help eljutni Pápára, benzinre gyüjtök!!!

Témakör: Off-topic
aktuális téma
help eljutni Pápára, benzinre gyüjtök!!!

Valaki-k help szeretnék eljutni a pápai tuning showra, de nincs rá pénzem Bszlasz. priviben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Wackond
#19
2008. december 22. 11:09
Betyar
#18
2007. július 26. 21:18
ha nem zavar, hogy ott lesz barátnőm akkor jöhetsz velünk Olaszba
GFF
#17
2007. július 23. 14:31
Madd Dogg a diszkóban
Madd Dogg idoközben 16 éves lett és figyelme az internetről a diszkókultúra felé fordult. A következo írás kronológiai sorrendbe helyezni egy átlagos szombatjának történéseit.
Készülődés
• Madd Dogg a divatos butikban keresgél. A célja egy feszülős póló. A fő problémát az okozza, hogy egy S méretű póló sem feszül a testén, melyről alapjában véve mindennemű izomzat hiányzik. Végül átmegy a szomszédos gyerekbutikba és megvesz egy pólót, mely még az ő testén is feszül.
• Madd Dogg és édesanyja a varrógép előtt. A feladat: A várárolt pólóról a kismajom ábra eltávolítása, valamint a Dubwil felirat Budmillá történő módosítása. A feladat komoly, a munkálatok 2 órát vesznek igénybe, de az eredmény nem marad el: egy, még Madd Dogg testén is feszülő, eredeti Budmil póló.
• Madd Dogg a fürdoszobában. Gondosan zselézi a haját a jól ismert extraerős típussal. Az egyik hajszál 0.5 fokkal eltér a megkívánttól, de Madd Dogg rutinosan fél óra ráfordításával megoldja a feladatot, bár ezért nagy árat fizet: a körömpucolásra már nem jut idő.
• Madd Dogg az ajtóban. Emlékezik a reggelre, mikoron azon gondolkozott, hogy cipő- vagy fogpasztát vásároljon, ugyanis csak az egyikre volt pénze. Széles mosolya megsúgja nekünk, hogy jól döntött. Magasított talpú cipoje csillog villog.
Találkozás a haverokkal
• Madd Dogg a Moszkva téren találkozik barátaival, akik közül az egyik kölcsönkérte a család calibraját, mely természetesen fekete színű. Ismét érvényesül a madarat tolláról effektus, Madd Dogg -ot és barátait alig lehet egymástól megkülönböztetni. Mindegyikükön izompóló, magas cipő és persze az elmaradhatatlan bőrgatya. Madd Dogg izgatottan törölgeti homlokát, hiszen izzad. Nem is csoda, 30 fokban, bőrnadrágban ez természetes. Fején az izzadság és a hajzselé furcsa masszát képez, mely diszkréten csöpög a homlokáról. Egy hirtelen mozdulattal mogtörli, melynek eredményeképpen csupa ragacs lesz a keze. Szerencsére ez az érzés - egy másik szituációból adódóan - számára természetes, így nem is törődik vele.
Utazás
• Beülnek a caliba, és kezdetét veszi az utazás. A kocsiban üvölt a techno. Madd Dogg és barátai nem is hallják egymás hangját, még kevésbé az őket követő szirénázó mentőautót, mely kétségbeesetten próbálja őket előzni.
Megérkezés a diszkóba
• Gondosan ügyelve a megérkezési ceremónia betartására, Madd Dogg és barátai egymás után lépnek be a szent helyre. Elöl a sofőr, ujjai között a calibra kulcsait pörgetve, melyre - korántsem tévedésből - egy hatalmas Porche emblémát rögzített, feláldozva éjszakáját. §t követik a többiek, hanyag, mondhatni ultralaza mozgással. A fuxok természetesen már a pólókon kívülre kerültek. A sort Madd Dogg zárja, hanyagul nyomkodva a kölcsönkapott rádiótelefon gombjait.
Variációk nőszerzésre
• Madd Dogg odalép egy jól öltözött bombázóhoz, aki feltűnően unalmas képet vágva csörög a parketten, egyértelműen Madd Dogg tudtára adva ezzel, hogy egész életében csak rá várt. Madd Dogg hanyag eleganciával átölelei a derekát. A szituációt látva ezredmásodpercek alatt előkerül egy nagydarab állat, aki a csaj barátjának adja ki magát, és ezen okból kifolyólag akkora maflást ad hősünknek, hogy az diszkoszként repül át a táncoló tömeg felett. Ezt Madd Dogg barátai felháborodva szemlélik, és meg is egyeznek, hogy jól megverik az ipsét. A gondot csak az okozza, hogy mindenki a második ütést vállalná. Végül megegyeznek, hogy a jövő hétre halasszák a dolgot, amikor is mindenki hozni fogja a birkózó barátait.
