Matrica rendszám máj1-től eltörölve???
aktuális téma

Sziasztok! Tud erről valaki valamit? Állítólag az EU-ban, csak az eredeti rendszámmal megegyező méretű matrica rendszám a megengedett...
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sok zsaru azt hiszi,hogy mi csak megkapjuk apucitól az autót és nem tudjuk hogy működnek ezek a dolgok

ÜDV: 1 hete megállitottak a rend örei. 11 lehetett este fele. Csak szonda volt. Na meg utánna a kb45 éves csákó kiszurta a matrica rendszámot a kocsi elején. Nem is kellett neki se jogsi se személyi. Aszongya a buzi.: Forgalmiban benne van. Mondom neki : Tessék itt van bejegyezve. Mi? Mondom a D Tipusú engedély. Ö meg hát ha D van bejegyezve akkor miért nem az van felragasztva. Mondom az az. Hát ö meg erre: én neki ne magyarázzam meg hogy a D tipusú az milyen. Na kötekedet még vagy 1-2 percig de látta hogy BESZOPTA A NAGY BÜDÖS FASZT A FASZPARASZT ROHADT GECI. Utánna még elnyomott 1 ilyet: Ne akarja hogy hirtelen felindulásbol elvegyem a forgalmit. Mondom neki hogy jo de most mit basszak vele. Erre ő szinte hozzám baszta a frgalmimat és szinte azt mondta hogy takarodjak. Nagyon köcsög volt a kurva anyát neki. Remélem szenvedő kinok között fog megdögleni a saját szarában az ilyen patkány. Röviden ennyi. más még sohasem szolt sőt meg se nézte, de lehet hogy az a normálisabbja volt. Na ÜDV...

ok,csak akkor nem tudnának szemből trafizni.... 

Lézerrel 2km-ről látnak, és akkor helyben meg is állítanak. Akkor már csak a kopcsid színe és típusa számít... (sajna tapasztalat)
lehet ezért nem szeressék a matrinyát?
Én azt a lézeres rendőrt nézem meg aki 400méterről kiolvassa a matricarendszámomat! Vagy legyen csak 100méter és este
Vakútól meg olyan mintha nem is lenne felírat, lehet hogy ezért usztam már meg egykét bűntetést

Vakútól meg olyan mintha nem is lenne felírat, lehet hogy ezért usztam már meg egykét bűntetést

no igen, de hát ez senkinek sem jut eszibe...
nem is nagyon kellene rendszám előre, mert ha szar idő van úgyis összeretkeli az aki előtted megy, no meg sötétben úgysincs kivilágítva/nem is látszik mert aki megnézné nem lát semmit a fényszóró miatt....szerintem
Nem tudom, de az olaszoknál én még kis méretű uniós rendszámot nem láttam.... A belga rendszámokat nem ismerem, de sztem ott is van unios meg nem unios rendszám. Egy tény, egy Corrados gyerek a városban kért matrica rendszámot (uniosat) kapott is de CSAK NAGYMÉRETŰŰŰT !!!!
Az egész arra megy ki, hogy találjanak valamit, amibe beleköthetnek, és utána jól megkenje őket az autós...
Csak az kerül bele a forgalmiba hogy "D" típusú..tehát abból a rendör nem veszi le hogy nagy v. kis formátumu a matrica rendszám...max a dátumából ha nagyon figyel hogy 2004.Május1 utáni vagy sem....nomeg kiszurja egyből hogy dekorosnál mókólt vagy nem....
jah, ilyenkor szalad fel az emberben a pumpa... Még a világítós ledes spricniket valahol megértem, zavaró lehet szemből, de hogy a kis matrica kinek fáj??? Rossz országban élünk tisztán látszik. De ez már egy másik téma....
Hivatalosan már nem csinálnak kicsi rendszámot pótlásnak sem...
Nincs már erre gép győrben a plakett kft-nek aki eddig evvel foglalkozott!
Úgyhogy nagyot pótolnak autómatikusan...
Üdv.: Atommanó
Nincs már erre gép győrben a plakett kft-nek aki eddig evvel foglalkozott!

Úgyhogy nagyot pótolnak autómatikusan...
Üdv.: Atommanó
Hát igen, hiszen ez a közbiztonságot erősen veszélyeztető bizonyára

Állítólag nem is csinálnak már kicsit...
Max okosba. De azzal szerintem nagyot lehet koppanni...
Max okosba. De azzal szerintem nagyot lehet koppanni...

Ha a régi matricarendszámom eltünt /újra lett fényezve a lökös/ akkor azt még pótolják, vagy már arra sem adnak ki újra matricát? /Forgalmiban természetesen bennt van a D-típusengedély/
jól látom, hogy a kis matrica rendszámot beszoptam?
Meg aztán ha a nagyot kérem, és csináltatok kicsit, az egyből kibukik, hiszen a forgalmiba bejegyzik a méretét, és annak van egy kategóriás besorolása nem? Most nem tudom pontosan melyik betű, de az egyértelműen azonosítja a dolgot sztem
Meg köszönhetjük az EU-s rendszám "házi" gyártásának, eléggé figyelnek is pest környékén az ilyesmire, és a dekorosnál ugye egy-két "védeett" azonosítót nem lehet csináltatni.... Szóval csak óvatosan, én nem tenném ki magam egy idióta rendőr szeszélyeinek, főleg, hogy a házi kis matrica keményen hamisításnak számít hiszen hivatalos "okirat" és a törvény őre jogogsan(!) (legalábbis törvény szerint) büntethet keményen ha akar, még abban sem vagyok biztos, hogy nem bűncselekménynek számít-e, tehát ha szopatni akar keményen be tudja nyeletni a békát vazz
Meg aztán ha a nagyot kérem, és csináltatok kicsit, az egyből kibukik, hiszen a forgalmiba bejegyzik a méretét, és annak van egy kategóriás besorolása nem? Most nem tudom pontosan melyik betű, de az egyértelműen azonosítja a dolgot sztem

Kőteles vagy felrakni előre is.... nem rég nem volt fenn fényezés miatt...igy helyszini( csekkes) büntetést kaptam 30.000.-.....szerencsére sikerült elsikálnom igy csökkentették a bírságot...ugyhogy törvénybe van foglalva hogy hol kell lenni......

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!