Mezőkovácsháza Battonya között jobbraívelő beláthatatlan kanyarban előzött meg egyszer egy nagy dög Pick-up... Úgy hogy én is nyomtam azért a kispóknak... Nem lett volna semmi gond ha nem jön szembe egy Porshe... Én satut nyomtam és húzódtam jobbra... A hülye Pick-upos épp befért a kispolskim és a porshe orra közé... A porshés srác úgy megijedt hogy csak nézett előre... se lassítás, se semmi... Majd kivitte a szalagkorlátot a kanyarban... Egyébként esküdni mernék hogy összeért az én lökösöm széle, és a mazda hátsó kereke...
épp most éltem át ilyet!
Gangolok haza mint az állat, (persze csak 90nel ) jön velem szemben egy másik autó..... Tololm fel az 5.- et( 3.tiltás után) mikor kiugrik mögüle egy másik autó , persze index nélkül! ( ahogy láttam Raj volt az illető) én meg szépen beleléptem a fékbe, meg pakolgattam vissza a sebességeket hogy talán megáljak. hozzá kel tegyem, hogy akit kielőzött ipse is uyan ezt csinálta.... sikerült megállnom a vége már elég visítósra sikerült, de megálltam! az első két járati ivből dől fel a füst, a szivem kb 200at ver a figura meg les be bambán a szélvédőmön! "gratula" mondtam neki( szerintem az összes rokona csukklott otthon) aztán indultam tovább. holnap meg mehetek a gumishoz mert szétrázza a kezem a kormány ugyan is kb 10 méteres féknyom maradt utánnam
Volt nekem is ilyen, nagy szerencsém volt, hogy észrevettem. Nagykanizsától Pogányszentpéter irányába haladtam, közvetlen a falu előtti nagy kanyarban a tóm mellett csattantam volna ha nem veszem éstre a szőke p*csát fekete Golffal. Mentem szépen, amikor leértem a dombról, látom jön szembe két tehergépkocsi, minden tiszta. Éppen pötyögtem volna valamit a fejegységen, de egy pillanatra a kettő teher közt egy pillanatra láttam egy felvillanó lámpát. Mindjárt tükör és satut, a mellettem ülő nem értette mi van. Aztán amikor a kocsi állt, motor kétezres fordulatnál mert a bakancsom teljes szélével nyomtam a pedálsor jobb oldalát a végén kiengedett kuplung mellett, akkor éppen befért a csaj köztem meg az elől haladó teher között... a tehereknek esélyük sem lett volna segíteni, hiszen ők a kanyar jobb, belső ívén mentek, a bal tükörben a halastó volt kb.
Ez az egyik szülinapom (az igazin kívül a 3.), 2006-ban történt.
Hát nem vicc??A saját portádon sem ütheted le a cigányt ha épp a hóna alatt viszi a széfed...NIncsenek törvények nincs visszatartó erő,ezért ilyen szar a helyzet az utakon is...
ezzel nincs gond....csak szerintem senkinek nem jut eszébe ien amikor egy köpésre van a frontálistól.....vagy venni kell egy videókamerát feltenni az ablakba és folyamatossan rögzíteni mikor megallok kikapcsolam....de akk emg tuti hogy nem vágna be elém senki meg semmi ilyesmi...