5letek az oldalhoz

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
5letek az oldalhoz

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!

Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz

EDDIG REGISZTRÁLT ÖTLETEK

ÖTLETEK AZ ÚJ KÉPNÉZEGETŐHÖZ

LEGFRISSEBB DOLGOK (aug. 24)

Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Phészek
2010. január 22. 12:49
ezt támogatom!!!!!!!! ki lehessen válogatni melyikat akarom törölni melyiket nem!!! és ha olvastam ne legyen levél ikon......
///E30
2010. január 22. 12:47
Szerintem meg szűnjön meg az aréna mint fogalom,mert legalább annyira nevetséges és szánalmas,mint a FUN userek létszáma
///E30
2010. január 22. 12:45
meg,hogy ne legyen ott a kis levél ikon,ha már elolvastam..
PN
2010. január 22. 12:38

Egyet értek teljes mértékben !
Egyre több a FUN...a jelenlétük nem zavar, de a jogaikat korlátozni kéne.
d.boy
2010. január 22. 12:30
úgy mint most a "Kedveneim:" menü...alatta pont elférne
d.boy
2010. január 22. 12:29
Szerintem az lenne még ha user adatlapokról is elérhető lenne a kedvenc fórumok lenyíló füle!
Adam0515
2010. január 22. 12:14
az jó lenne

Részletes keresésből mikor lesz valami???
Quad
2010. január 22. 12:07
Az a rész teljesen át fog alakulni. Még jobban is, mint amit Te írtál
harait
2010. január 22. 12:07
meg ha van nem olvasott üzenet akkor zárt boríték lenne a jel, ha csak elolvasott van akkor nyitott boríték
atee
2010. január 22. 12:05
priviknél is lehetne olyan, hogy egyesével lehessen őket törölni, ne csak az összeset
YELLOW
2010. január 18. 16:06
nem kell magadra venned, az a baj megint nem akarod megérteni, mit írok! ez nem az a fórum, részemről OFF!
YELLOW
2010. január 18. 16:06
nem lenne semmi ugyanis nem fogom be

ezért van a 2-es pont! mert tudom sokan vannak, akik belesnek abba amit írsz, így velük szemétség lenne kibaxni.
amúgy örülök neki, hogy néha felbukkansz, valahogy mindig számítok rá, már kismertelek... amúgy túlkapás? LOL! tudod a nagyon míves káromkodásokért, már jég javítóba kellett volna tenni téged, mégis itt vagy! szal ennyi! szabályokat meg olvass és értsd is meg!
ferrante!
2010. január 18. 16:04
"mivel sajátjuk nincs így érdemben sem tudnak dönteni az arénában"

...mert szerinted, aki nem pakolja fel az autóit, vagy anyagi okokból nincs is neki, az nem is érthet hozzá, ergo - takarodjon a francba? Én nem arénázom, és nem is támogatok senkit, de azért ezt a kijelentésedet kicsit jobban át kellene gondolnod, kedves Yellow. Lehet, hogy egy-két FUN kategóriás juzzernek idősebb a jogosítványa, mint Te vagy, és több BMW-vel járt, mint valaha Te fogsz...
ferrante!
2010. január 18. 16:01
Kedves Yellow!

Részben igazad van a FUN kategóriával kapcsolatban, de arra kérlek, hogy ne általánosíts, ugyanis vannak olyan FUN kategóriás juzzerek, akik több éve jelen vannak az oldalon, eljárnak találkozókra is, de speciel nem szándékoznak mások orrára kötni, hogy hány és milyen gépcskéjük áll a garázsban. Az ötleted amúgy nem rossz, de ennyire ne sarkíts, köszönöm a megértést. Más: viszont olyan juzzereknek kitűnő helye lenne egy, az általad javasolt kategóriában, akik képtelenek arra, hogy a saját elmondásuk szerint rájuk bízott (mások elmondása szerint kikönyörgött) topic felügyeletét valóban, az általuk megfogalmazott szabályok alapján moderálják. A Te esetedben volt már precedens nem egy túlkapásra - amit jeleztem az illetékeseknek, de úgy látszik, hogy nem igazán hatott meg a dolog, mert a napokban is előfordult ilyen.

Mi lenne, ha inkább befognád a szád?
sherman
2010. január 18. 16:01
Nézd meg a prividet kérlek
Pixi
2010. január 18. 15:57

Csak helyeselni tudok, de tényleg igaz, hogy valószínű csökkenne a látogatottság is ha a FUN-ok erősen korlátozva lennének!
Sajna ez a valamit valamiért!
YELLOW
2010. január 18. 15:47
ezen ügy kapcsán, és a mostanában elszaporodó FUN-ok miatt írok!

a legtöbb FUN azért jön létre az oldalon, hogy aránában vagy pontozáskor az indítójuk előnyt élvezzen.
a javaslatom az lenne:

1. a FUN kategóriába sorolt autók, ne pontozhassanak, ne szavazhassanak arénában (úgyis arra hivatkoznak azért regisztrálnak mert szeretik az autókat, akkor szeressék, de mivel sajátjuk nincs így érdemben sem tudnak dönteni az arénában)
persze sokan hivatkoznak, hogy ennak meg annak a párja, meg haverja meg ilyenek, ez autós portál nem iwiw, myvip, facebook, stb... így örüljenek, hogy maradhatnak, ne kelljen nekik még szavazati jog is!!!

2. vagy csinálunk még egy kategóriát, mondjuk GYÍK, Szánalmas néven. ide azok kerülnének, akik egyértelműen, szórakozásból, passzióból, vagy éppen csalásból regisztrálnak (pl lovaskocsi, rotációskapa, stb baromságokkal) és nekik ne legyenek szavazati, pontozási jogaik, sőt ne is hírdethessenek, csak SMS-el!

hogy miért lenne erre szükség? lassan több "user" van FUN-ba mint az egyéb kategóriában és ez vicces és szánalmas egyben, ha nem illetik majd meg ilyen jogok, én biztos vagyok benne le fog csökkenni a fals userek regisztrálása, persze ez az oldal látogatottság számlálójának nem biztos, hogy jó, de kezd tarthatatlan lenni a helyzet!

üzemeltetők fontoljátok meg!
inahooo
2010. január 18. 15:26
ne lépj be!:D
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Összesen 6072 találat 304 oldalon