TSZC-Tuningkedvelő Szinglik Clubja
aktuális téma

Egyedülállók
Szerelmi bánatosak
Csalódottak
Átvertek
Kihasználtak
Megcsaltak
Épp most szakított vagy szakítófélben lévő egyének
-Illetve mindenki aki úgy érzi van köze a témához.
Egy a lényeg,mindannyian szeretjük az Autónkat és mellettünk állnak a barátaink akik mindenféle csalódásból kisegítenek!
(A TTC Szervezésében alakult
)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a hátadon van a nyoma? nem akarom tudni mit művelt veled hogy a hátadon hagyott nyomot :D
hát a nemnormális hozzászólás úgy kezdődne hogy "mitnézel kisköcsög?"
az hogy élőben is megmondod az nem baj! aaz sosem baj. inkább monnd meg szemtől szemben, mint valaki háta mögött pusmorogj, nem?
hát a nemnormális hozzászólás úgy kezdődne hogy "mitnézel kisköcsög?"
az hogy élőben is megmondod az nem baj! aaz sosem baj. inkább monnd meg szemtől szemben, mint valaki háta mögött pusmorogj, nem?
Budveiser is jó.
medve nincs de vasárnap összeverekedtem egy medveölővel,nyom a hátamon....na az tényleg kemény menet volt!
én szívesen elbeszélgetek bármilyen témában bármiről bárkivel,legyen fiatal,idős,nő,férni. de egy a lényeg:tudjon normálisan hozzám szólni,normálisan beszélni,nem pedig gondolkodás nélkül nyögni mindenféle baromságot.
énis röhögök a SP-on,de ha találkoznánk akkor sem állna el a szavam,megmondanám ugyanazt ott mint itt. nem mindenki olyan hogy neten nyomja a fellengzős dumát,személyesen meg elbújik...
medve nincs de vasárnap összeverekedtem egy medveölővel,nyom a hátamon....na az tényleg kemény menet volt!
én szívesen elbeszélgetek bármilyen témában bármiről bárkivel,legyen fiatal,idős,nő,férni. de egy a lényeg:tudjon normálisan hozzám szólni,normálisan beszélni,nem pedig gondolkodás nélkül nyögni mindenféle baromságot.
énis röhögök a SP-on,de ha találkoznánk akkor sem állna el a szavam,megmondanám ugyanazt ott mint itt. nem mindenki olyan hogy neten nyomja a fellengzős dumát,személyesen meg elbújik...

ki van írva hogy TéeszCombájn erre nincs itt semmi

Kurva vicces vagy

Ez nem keménység kérdése.. attól nem leszek kemény hogy kimondom amit más csak gondolni mer. :D
a keménység az ott kezdődik ha valaki puszta kézzel medvét öl :D
nincs heineken, budweiser van :D
a keménység az ott kezdődik ha valaki puszta kézzel medvét öl :D
nincs heineken, budweiser van :D
amúgy maradok,mert a B*zi allergiám miatt nem tudok futni,fulladok állandóan

