B.lelle és környéke
aktuális téma

Balatonlelle,Balatonboglár és környékén lévö autósok foruma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hja hát most 6.9 lett az utsó fogyasztás, igaz kirándulás vót nem siettünk. amúgy olyan 7.5 körül fogyaszt autópályás 130-140, ha tartós 150 meg ilyenek akkor már 8, meg felette. Eddig 8,3 volt a plafon 2 tankolás közötti fogyasztás, nem fed.compos.
1 hete kiróbáltam 1 GTI 6ost, hát hm... meg az a DSG váltó. A rohadt életbe nem szeretem az automatákat, de megvenném, már majdnem meg is bántam hogy ebbe nem rendeltem bele
1 hete kiróbáltam 1 GTI 6ost, hát hm... meg az a DSG váltó. A rohadt életbe nem szeretem az automatákat, de megvenném, már majdnem meg is bántam hogy ebbe nem rendeltem bele

Ja, ez nem a spórolós edisön.
De ha kér, tudom miért

Beülök, és kizsebel, de szó szerint.
Minden porszívózásnál találok az ülések alatt 6-800Ft-ot apróban. A tiéd legendásan keveset zabál, nem?
Tudom, hogy az a jövő, de amíg a múlt ennyire jó... A régiek direktebbek, sokmindent visszaadnak, amit az újakban elvesz az elektronika, meg a kényelem.
De jó lenne egy 2.0TFSI, ha lehetne 4wd.

jaja, már 14ezer km lesz benne lassan, szóval mondhatni be van
Van benne olaj hőfokmérő igen(a 122LE-sben nincs, ebben van :D)
Én ráérek, mire felmegyek autópályára 50 fokos az olaj, addig meg úgy is lassan megyek, aztán semperc alatt 70-80on van oszt csapatni neki
De ha subarum lenne... még ha nem is pinki... vennék bele ilyen kütyüt, aztán meglenne a 40literes fogyasztás állandóan

Van benne olaj hőfokmérő igen(a 122LE-sben nincs, ebben van :D)
Én ráérek, mire felmegyek autópályára 50 fokos az olaj, addig meg úgy is lassan megyek, aztán semperc alatt 70-80on van oszt csapatni neki

De ha subarum lenne... még ha nem is pinki... vennék bele ilyen kütyüt, aztán meglenne a 40literes fogyasztás állandóan

Már bejárattad?
Lehet adni neki rendesen?
Jó kis masina az! Olajhőfok-mérőd van?
Láttam ebay-en olyan szerkezetet, ami 3 perc alatt üzemire fűti az olajat, leállított motornál is!
Akkor nem kell aggódni annyira
Lehet adni neki rendesen?
Jó kis masina az! Olajhőfok-mérőd van?
Láttam ebay-en olyan szerkezetet, ami 3 perc alatt üzemire fűti az olajat, leállított motornál is!

Akkor nem kell aggódni annyira

Igen, de ott mentél el a Meki előtt.
Akkro igen
Integettem, de már későn.
Akkro igen

Integettem, de már későn.
de ti a penny parkolóban voltatok nem? 

Tegnaap? Ja igen, láttalak titeket, este fél11 körül, nem? Le szoktam menni autópályáról mikor jövök melóból Zamárdiig pont lehűl az olaj 

Tegnap láthattalak a Mekinél?
Egy 206CC-vel voltam. Nem még mindig hetero vagyok, véletlenül kerültem bele

Hát nem tudom, nekem elég meredek. A ruha nekem 90%-ig előítéletes, ha rózsaszín..
Bár van egy jó barátom, aki a fiatalabb generációt képviseli, és rengeteg rózsaszín ruhája van, pedig nem fartúró.
De akkoris..
Bár van egy jó barátom, aki a fiatalabb generációt képviseli, és rengeteg rózsaszín ruhája van, pedig nem fartúró.

De akkoris..
majd egyik iccaka befújom a felnid rózsaszínre és megláthatod hogy az milyen jó!!!

hát lassan itt is az lesz 
amugy én soha nem huznék fel rózsaszín ruhét midnig is utáltam de valahogy az autómon teccik 

Ja, mondjuk erre is gondoltam, hogy ugye már egyre többen mutattak elég meredek, gyakorlatilag utakra már alig való autókat.
Aszfaltig szpoilerezés, airride, egyebek.
Ennél nehéz nagyobbat villantani, és az is meghökkentő, amikor majdnem karcolja az utat az autó, meg egy rózsaszín felni is.
Amúgy japánban a rózsaszín a férfiasság színe.
Nem tudom hogyan hozták össze
Aszfaltig szpoilerezés, airride, egyebek.
Ennél nehéz nagyobbat villantani, és az is meghökkentő, amikor majdnem karcolja az utat az autó, meg egy rózsaszín felni is.
Amúgy japánban a rózsaszín a férfiasság színe.
Nem tudom hogyan hozták össze

hello! a "tungnak" aza lényege hogy mindig újat alkosson az ember és sokan vannak akik azért építenek autót hogy mutogassák és megbámulják. De sztem csontee meg én nem azért fujtuk le rozsaszínre hogy megbámulják jó egy részben azért jó érzés hogy megnézik de nekem meg gondolom neki is teccik meg hát újjat is alkottunk egyedi.
Szia!
Nem fikáztalak, csak kérdeztem, hogy miért.
Vagy hogy miért jó.
Most itt is letapadt a lényeg, nem az autómárka volt a lényeg abban, amit mondtam, hanem hogy azért csinált valamit, hogy megnézzék.
Ennek nem látom nagy értelmét. De ha van, akkor van.
Többször hangsúlyoztam, hogy nem bántásból mondom, nem egy környékbelit fogok basztatni.
Csak meglepődtem mikor megláttam, nekem nagyon meredek. Csak hogy mi a lényeg. A megbotránkoztatás? Magamutogatás? Csupán pszichológiai viszonylatból vizsgáltam a témát, hogy kire milyen hatással van, és mi vezérel egy autótulajt hasonló dolgokra.
A felnidtől függetlenül lehetsz brutáljó arc, nem akarlak izélgatni na..
Písz!:)
Szia!
Nem fikáztalak, csak kérdeztem, hogy miért.
Vagy hogy miért jó.
Most itt is letapadt a lényeg, nem az autómárka volt a lényeg abban, amit mondtam, hanem hogy azért csinált valamit, hogy megnézzék.
Ennek nem látom nagy értelmét. De ha van, akkor van.
Többször hangsúlyoztam, hogy nem bántásból mondom, nem egy környékbelit fogok basztatni.
Csak meglepődtem mikor megláttam, nekem nagyon meredek. Csak hogy mi a lényeg. A megbotránkoztatás? Magamutogatás? Csupán pszichológiai viszonylatból vizsgáltam a témát, hogy kire milyen hatással van, és mi vezérel egy autótulajt hasonló dolgokra.
A felnidtől függetlenül lehetsz brutáljó arc, nem akarlak izélgatni na..
Písz!:)
Szia!
így van kinek mi......ezért nem értem mit kezdtél el fikázni mikor semmiről semmi fogalmad nincs!!!!!na visszlát!!!!
Mind1,ne törődjetek semmivel....az a Vento süti így ahogy van...pont
Azért ne hasonlítsuk egy bazári swifthez

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Akkor az azért már orban legend?