5letek az oldalhoz

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
5letek az oldalhoz

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!

Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz

EDDIG REGISZTRÁLT ÖTLETEK

ÖTLETEK AZ ÚJ KÉPNÉZEGETŐHÖZ

LEGFRISSEBB DOLGOK (aug. 24)

Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Blindmouse
2011. augusztus 22. 14:48
Úgy vélem nem érzed a különbséget a vérszívás és a kötekedés közt..

egy bizonyos szintig felfogás kérdése is hogy miként értelmezi..

a hülye meg akkor sem érti meg ha rózsaszín masszával öntöd le a mondanivalódat... :)

az értelmes meg akkor is megérti ha nyersen kapja.. :)
evildragon
2011. augusztus 22. 14:47
Erre van saját teóriám. Sokan felkúrják az agyukat, ha valaki kritizálni meri az alkotásukat.
Mert a környezete hatására csinált búcsús szart a kocsijából. Vagy mondták neki, vagy elleste, hogy legyenek barátai. Vagy filmben látta.
Akkor jönnek azok, akik linkelnek képeket a típusról igényes tuninggal. Ekkor borul el a friss user agya és anyázni kezd. Ilyenkor vérszemet kap a "keménymag" és szabadul el a pokol. Azért ha megnézed egy-két ilyen leugatott "tuner" oldalát, 90%-ban akkor van balhé, ha anyázni kezd, vagy személyeskedik. A kritikusok nagyrészt a munkáját fikázzák, nem magát az embert.
Mets
2011. augusztus 22. 14:35
Nem minden esetben történik a provokáció, de elég sok példa volt már rá.
Oké poénnak veszi, de miért jó az hogyha egy új usernél kötekednek? Attól lesz raj? Ezt sosem értettem meg.
"Értük csináljuk, nem ellenük"-Ezt erősen kétlem, mert ahogy írtad a 13"+emelés+nagy lökhárítós azért csinálta olyanra, mert az neki tetszik, még ha gáz is. Ezzel nem is lenne gond, ha szépen elmondanák neki és nem több száz értelmetlen komment menne szerencsétlen oldalára.
De egyébként nem csak az ilyen "tuning" autóknál jön ilyen hozzá szólás, kaptam én olyat is, hogy miért nem ül jobban?! Igaz le volt írva az indok, de olvasni nem kell, meg nem akar mert részletes az adatlap. Akkor meg minek jön az oldalamra? Az meg hogy részletes, nem azért van hogy kategória növelő legyen, hanem átlehessen nézni mik kerültek átalakításra, de az nem is érdekli csak hogy valami bele köthessen ha már magába a futóműbe nem tud, és ez csak egy példa volt a sok közül...
Remélem érthetően próbáltam leírni mi is a problémám. (Volt aki erre rávágta, mert magyarok vagyunk. Az nem érdekli, hogy változtassanak ezen az állásponton, hogy ne ezért legyünk magyarok...)
Quad
2011. augusztus 22. 14:02
Khm,
Összesen kettőt küldtél, nem hatot és abból egy volt, ami helyes. És kiment az email is, biztosan jól van megadva a címed a rendszerben? Esetleg a spam-ban nézted, nem-e oda érkezett?
Nézz utána légyszi, ha kell elküldjük még egyszer.
AkjoreM3
2011. augusztus 22. 14:02
Biztos jót küldtél?

Van-e lehetőség újra a friss autók közé kerülni?

Amennyiben lényegesen változtattál az autódon, és szeretnéd megmutatni mindenkinek, vagy csak ugyanazzal a felhasználóval újra "tiszta lappal" szeretnéd kezdeni a a pályafutásod a Carstyling.hu-n, mindkettőre lehetőséged van egy SMS szponzorált funkció segítségével. A szponzorációt a regisztrációdnál megszokott módon tudod elsütni, a következő kulcsszavakkal:

TOP: autód az aktuális állapotában a kategória-lista elejére kerül.

Ajánlott felhasználás: az autón történt nagyobb volumenű változtatás esetén.

TOPNEW: autód 0 kommenttel, újraindított szavazással és arénával kerül a lista elejére.