• Madd Dogg ot felkéri táncolni egy csinos nő, melynek folytán Madd Dogg arca a duplájára dagad. Barátai irígykedve nézik őket, amint táncolnak. Nemsokára Madd Dogg és párja eltűnik. Csak az egyik cimbora vág a szokottnál is butább arcot, felidézvén általános iskolai tanulmányait, ahol valami olyasmit harangoztak, hogy a nőknek nincs ádámcsutkája.
• Madd Dogg 30 perc múlva furcsa járással tér vissza. Barátai "Na, mi volt?" kérdésére hanyagul csak így válaszol: "Jót keféltünk". Azt azonban elhallgatja, hogy ezúttal ő passzív szerepet töltött be (és jól szét baszták a seggét).
• Madd Dogg bizonyítván küzdő szellemét, odalép egy csajhoz. Kellemesen elbeszélgetnek. Közben kiderül, hogy a csaj parafenomén: vaktában képes a legdrágább italokat kiválasztani és azokat szemrebbenés nélkül Madd Dogg számlájára megrendelni. Ennek következtében Madd Dogg 3 hétig mosogat a diszkó konyhájában.
Zene és tánc
• Megelégelve a kudarcokat, Madd Dogg és barátai táncolni indulnak Kört alkotnak más, hasonszoru kliensek társaságában. Az egyik vicces kolléga, látván Madd Dogg mozgáskultúra tekintetében teljes analfabétizmusát, a kör közepébe löki hősünket. Madd Dogg ezt bátorításnak véve bemutat néhány új figurát. A félhomályban a gúnyos kacajt elismerő mosolygásnak tudja be, és folytatja a táncot.
• Madd Dogg hatalmasat taknyol magastalpú cipőjében és kificamodik a bokája. Leül hát a legközelebbi boxba és megelégszik a zenehallgatással. Éppen a Westlife - I Have A Dream címu száma megy. Madd Dogg azon gondolkodik, hogy lám itt az élő cáfolat arra, hogy a mai tucatzenekarok nem tudnak igényes nótákat írni. Dehogynem, és ezek éppoly jók, mint egykoron az az Abba nevű együttes lehetett, akit az ő drága egyetlen édesanyja folyton emleget.
Sex
• Egy átlagosnak mondható, de ruhák által erősen feljavított lány leül Madd Dogg mellé. Iszogatnak és Madd Dogg meglepően tapasztalja, hogy a csaj sokkal szebb, mint egy órával ezelőtt volt. Hamar rátérnek a lényegre, rutinosan helyben 2 perc alatt elintézik a dolgot. Madd Dogg arca ismét megnő, bár fogalma sincs arról, hogy amit éppen csinált, annak nem sok köze volt a sexhez. A lány arcán is mosoly, bár neki meg az orgazmusról nincs sok fogalma. Öt év múlva terhesen, magányosan és kiégetten látjuk viszont a diszkó melletti lepusztult másfélszobás lakások egyikében...
Irány haza!
• Madd Dogg és barátai bevágódnak a calibrába és elindulnak hazafelé. A még mindig drogok hatása alatt lévo sofőr elvéti a kanyart és felcsavarodnak egy oszlopra. A kocsi utasai szörnyethalnak, kivéve Madd Dogg ot. Ő, bár súlyos sérüléseket szenved, felépül. Ráébred, hogy újra kell gondolnia az életét: új barátokat kell szereznie, mert hát egyedül mégsem járhat diszkóba... Könyörgöm, hogy nézne már az ki ?
Edynr1
#16
2007. július 19. 21:58
még a végén ide érsz....
Shadoan1
#15
2007. július 13. 14:18
sacaxydr
#14
2007. július 12. 22:57
én tok adni fél disznót + 1,5kg buzát
Goodfella
#13
2007. július 12. 15:06
kéne nálunk betonozni...
HBetti
#12
2007. július 12. 10:30
nekem lécci a nyaralásra gyűjtsetek köszeee
buna
#10
2007. július 09. 22:40
2 euro
Edynr1
#8
2007. július 08. 21:46
na még valaki??????
Feryke
#7
2007. július 08. 21:05
Edynr1
#6
2007. július 08. 21:04
még valaki?
Edynr1
#5
2007. július 08. 21:02
sok kicsi sokra megy
kzool
#4
2007. július 08. 21:01
kzool
#3
2007. július 08. 20:59
endy vazze'

Edynr1
#2
2007. július 08. 20:59
mennyi kellene? egy ezressel + doblak!!!
kzool
#1
2007. július 08. 20:57
Valaki-k help szeretnék eljutni a pápai tuning showra, de nincs rá pénzem
Bszlasz. priviben
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!