User autók kategorizálása

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
User autók kategorizálása
Korábbi kéréseitek alapján négy új kategóriával bővült User autók rovatunk. A besorolás folyamatosan zajlik, de Ti is segíthettek: aki úgy érzi, hogy helye az új kategóriák egyikében van, kérje át magát, vagy ha olyan autót találtok, ami inkább már az új katokba illik, írjátok meg itt.

Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck

Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.

Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Katona.1
2006. január 31. 20:05
Na ezen nem fogok vitázni ha nem tetszik a tulajnak majd átkéri magát!!
További szép napot !!
Anita MR2
2006. január 31. 20:04
Átnéztem 10X, majd még párszor, és még, ha csak hiányosan tölteném ki, akkor is jóval nagyobb az "irányadó" pontszám, de nem kötözködni akarok, lehet, hogy a tulajnak kellet volna odaírni, hogy a rendszám elöl, matrica, és nem gyári(stb), és ezeken bukott el
Boca
2006. január 31. 20:03
nekem nem mögy a virslifőzés! Mindig szétfőzöm
xchris
2006. január 31. 20:01
Van, egy kalkulátor, amivel ki tudod számolni, hogy melyik kategoriába tartozol! Bejelölöd a kocsidban/don, lévő dolgokat, és kijön, a végén, egy pontszám, ami alapján be tudod kategorizálnod magad!
Szerintem, egyszerű mint a virslifőzés!

Erre, minek topikot nyitni?

Anita MR2
2006. január 31. 19:59
Na erről van szó!
Kinek mi, de ott az elismerő tekintet
Katona.1
Van egy pontlista ami szerint kategorizálva vannak az autók!!
Nézd át egy kicsit töltsd ki utána írj bármit is!!
Köszönöm!
Anita MR2
Azért az a kétütemű is odaver egy-némelyiknek
Boca
2006. január 31. 19:57

Szép az a hunday, és attol, hogy ezt az automárkát nem tudnám a seggem alá képzelni, nagyon teccik ez az átépítés!
Anita MR2
2006. január 31. 19:56
Anita MR2
2006. január 31. 19:56
Én is elfogadom az autómat, ezért nem is töltöttem még fel az adatait, majd ha lesz mit mutatni, akkor megmutatom, pedig nekem nem "2 üteműm" van.
Kössz a hozzászólást, végre valaki...
Boca
2006. január 31. 19:53
Ebben igazad van!
De másfelöl én is panaszkodhatnék, hiszen én meg a kétütem miatt vagyok hátrányban, hiszen nem tudok olyan dolgokat módositani, mint egy négyütemű autóban, hiszen nincs is olyan alkatrészem...
Én elfogadom ezt, majd lesz olyan autóm is amit lehet jobban tuningolni...
Anita MR2
2006. január 31. 19:45
Sziasztok!
Mivel az "igazságtalanságok a kategóriába sorolásnál" nevű topik letiltva, ezért ide írok.
Szerintem egy ütős autó az ütős, ezt mindenki láthatja attól függetlenül, hogy európai vagy amcsi tuning őrült, és bár kinek a pap, kinek a papné, szerintem az elismerés jár annak, aki jót csinál.
De vétózatok, ha ez nem így van.
Szerintem ez az autó egy kategóriával lejjeb van mint kellene, ha a hazai felhozatalba jól bele gondolunk, lehet, hogy megállná a helyét a Top-ban, hisz nem apró átalakításokon ment keresztül, arról nem beszélve, hogy az elkezdett Californiai stílusirányzattóltól nem tért el a tulaj, és ez a ritkább, amikor nem keverik a szezont a fazonnal.
Lehet, hogy csak elfogult vagyok, de én is megfordulok egy komolyan megépített német autó után, annak ellenére hogy japo párti vagyok.
Félre ne értsetek, nem kampányolni akarok, csak a véleményem írtam le.
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=21677
2005. december 27. 12:15
msn-ed ugyan az, mint az emiled?
ÜberKönig
2005. december 27. 12:12
szerintem is, mert nem tudok dolgozni, igaz, ha mással foglalkozok, akkor is rá gondolok!
Béci1275
2005. december 27. 12:11
hááát asszem őt,de nála egyértelmű a kategóriade szerintem függesszük is fel a dolgot
ÜberKönig
2005. december 27. 12:10
és most mit kategorizálunk itt?
B
2005. december 27. 12:09
annyi meg kell
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 5980 találat 299 oldalon