Ajánlott felhasználás: autócsere esetén.

A funkció igénybevételéhez először is szükséged lesz a saját regisztrációs id-dre, amellyel nyilván vagy tartva a carstylingon. Ha esetleg nem tudnád, nagyon egyszerűen megkaphatod: beloggoláskor, a login box fejléce alatt, a neved mellett szerepel ez a szám.

Ezek után küldd el SMS-ben a 06-90-612-311 számra a STYLE TOP, vagy a STYLE TOPNEW szócskát, majd írd utána a regisztrációs id-t. Egy szponzoráció formátuma tehát így néz ki:

STYLE TOP [ID]
(például: STYLE TOP 25)

vagy

STYLE TOPNEW [ID]
(például: STYLE TOPNEW 25)

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre!

Figyelem! Az SMS szövegében a zárójeleket [] nem kell feltüntetned! A helyes formátumot a sor alatti példán is meg tudod tekinteni.

Az sms díja bruttó 200 Ft (160 Ft +25% áfa) (2009. július 1-ig bruttó 192 Ft) minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni, amint megkaptuk az üzeneted. Ezt követően a carstyling.hu-n beállított email-címedre egy levelet kapsz tőlünk, melyben egy linket fogsz találni, amellyel az SMS küldésétől számított 1 hétig aktiválhatod a kérésedet.

A kérés csak abban az esetben teljesül, ha éppen nem állsz párbaj, vagy kihívás alatt, valamint ha autód nem a FUN kategóriában van!

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
D.C.LAX Internet- és Mobilkommunikáció
Weblap: www.lax.hu, E-mail: [email protected] Ügyfélszolgálat: 06-30-3113-711, hibabejelentés
Sitti
2011. augusztus 22. 13:54
A céges telefonomon próbáltam ki az előbb.
Sima Samsung oprendszer + Opera böngésző.
SanyiTD
2011. augusztus 22. 13:46
Én nem ,milyen oprendszer van a telefonodon?
Nekem Android,meg Opera böngésző.
TaaT
2011. augusztus 22. 13:44
pont fordítva, a szalon autókkal általában nincs baj
a nagy tuning? a legtöbb autón az itthoni tuning csak ront

Streethard
2011. augusztus 22. 13:43
egMegkérném valamelyik oldal szakit, hogy legyen szives berakni a friss userek közé mert már elküldtem vagy 6 sms-t a leirtak alapján és még mindig nem kaptam email amit irtak....Köszi
Sitti
2011. augusztus 22. 13:43
SanyiTD
2011. augusztus 22. 13:37
Mobilról nem lehet megtekinteni a képeket...
Streethard
2011. augusztus 22. 13:35
áhh ugy nem megy.. de megtaláltam..köszi
Blindmouse
2011. augusztus 22. 13:34
Nevemsincs
2011. augusztus 22. 13:33
át kell kérned magadat új kategóriába...
Autóm adatai
legallul hogy hova akarod átkérni...
Streethard
2011. augusztus 22. 13:25
Sziasztok...uj automat feltettem a régi oldalamra és szeretném ha baloldalt megjelenne az uj autók között.. hogyan tudom ezt megoldani? köszönöm.
tomi980
2011. augusztus 22. 13:11
Értelek (bár nem mindig),de mi a francért kell besértödni egy vas darab véleményezésekor
Blindmouse
2011. augusztus 22. 13:01
Provokáljuk persze..

de az user döntése hogy miként reagál.. van akinek van annyi sütnivalója hogy poénraveszi.. akkor onnantól kezdve nincs bántva..

meg eleve.. csak az veszi ezeket bántásnak aki annak akarja venni..

értük csináljuk, nem ellenük..

de akinek ilyen emelt futóműves 13-as felnis ballonosgumis, ámde frigate hókotrós, és akciós félpantográf jellegű aluszárnyas 1100 köbcentis valamit "csinál" annak vélhetően eleve nem lesz annyi intelligenciája, hogy felfogja ezeket a vérszívásokat, amiket kap.

és így működik ez egész jó kis userszűrőként..
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 6072 találat 304 oldalon