5letek az oldalhoz
aktuális téma

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Cső szomszéd! Na annak nincs értelme. Mindenki baromságokat ír be. Tisztelet a kivételnek.

Szerintem érdemes lenne kiegészíteni a kereső funkciót egy "Lakhely szerinti" opcióval

Sziasztok , nemkell lehurrogni, csak egy ötlet ...
lehetne csinálni CARSTYLING CHATET ... mint a facebookon ..mikor belépsz, autómatikusan beléptet egy chatbe ami oldalt látszik, minden elérhető user , chatelhetne a másikkal illetve ugyanugy a chatet ki lehessen kapcsolni szóval csak egy ilyen FUNKCIÓ.... egy olyan oldalon ami azért egy autós "közösségnek" számít... és elérhetjük egymást közvetlenebbül.....
mégegysezr megjegyezném csak egy ötlet volt... nem lehurrogni érte

lehetne csinálni CARSTYLING CHATET ... mint a facebookon ..mikor belépsz, autómatikusan beléptet egy chatbe ami oldalt látszik, minden elérhető user , chatelhetne a másikkal illetve ugyanugy a chatet ki lehessen kapcsolni szóval csak egy ilyen FUNKCIÓ.... egy olyan oldalon ami azért egy autós "közösségnek" számít... és elérhetjük egymást közvetlenebbül.....
mégegysezr megjegyezném csak egy ötlet volt... nem lehurrogni érte

sztem hülyeség darabszám alapján nézni a módosításokat, minél több annál feljebb vagy rangsorolva
vagy összeségében legyen extré az autó, de lehetne akár 1bizonyos eleme, pl módosított/erős motor gyári kasztni
Írd be a linkelni kívánt szöveget

vagy összeségében legyen extré az autó, de lehetne akár 1bizonyos eleme, pl módosított/erős motor gyári kasztni

Írd be a linkelni kívánt szöveget
nem kötözködés képpen mondom, csak akkor néha át kellene ezeket nézni, mert van egy-két autó ami Xtrem-ben van aminek igen csak Tunedben lenne a helye, avagy fordítva

Csokolom, ojat nem-e lehetne-e esetleg hogy juzer a profiljaban bealliccsa, hogy kéccáz hozzaboffenes per oldal legyen default a nezet es ne kelljen mindig mindent atallitani 20-rol? Topikvaltaskor vagy hozzaszolas iras utan mindig vissza all 20-ra es khm

vagy egy autót csak egyszer lehetne pontozni
Xtrem kategória : Ide kerülnek: Komolyabb optikai és/vagy motorikus átalakításon átesett utcai autók.
- ez a fogalma, ha ennek nem felel meg, akkor nem az.
- ez a fogalma, ha ennek nem felel meg, akkor nem az.
sziasztok! lehet, hogy már lerágott csont, bocsi, ha az, de mi lenne, ha a retkezöket is lehetne látni az oldalon, nem csak a támogatókat? mert annyira, de annyira lehuzzák, szerintem a szinvonalat, hogy felregisztrálnak ide, a csirák funba, és össze-vissza retkeznek mindenkit..ez az ÉN véleményem, azért érdekelne. ( :
Ezt most én is kipróbáltam.....
Gondoltam a próba kedvéért átkérem magam "TUNED"-ből "X-TREME"-be.
A pontozás szerint 15-24.5 pontig X-treme kategóriába sorolnak. A kalkulátor szerint nekem 18,5 pontom van. Ennek ellenére maradtam tuned.
De pirossal ki van emelve az alábbi szöveg:
"A fenti ponthatárokat, valamint a pontozási táblázatot kizárólag irányadásként tűntettük fel! Az autók besorolására szerkesztőségünk minden jogot fenntart, ezzel kapcsolatban semmiféle utólagos reklamációt nem fogadunk el!"
Magyarul tök mindegy, hogy milyen szinten áll az autód ha az adminok úgy gondolják, hogy tuned vagy akkor tuned vagy....

Gondoltam a próba kedvéért átkérem magam "TUNED"-ből "X-TREME"-be.
A pontozás szerint 15-24.5 pontig X-treme kategóriába sorolnak. A kalkulátor szerint nekem 18,5 pontom van. Ennek ellenére maradtam tuned.

De pirossal ki van emelve az alábbi szöveg:
"A fenti ponthatárokat, valamint a pontozási táblázatot kizárólag irányadásként tűntettük fel! Az autók besorolására szerkesztőségünk minden jogot fenntart, ezzel kapcsolatban semmiféle utólagos reklamációt nem fogadunk el!"
Magyarul tök mindegy, hogy milyen szinten áll az autód ha az adminok úgy gondolják, hogy tuned vagy akkor tuned vagy....

megye szintem is elég lenne szerintem, mert nemsok mindneki irja be a várost.
vagy az is lehetne olyna választós, mint a megye és akkor lehetne városra is keresni :)
vagy az is lehetne olyna választós, mint a megye és akkor lehetne városra is keresni :)
meg ha a részletes keresés kész lenne végre. Mondjuk lehessen város szerint keresni 

szerintem az is jó lenne, ha kommentbe képet akarok feltölteni, akkor a Cs saját feltöltője nem butitja le 640x480-ra a képeket, hanem vagy hagyja, vagy mint a saját autónál 1600x1200 lenne.
Tegnap csináltam egy user galériát a füzesgyarmati tuning találkozóról és brutál lassú volt amíg 50-60 képet egyenként kijelöltem és feltöltöttem...
Nem lehetne úgy mint pl az iwiwen,hogy kijelölök több képet és egyszerre töltöm fel a galériába?

Nem lehetne úgy mint pl az iwiwen,hogy kijelölök több képet és egyszerre töltöm fel a galériába?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!