Cserbenhagyás...

Témakör: Real life
aktuális téma
Cserbenhagyás...

A segítségeteket kérném! Tegnap 15 órakor a Budapesti krt és a József Attila sgt kereszteződésében egy "G D N ..." forgalmi rendszámú,puttonyos szürke kisáruszállító ("Berlingo jellegű") gépjármű a Peugeot 206 típusú autómnak koccant és megállás nélkül tovább hajtott.A károkozónak valószínüleg a bal elején sérült meg a lökhárító!Aki bármit tud a vezetővel vagy a gépjárművel kapcsolatban az kérem jelezze.Csak felhívnám a figyelmét,hogy ez már büncselekménynek minősül és jobban jár ha én akadok a nyomára mint a rendőrség...(a teljes rendszámot szándékosan nem írtam ki) A kár kb. 20-30ezer ft.Megéri? Köszönöm!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Atus
2006. szeptember 06. 12:58
Amúgy sokat megyek a városban majd figyelem...
Atus
2006. szeptember 06. 12:57
EL kell menni kicsit megnevelni aztán jöhet a kár rendezése
FullGAS
2006. szeptember 06. 12:56
helyben miért nem hivtad ki a kékeket?
ebből valósziínűleg semmi nem lesz ezek után. sehogy nem bizonyítod rá.
Blindmouse
2006. szeptember 06. 12:54
szerintem megérne egy feljelentést..
és megérdemelne egy teljes rendszám kiírást is..
@coupe
2006. szeptember 06. 12:52
ha tudod a rendszámot miért nem mész utána?
ne itt keresd hanem otthon!!!
coolkid
2006. szeptember 06. 12:50
Simán szólnék a yardoknak! De ez én vagyok!
pizzas28
2006. szeptember 06. 12:46

A segítségeteket kérném!
Tegnap 15 órakor a Budapesti krt és a József Attila sgt kereszteződésében egy "G D N ..." forgalmi rendszámú,puttonyos szürke kisáruszállító ("Berlingo jellegű") gépjármű a Peugeot 206 típusú autómnak koccant és megállás nélkül tovább hajtott.A károkozónak valószínüleg a bal elején sérült meg a lökhárító!Aki bármit tud a vezetővel vagy a gépjárművel kapcsolatban az kérem jelezze.Csak felhívnám a figyelmét,hogy ez már büncselekménynek minősül és jobban jár ha én akadok a nyomára mint a rendőrség...(a teljes rendszámot szándékosan nem írtam ki)
A kár kb. 20-30ezer ft.Megéri?

Köszönöm!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 27 találat 2 oldalon