BARCIKAI ÉLET NAPLEMENTE

Témakör: Real life
aktuális téma
BARCIKAI ÉLET NAPLEMENTE
BarcikaiStreetClub / Just Cruisin' /
Moderátorok:
Cosmo & kisMózi & Freddie & L@daK@ta* & evildragon

Ha bármi kérdés van, forduljatok hozzájuk bizalommal!

Testvértopic és club: Tiszaújvárosi Tuning Club
/Disz iz dö bigining of a bjútiful frendcsip/ by Емир Кустурица

A fórum elköltözött:http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=7389
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
L@daK@ta*
2009. március 11. 22:33
tudod én is meggürcöltem ezekért a cuccokért......és mit kapok én is ??? csekkkeket!!!! és még képzeljétek,elkezdett kötekednia rendőr,hoyg a lada gyárilag 4x98-as körosztéású,és olyan felmnit feygek rá ami jó....modnm akkor most maga renddőr vagy autószerelő
kisMózi
2009. március 11. 22:33
most is milyen baromságokat nyomatott már még tán a legujjabb kocsikba sincs lámpamosó
Tico-Astra
2009. március 11. 22:31
olyan indokokat tudnak kitalálni,hogy sztem a rendőr szakközépekbe ezeket külön órán tanítják
L@daK@ta*
2009. március 11. 22:31
Ennyi! De látod, nem tudjék kinek mit lehet meg mit nem....egymás ellen baszkódnak meg dobálóznak a jogszabályokkal.....komolyan fosok a műszaki miatt. Két éve az összes matricát lekapartatták!Mert hoyg az zavaró az autós társakra!
Tico-Astra
2009. március 11. 22:30
kárt csak annyit,hogy lelkisérült lesz az a rendőr aki meglátja és emiatt emos lesz és megbütet mert neki nem futi ilyenre.pedig aba nem gondol bele hog az embera hónpba maximálisan bevállaható túlórát beválallja cs hogy megvegye,erre meg még meg is büntetik érte mert dolgozott érte
Tico-Astra
2009. március 11. 22:29
és akkor nem csekket kell írni a rendőrnek,hanem már jóelőre kifizetem a büntit
Robert9
2009. március 11. 22:28
Csak azt az egyet nem értem, mi kárt tud okozni, ha 1 cm-vel kilóg a kerék... A gumi meg a sárvédő alatt van...
Tico-Astra
2009. március 11. 22:26
rohadt egy ország,mondják ki hogy minden tuning cuccra ami e jelzést vagy tüv engedély kapott kerüljön többe mondjuk 15%-de automatikusan azt új vizsga nélkül a helyi kpm-nél írják ne a forgalmiba
L@daK@ta*
2009. március 11. 22:26
igen! így van...pl a xenonnal mi a baj? ami gyárilag jön ki az elfogadott,amit te raksz rá az meg akkor szar?Akkor minek lehet kapni iylesmiket ezt se értem...Ez az ,amikor nem tudja a jobb kéz hogy mit csinál a bal....Mert ha egyszer tilos a tuning,akkor ne lehessen hozá kapni semmit.Ha meg mégis nem törvényellenes az árusításuk,akkor a használatuk se legyen az
Tico-Astra
2009. március 11. 22:24
az a baj hogy leragadtak ott ( kpm,rendőrség stb.) hogy 60-70-es évek
L@daK@ta*
2009. március 11. 22:24
a,azt hittem van
L@daK@ta*
2009. március 11. 22:23
Tudod ,engem is kiakaszt,hoyg itt vagyunk mi,tuningos társadalom.Gyakorlatilag a kocsinkra fordítjuk az összes lóvénkat,hoyg szebb és jobb legyen,ne rohadjon ki alólunk.És jönnek ezek a tetvek,akik megmondják neked,hoyg ezt se meg azt se....met őkt a trvény....A KPM-ben is mondom ha nyáron rakatok spoilert a kocsira,azt beírják e.. nem,újra kell vizsgáztatni...Örülne asok f*sz hogy nem isszsa meg drogozza el az ember azt a kevéske pénzét is. MIóta nnics fent az alufelnim,nem tudok a régi 26-os külső sávjában menni,mert dobál az út....Sokkal menetstabilabb volt míg rajta volt
kisMózi
2009. március 11. 22:22
mert ha én verem meg őket akkor fúú börtön meg minden de ha ők akkor semmi
Tico-Astra
2009. március 11. 22:21
pontosan mózi
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
Összesen 18000 találat 900 oldalon