Felni polírozás
aktuális téma

Sziasztok! Segítség kéne felni polírozáshoz! Tapasztalatok, anyagok beszerzési helyei, okosságok! Aki tud, segítsen építő hozzászólásokkal!
Üdv. Lakkcipő!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hali. Tudom hülyeségnek tartjátok,de lemezfelni "polírozást" milyen koronggal és pasztával lehet csinálni? Csak kíváncsiság,még...
De ez görbe tükör 

Szaisztok!
15" Powertech felnit kivállalna el, telipolírt kéne meg ejteni rajt. Lehetőleg Budapest és körzetében keresnék rá embert.
köszi
15" Powertech felnit kivállalna el, telipolírt kéne meg ejteni rajt. Lehetőleg Budapest és körzetében keresnék rá embert.
köszi
Polírozott peremet mivel érdemes tisztítani illetve ápolni, hogy szép fényes maradjon?! 

Helló mindenkinek!
Megvettem egy garnitúra 7x15 ATS Cup felnit.
Fel szeretném polírozni őket. de még sosem csináltam ilyet.
Hogyan kell csinálni és mik szükségesek hozzá?
Tudom olvass vissza , meg láma vagyok de ezeket félretéve szeretnék segítséget kapni . Minden nemű tanácsnak, tippnek nagyon örülök és szívesen fogadok! :)
További szép esét!
Megvettem egy garnitúra 7x15 ATS Cup felnit.
Fel szeretném polírozni őket. de még sosem csináltam ilyet.
Hogyan kell csinálni és mik szükségesek hozzá?
Tudom olvass vissza , meg láma vagyok de ezeket félretéve szeretnék segítséget kapni . Minden nemű tanácsnak, tippnek nagyon örülök és szívesen fogadok! :)
További szép esét!
Üdv mindenkinek, érdekelne, hogy polírozott felnin a gumikat mivel lehet ápolni/kikenni szépre, hogy azzal a felni fényét ne sértsük meg...
győrben konkréten :D
Hááááát aki 30-40között csinál meg egy full polírt a nulláról, az a munva kb annyit is ér.
Vagy a szaki egy pénzügyi analfabéta.
A laikusoknak nem tűnik nagy melónak egy átlagos bonyolultságú felni polírja, pedig pont az egyszerűnek tűnő felnikkel lehet akkorát copni, mint ide lacháza.
Ha sokallják az árat , akkor oda kell menni ahol olcsóbb....nincs belőle harag...ilyen a piacgazdaság.
Viszont azt már élből nem vállalom amit elvittek valahova olcsóbb helyre és mégis visszahozzák ide, hogy meg kéne csinálni normálisra.
Csak azért meg fogok napokat görnyedni egy garnitúra felett, hogy a felhasznált csiszoló és políranyagok ára visszajöjjön.
Ez persze csak az én személyes , különbejáratú véleményem. uffff......
Vagy a szaki egy pénzügyi analfabéta.
A laikusoknak nem tűnik nagy melónak egy átlagos bonyolultságú felni polírja, pedig pont az egyszerűnek tűnő felnikkel lehet akkorát copni, mint ide lacháza.
Ha sokallják az árat , akkor oda kell menni ahol olcsóbb....nincs belőle harag...ilyen a piacgazdaság.
Viszont azt már élből nem vállalom amit elvittek valahova olcsóbb helyre és mégis visszahozzák ide, hogy meg kéne csinálni normálisra.
Csak azért meg fogok napokat görnyedni egy garnitúra felett, hogy a felhasznált csiszoló és políranyagok ára visszajöjjön.
Ez persze csak az én személyes , különbejáratú véleményem. uffff......

Mi benne a sok, nem kevés munka van egy egy full polirba, amit nulláról kezdenek ..... és ezért elkérnek 30-40 ezret, vagy egy polirfrissítésért 8-10 ezer?
Ez nem hiszem hogy sok
vagy egy polirfrissítésért 8-10 ezer
Ez nem hiszem hogy sok

vagy egy polirfrissítésért 8-10 ezer
hali
egy olyan kérdésem lenne hogy polírozott peremről a vízkövet milyen pasztával tudnám leszedni? esetleg krómtisztító paszta vagy polír paszta? előre is köszi a segítséget

egy olyan kérdésem lenne hogy polírozott peremről a vízkövet milyen pasztával tudnám leszedni? esetleg krómtisztító paszta vagy polír paszta? előre is köszi a segítséget

aki ebből él az nem fog éhen halni,mert Én tuti nem csináltatom meg vele ezt a munkát annyi pénzért,tisztelem a tudásukat nem arról van szó! Csak irreálisan soknak tartom... Aki meg tele van pénzzel úgyis velük csináltatja!
Arról nem tehetnek a mesterek, hogy lusták vagytok visszaolvasni50-100 oldalt.......
szezon van, 1000 a dolguk.... nem a monitor előtt ütik el az időt, csak azért hogy minden kérdésre válaszoljanak, ami 2-3 havonta újra ismétlődik
szezon van, 1000 a dolguk.... nem a monitor előtt ütik el az időt, csak azért hogy minden kérdésre válaszoljanak, ami 2-3 havonta újra ismétlődik

Teljesen igazad van.Megfelelő hozzáállással mindenki megkapja a segítséget,csak ki kel várni,de úgy látom sokan türelmetlenek. Aki szurkálózva kérdez az ne is várjon segítséget. A kis titkok meg lassan megoldódnak menet közben.
El kell felejteni a segítséget..........Más fórumokban sem segítenek az embernek.....

Azért azt még se várjátok el azoktól akik főállásban csinálják ezt, hogy megosztanak veletek minden apró trükköt, illetve tapasztalatot, amit rengeteg idővel és befektetett munkával szereztek meg.
Én is most magamnak csináltam!!!A kék paszta helyett probáld meg a rózsaszinüt elöször én is kékkel nyomtam de nem lett töle szép fényes!!!Én is rákérdeztem ITT melyik pasztával kell fényesiteni de senki nem segitett!!!DE megoldottam és szép lett :)))Ja és pasztát tudsz venni külön akár szerszám boltban is ;)
Hali. Csak azt rontottad el,hogy megvetted a csináld magad szettet. De ez itt a fórumon már sokszor kitárgyalt téma volt,sőt segítenek a profik ha idejük engedi csak kérdezni kel. Én se vagyok políros,de minden segítséget megkaptam ahhoz,hogy megtudjam csinálni magamnak,persze szinte biztos,hogy nem lesz olyan meg szívok vele sokat,de segítettek.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Csak ugye egy nyári zápor,vagy reggeli harmat , aztán kakukk az egésznek.