motorsport vagy mi a fene meg Gokartpalya, ugyh azert nem volt konkret programfuzet, mert rugalmas volt a program, nem tudtuk hanyan akarnak versenyezni, ez csak a nevezesekbol derult ki...
A palya kihasznaltsagatol fuggoen hivtak fel minket ugyh mi sem tudtuk mikor mehetunk majd, ezert igy a programokat ehhez kellett igazitanunk is... Azert remelem jol sikerult...

Senkinek nem volt ez nagy uzlet, csakis a VW szeretet es fanatizmus motivalt minket, nem a haszon (ami nem is keletkezett), de nagyon jo elmeny volt remelem mindenki szamara!

Varunkk mindenkit jovore ugyanitt a :

II. VWANTED VOLKSWAGEN KONSZERN TALALKOZO n 2011. xx.xx.

golfman07
2010. július 19. 16:06
akko most melyik verda ??
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Összesen 3949 találat 198 oldalon