Matrica rendszám máj1-től eltörölve???

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Matrica rendszám máj1-től eltörölve???

Sziasztok! Tud erről valaki valamit? Állítólag az EU-ban, csak az eredeti rendszámmal megegyező méretű matrica rendszám a megengedett...

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
mateus
2004. december 07. 18:47
Sok zsaru azt hiszi,hogy mi csak megkapjuk apucitól az autót és nem tudjuk hogy működnek ezek a dolgok
Lac600
2004. december 07. 18:13
ÜDV: 1 hete megállitottak a rend örei. 11 lehetett este fele. Csak szonda volt. Na meg utánna a kb45 éves csákó kiszurta a matrica rendszámot a kocsi elején. Nem is kellett neki se jogsi se személyi. Aszongya a buzi.: Forgalmiban benne van. Mondom neki : Tessék itt van bejegyezve. Mi? Mondom a D Tipusú engedély. Ö meg hát ha D van bejegyezve akkor miért nem az van felragasztva. Mondom az az. Hát ö meg erre: én neki ne magyarázzam meg hogy a D tipusú az milyen. Na kötekedet még vagy 1-2 percig de látta hogy BESZOPTA A NAGY BÜDÖS FASZT A FASZPARASZT ROHADT GECI. Utánna még elnyomott 1 ilyet: Ne akarja hogy hirtelen felindulásbol elvegyem a forgalmit. Mondom neki hogy jo de most mit basszak vele. Erre ő szinte hozzám baszta a frgalmimat és szinte azt mondta hogy takarodjak. Nagyon köcsög volt a kurva anyát neki. Remélem szenvedő kinok között fog megdögleni a saját szarában az ilyen patkány. Röviden ennyi. más még sohasem szolt sőt meg se nézte, de lehet hogy az a normálisabbja volt. Na ÜDV...
Krisssz
2004. december 02. 18:24
ok,csak akkor nem tudnának szemből trafizni....
admirális
2004. december 02. 18:17
Lézerrel 2km-ről látnak, és akkor helyben meg is állítanak. Akkor már csak a kopcsid színe és típusa számít... (sajna tapasztalat)
ChPh
2004. december 02. 18:15
lehet ezért nem szeressék a matrinyát?
Scream
2004. december 02. 18:07
Én azt a lézeres rendőrt nézem meg aki 400méterről kiolvassa a matricarendszámomat! Vagy legyen csak 100méter és este

Vakútól meg olyan mintha nem is lenne felírat, lehet hogy ezért usztam már meg egykét bűntetést
ChPh
2004. december 02. 16:25
no igen, de hát ez senkinek sem jut eszibe...
Kerál
2004. december 02. 16:22
nem is nagyon kellene rendszám előre, mert ha szar idő van úgyis összeretkeli az aki előtted megy, no meg sötétben úgysincs kivilágítva/nem is látszik mert aki megnézné nem lát semmit a fényszóró miatt....szerintem
Hilfiger
2004. december 02. 15:10
Nem tudom, de az olaszoknál én még kis méretű uniós rendszámot nem láttam.... A belga rendszámokat nem ismerem, de sztem ott is van unios meg nem unios rendszám. Egy tény, egy Corrados gyerek a városban kért matrica rendszámot (uniosat) kapott is de CSAK NAGYMÉRETŰŰŰT !!!!
admirális
2004. december 02. 15:00
Az egész arra megy ki, hogy találjanak valamit, amibe beleköthetnek, és utána jól megkenje őket az autós...
ZEMA
2004. december 02. 14:53
Csak az kerül bele a forgalmiba hogy "D" típusú..tehát abból a rendör nem veszi le hogy nagy v. kis formátumu a matrica rendszám...max a dátumából ha nagyon figyel hogy 2004.Május1 utáni vagy sem....nomeg kiszurja egyből hogy dekorosnál mókólt vagy nem....
Tiv
2004. december 02. 14:52
jah, ilyenkor szalad fel az emberben a pumpa... Még a világítós ledes spricniket valahol megértem, zavaró lehet szemből, de hogy a kis matrica kinek fáj??? Rossz országban élünk tisztán látszik. De ez már egy másik téma....
Atommanó
2004. december 02. 14:39
Hivatalosan már nem csinálnak kicsi rendszámot pótlásnak sem...
Nincs már erre gép győrben a plakett kft-nek aki eddig evvel foglalkozott!
Úgyhogy nagyot pótolnak autómatikusan...

Üdv.: Atommanó
admirális
2004. december 02. 14:37
Hát igen, hiszen ez a közbiztonságot erősen veszélyeztető bizonyára
GTAti
2004. december 02. 14:33
Állítólag nem is csinálnak már kicsit...
Max okosba. De azzal szerintem nagyot lehet koppanni...
SKrisz
2004. december 02. 14:32
Ha a régi matricarendszámom eltünt /újra lett fényezve a lökös/ akkor azt még pótolják, vagy már arra sem adnak ki újra matricát? /Forgalmiban természetesen bennt van a D-típusengedély/
Tiv
2004. december 02. 14:28
jól látom, hogy a kis matrica rendszámot beszoptam?

Meg aztán ha a nagyot kérem, és csináltatok kicsit, az egyből kibukik, hiszen a forgalmiba bejegyzik a méretét, és annak van egy kategóriás besorolása nem? Most nem tudom pontosan melyik betű, de az egyértelműen azonosítja a dolgot sztem Meg köszönhetjük az EU-s rendszám "házi" gyártásának, eléggé figyelnek is pest környékén az ilyesmire, és a dekorosnál ugye egy-két "védeett" azonosítót nem lehet csináltatni.... Szóval csak óvatosan, én nem tenném ki magam egy idióta rendőr szeszélyeinek, főleg, hogy a házi kis matrica keményen hamisításnak számít hiszen hivatalos "okirat" és a törvény őre jogogsan(!) (legalábbis törvény szerint) büntethet keményen ha akar, még abban sem vagyok biztos, hogy nem bűncselekménynek számít-e, tehát ha szopatni akar keményen be tudja nyeletni a békát vazz
ZEMA
2004. december 02. 13:56
Kőteles vagy felrakni előre is.... nem rég nem volt fenn fényezés miatt...igy helyszini( csekkes) büntetést kaptam 30.000.-.....szerencsére sikerült elsikálnom igy csökkentették a bírságot...ugyhogy törvénybe van foglalva hogy hol kell lenni......
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Összesen 611 találat 31 oldalon