Kerékjárat ív nagyobbítás

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Kerékjárat ív nagyobbítás

Sziasztok! Tud valaki ajánlani Budapesten és környékén olyan szakit aki reál áron vállal kerékjárat ív nagyobbítást? Sajnos az eggyel nagyobb felni amin a nyárigumi van úgy néz ki nem fog az autó alá férni és mindenképp nagyobbíttatni kell .Szinte most is beleér picit a gumiba az ív. Ha valaki csináltatott már ilyet mennyibe állt meg a dolog?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
mreni
#3
2011. január 26. 18:11
ja csak akkor leültetni se tudja rendesen
Zolman
#2
2011. január 26. 17:58
szerintem egyszerűbb ha szilentesnél csináltatsz a gátló szárára felütésgátlót... párezerből megvan... én már belementem ilyen kerékív átszabásba de egy nagy germó meg egy vagon pénz... a gumibakot meg kiméred hogy beleérés előtt egy csentivel feltámasszon és kész.. akár csináltatsz hoszabbat és elvágod ahol kell.... az ilyen rugómenetek közé való pogácsák semmit sem érnek...
FLeR84
#1
2011. január 26. 17:48
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani Budapesten és környékén olyan szakit aki reál áron vállal kerékjárat ív nagyobbítást? Sajnos az eggyel nagyobb felni amin a nyárigumi van úgy néz ki nem fog az autó alá férni és mindenképp nagyobbíttatni kell .Szinte most is beleér picit a gumiba az ív. Ha valaki csináltatott már ilyet mennyibe állt meg a dolog?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!