hát, akkor még azt tudnod kell hogy ez iszonyat hangos!!! minden v mintás olyan mintha felnin mennél, de télleg jó a tapadása, de szerintem a pirelli jobb
Az, hogy pattog, nem biztos, hogy agumi érdeme. Vannak kereszteződések, ahol nekem is elpattog, de mindig csak ugyazokban a kereszteződésekben. Az aszfalt lesz a ludas.
sokan mondják hogy a pirelli szar! nekem P7es van, egyszerüen szuper! nemtom elkaparatni, csak pattog (lehet hogy kevés a le:D)! eagle, sokkal komfortosabb, kényelmesebb gumi, biztos hogy többet elmész vele mint a pzeroval, a pirelli jobban tapad, sokkal inkább ottvan az uton vele a kocsi! egyébként a teszteknek nemszabad hinni, mert álltalában azok nyerik (pl:autoblid, stb...) aki többet fizet!!!!!
És a Pirelli Pzero -ról milyen véleménnyel vagy? Hétfőn kell megrendelnem a gumikat előre (szigorúan újat), és a Goodyear Eagle F1 GSD3 meg a Pirelli Pzero Nero között vacillálok. Árban ugyanaz. Szerinted?
ennyiért simán elfogod adni, ha meghirdeted, mert kurvajó gumi! 3éve vadászom, mert az újjat nemtudom megfizetni, de használtam meg senki nemadja el! Télleg nagyon jó!!! sajnálom is hogy nemtudom megvenni
Ettől olcsóbban meg nem tudom adni. Túl jó állapotúak ahhoz. Tán 1 nyarat mentek. Újonnan meg vagy 40 ropi darabja. Semmi gond amúgy, csak ha gumitéma, gondoltam rákérdezek, kell-e.
szépek, de az a baj, hogy pont most ruháztam be gumikra, és elég olcsón vettem, úgyhogy nemakarod gusztustalan lenni, hogy alkudozok, de sajnos jelenleg nemtudok ennyit adni érte
20 ropi a 2 db. Hibátlan, nagyonnagy mintával. Saját magamnak vettem, mert 17" felnit akartam, de közbejött az RS elég jó áron és nem hagyhattam ki, így rajtammaradt a gumi.
A jobboldalit kell nézni, a balos a 215/40, de azt már eladtam.
az enyém semmi extra, nem egy nagy márka, nem is úgy kerestem, hanem hogy erős legyen...nemis tudom a márkáját:D
a pókhálós BBS jóválasztás, föleg hogy az e30 alatt bitang jól nézki!!! mennyire gondoltál, kép esetleg a gumikról?
És neked a 17es felnid konkrétan milyen gyártmány?
Az enyém mint már írtam BBS RS 8x16" 195/45 és 9x16" 215/40 gumikkal.
Apropó 205/45R17 Yokohama nem érdekel esetleg?
Ha levan ütve még nembiztos hogy rázni fog, akkor ráz ha a centirral van a baj, ha hátul van leütve, akkor szinte biztos hogy nem érzed, de szétveri a csapágykat elég gyorsan (pl: első kerékkel belemegy egy kátyuba, és beleáll a fékbe, tuti leüti a felnit, vagy szük jobbos kanyar, és a hátsó kerék kicsit nekiszalad a patkának), nemtudom neked milyen milyen felnid van.... nekem 17es, 205/40 es gumival, az oldal fala kb 1-2 ujjnyi vastag, kurvára siettem és elnéztem egy vasúti átjárót (élesarok) 80nal mentem és fékeztem, elől hallottam hogy beleütött a toronycsapágyba a teleszkóp (tehát nagyot kapot) másnap mentem dolgozni, levettem a két elsőt......semmi baja, mintha új lenne:D
remélem meggyőztelek