Átvertek az adok/veszekben...

Témakör: Real life
aktuális téma
Átvertek az adok/veszekben...

...ha más is járt hasonlóképpen bármivel akkor ez jó topic lehet ahhoz hogy megbeszéljük vagy akár elvegyük azok kedvét akik szeretnének próbálkozni hasonlóval....

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
61 62 63 64 65 66
swiftyy
2010. november 05. 08:08
Szóval a lényeg:
itt az adásvétel topicban hirdetett ez az Arny (Kakas Arnold, Nagyatád) egy garnitura 4x114 -es osztókörű 13" alufelni garnitúrát. (többek között). Felhívtam, megbeszéltük , átutaltam a vételárat - ahogyan kérte.... el is küldte a felniket - idáig minden ok volt...
elvittem a gumishoz - szerleés, centírozás - és tennénk fel (5 eft) . Igen ám de csak akkor derült ki a felni osztója 4x108-as....
felhívom a barátunkat : azt mondja a felni nem az övé volt - megkérdezi a haverját.... Na ezután telon elérhetetlen volt... kértem előbb szépen , aztán csunyán (sms-ben, e-mailban) vegye vissza a felnijét ha nem olyan mint amilyet hirdetett..
Ő nem hajlandó mert azt mondja mért nem mentem el érte személyesen (400 km-ről!!)
nem tudja vagy hajlandó megérteni hogy nem azt küldte amit megbeszéltünk...
Tudja hogy átvert - amit el is ismert de azt mondja így jártam.... az én bajom " adjam el - ugyis olcsón vettem, minek veszek interneten felnit"
Szerintem ez nem így van mert ha az volna a baj hogy nem tetszik akkor mondhatná... ha viszont nem olyan méretű mint amilyet hírdetett akkor szerintem ez nem az én hibám - és köteles lenne visszavenni.... Szerintetek mit lehet tenni az ilyen gerinctelen emberrel szemben? Nekem nincs se kedvem se pénzem másikat venni... ráadásul itt van a nyakamon a 4x108-as felni...Hát aki ezzel a csákóval üzletel interneten ne tegye....
Red 82
2010. november 05. 08:06
tényleg leírhatná bővebben hogy mi is történt...
YELLOW
2010. november 05. 08:04
leírhatnád bővebben, hogy mi történt...

amúgy csodálkozol?

- szufuklia van
- Ogli G a haverja
- sinter kinézetű
- 20 millió dolgot bizniszel

ha meg előre utaltál az a te hibád... vagy drága téglát vettél
Rusy
2010. november 05. 08:00
azt lehet átverni aki hagyja magát
Gonoszkodó
2010. november 05. 07:59
Ez elég kellemetlen
swiftyy
2010. november 05. 07:52
a minap egy Arny nicknevű tag - finoman szólva átvert - egy alufelni adásvétellel....ha más is járt hasonlóképpen bármivel akkor ez jó topic lehet ahhoz hogy megbeszéljük vagy akár elvegyük azok kedvét akik szeretnének próbálkozni hasonlóval....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
61 62 63 64 65 66
Összesen 1307 találat 66 oldalon