De. egyébként azon szoktam röhögni hogy van ez a karaktertipus. röhög otthon a southparkon, meg a house m.d.-n hogy milyen jófejek... aztán élőben szembetalálkozik egy hasonló karakterrel, és megáll a tudomány :D
és akkor meg jön az hogy:
a. hülyebunkóóóómegmondalak anyunak
b. biztos irigy vagy!! (de hogy mire, ez sose derül ki)
c. biztos ez tesz boldoggá ha kötözködök. (ha tudnád hogy sokkal idegesítőbb az emberi ostobaság amivel az ilyen lények találkoznak nap mint nap :))
és akkor meg jön az hogy:
a. hülyebunkóóóómegmondalak anyunak
b. biztos irigy vagy!! (de hogy mire, ez sose derül ki)
c. biztos ez tesz boldoggá ha kötözködök. (ha tudnád hogy sokkal idegesítőbb az emberi ostobaság amivel az ilyen lények találkoznak nap mint nap :))
ki kérte hogy engem simogassanak meg nyaljanak? senki!
csak van aki képes ehez az anyámasszony katonája generációhoz normálisan,szép szóval is szólni,nem egyből benyögni valami nagyon "vicceset" és megmutatni hogy hűűde kemény vagyok. na ezen gondolkozz el aztán mennyél sörözni,küldj nekem is sört mert elfogyott!!(Heineken legyen)
csak van aki képes ehez az anyámasszony katonája generációhoz normálisan,szép szóval is szólni,nem egyből benyögni valami nagyon "vicceset" és megmutatni hogy hűűde kemény vagyok. na ezen gondolkozz el aztán mennyél sörözni,küldj nekem is sört mert elfogyott!!(Heineken legyen)
Nem írok én le semmit. :)
az hogy ha valaki nem simogatja meg a buksidat és sajnál téged, vagy áll neki nyalizni, az még nem feltétlen kötözködik. :)
De annyira anyámasszonykatonája generáció ez a most felnövő. ha valakinek önálló véleménye van valamiről, és nem úgy fogalmazza meg hogy seggetnyal, az biztosan kötözködik. :D
de így a jó, aki nem bírja fusson is el. :)
az hogy ha valaki nem simogatja meg a buksidat és sajnál téged, vagy áll neki nyalizni, az még nem feltétlen kötözködik. :)
De annyira anyámasszonykatonája generáció ez a most felnövő. ha valakinek önálló véleménye van valamiről, és nem úgy fogalmazza meg hogy seggetnyal, az biztosan kötözködik. :D
de így a jó, aki nem bírja fusson is el. :)
Húú bocs,elírtam,de úgye most se kötözködsz?
Sztem ez nem humorérzék kérdése

Sztem ez nem humorérzék kérdése

maradandó mert a hülyéket sosem felejtem el,legközelebb ha látom valahol a beszólásod egyből fel foglak ismerni

nekünk lehetnek helyesírási hibáink,te viszont hibák nélkül írod le magad mindenki előtt a viselkedéseddel
hú, pia. keresek egy sört, aztán kiülök a naplementébe mindjárt, jó hogy szóltál :D
maradandót? ha neked ez maradandó akkor tényleg fel kéne keresned egy pszichiátert. :)
maradandót? ha neked ez maradandó akkor tényleg fel kéne keresned egy pszichiátert. :)
ahogy a levélen vannak tetvek, a kutyában vannak bolhák,a csatornában vannak patkányok,a földben vannak férgek,úgy a neten is mindig lesz valaki aki kötekedik és idegesíti a népet,mert ettől érzi jól magát.
hát érezze
hát érezze

A kötözködés az az lenne ha közölném hogy a "kötöszködők" szó igencsak helytelen. :D
admin meg humorérzéket, meg szövegértési képességet nem tud adni :)
admin meg humorérzéket, meg szövegértési képességet nem tud adni :)
áhh nem lesz könnyű de remélem pár nyugtató meg 1 üveg pia helyrehoz és ki tudlak verni a fejemből
nem lesz könnyű mert te a mai napon ebben a fórumban maradandót alkottál,köszönjük szépen a műsort de ha nincs semmi értelmes hozzászólásod és csak kötekedni tudsz és lenéző kommenteket írsz rám és az autómra,akkor nyugodtan menj,mosd el a tányérodat és bújj be a takaród alá
1 élmény volt veled társalogni,várlak legközelebb is!

1 élmény volt veled társalogni,várlak legközelebb is!

Kérj valamelyik ADMIN-tól MOD jogot és rakd ki a picsába a kötöszködőket

főleg ha oylanok verik maguakt akiks semmit nem tudnak felmutatani és csak azért vannak fent ezen az oldalt hogy
kotözködjenek
kotözködjenek
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!