35-ös felújítás, avagy káosz a köbön!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
35-ös felújítás, avagy káosz a köbön!!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
Szabbase
2005. szeptember 23. 19:35
hát ez az....a szomszédaink már sokkal előrébb vannak mint mi...EZT SENKI NEM VESZI ÉSZRE?????
Frontline
2005. szeptember 23. 19:33
azért nincs fejlődés, mert ez magyarország...
Szabbase
2005. szeptember 23. 19:32
Sziasztok,
Ez már egy nagyon régi téma....egészen a 2005-ös év márciusától aktuális.
Tudni kell rólam hogy egy tiszaújvárosi multinál dolgozom, és miskolci vagyok ezért mindennap megteszem ezt a "nemsoknak" mondható 70 km-ert.
Az én esetem azért is említésre méltó, mert eléggé drága mulatság ez a mi PÉNZÜNKÖN történő útépítési hercehurca...
1. januárba megvettem az éves autópálya matricát, hogy nehogy megbüntessenek potom 8 km-ért. -35000
Erre kidrül márciusban hogy a nyéki híd javítása miatt totál ingyenes a pálya az évben
2. 1 hónapja futóműbeállításon szólt a szerelőm, hogy ráférne a verdára egy kis felújítás...persze hogy teljesen tönkre ment a komplett villa...csere...45000/db.
Mi jöhet még ???
Tegnap reggel autózom csendesen befelé...és aztlátom hogy a nép lezárja az utat Nagycsécs-nél azon egyszerű oknál fogva, hogy a vállkozó nem csinálja az utat.
Majd ma---elkezdett dolgozni a kivitelező---hazafelé igyekeztem, amikor olyan káosz alakult ki hogy 5 km-en keresztül bedugult minden...a falu két végében dolgoztak úgy hogy senki nem irányította a forgalmat
Mikor leszünk EU szinvonalon?
Már Romániaba 1 osztályú utak vannak és készülnek el hetek alatt.... mi miért nem tudunk dinamikusan fejlődni?...
üdv.
Szabbase
Szabbase
2005. szeptember 23. 19:32
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4
Összesen 64 találat 4 oldalon