ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)
aktuális téma

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
és akkor mi van ha dízel?
a húzott dízelek is mennek ám
a húzott dízelek is mennek ám
Havernak is ki volt írva a góf VR6-ra elöl-hátul nagy betűkkel a szélvédőmatricán, hogy DIESEL

Egy pár hónapja történt velem a lámpánál mellém áll egy kis tuning trabi,jól meg volt csinálva tetszett..
el kezdte turáztatni.....no mondom én is nyomom neki....
egyszercsak zöld a lámpa úgy elhózott mint ha ott se lett volna..

értem én hogy könnyű a trabi,meg hogy mi négyen ültünk a gépbe ,meg nem számítotam erre no de akkor is.........
el kezdte turáztatni.....no mondom én is nyomom neki....
egyszercsak zöld a lámpa úgy elhózott mint ha ott se lett volna..

értem én hogy könnyű a trabi,meg hogy mi négyen ültünk a gépbe ,meg nem számítotam erre no de akkor is.........

egyszer egyik bnőm égetett be nagyon... bemutatott a barátnőinek... aztán egyszer csak spontán bekérdezett, hogy őt hogy hívják... 

Nekem a gumiabroncsom szokott égni :) főleg mert a télit radirozom hogy elfoggyon..

Elírtam: indulásnál megvártuk a zöldet

Nekem is volt hasonló kalandom egy 528i bömbivel: pirosnál padló, lehagyom 2 kocsihosszal. Először nem nyomta, de 2 dolgot biztosan tudtam: nyomni fogja és hogy a jobbos kanyar után ott áll a trafi
. Telibe kitoltam 50-ig, ő meg kb 130-cal el mellettem, lakott területen
A köcsög én voltam. De a barom viszont ő

A köcsög én voltam. De a barom viszont ő

Sziasztok!
Friss katona voltam friss jogsival!!
Avia-val jártam ki harcálláspontokra a kajával, eygszer sikerült egy defektet kapnom az egyik hátsó kerékre! Szerencsére észrevettem, mondom ki is cserélem! Ellenörzöm van e jó pótkerék, van! Vizsgálgatom nagyon a pótkereket aminek a felnije felém púpos, nézem a hátsó kereket az meg befele homorú, ajjaj ez ide nem lesz jó!! Na nem bej hátul ugyis iker kerék van az meg nem lapos, akkor lassan haza megyünk!
este az elgaításon eg is kérdeztek mi is történt, én meg kiálltam a század elé és jelentettem azért nem cseréltem a kereket ki mert ami a kocsin volt pótkerék az "elsőkerékpótkerék"!

Süllyedtem
Majd elmagyarázták hogy csak meg kellett volna fordítani
Friss katona voltam friss jogsival!!

Avia-val jártam ki harcálláspontokra a kajával, eygszer sikerült egy defektet kapnom az egyik hátsó kerékre! Szerencsére észrevettem, mondom ki is cserélem! Ellenörzöm van e jó pótkerék, van! Vizsgálgatom nagyon a pótkereket aminek a felnije felém púpos, nézem a hátsó kereket az meg befele homorú, ajjaj ez ide nem lesz jó!! Na nem bej hátul ugyis iker kerék van az meg nem lapos, akkor lassan haza megyünk!
este az elgaításon eg is kérdeztek mi is történt, én meg kiálltam a század elé és jelentettem azért nem cseréltem a kereket ki mert ami a kocsin volt pótkerék az "elsőkerékpótkerék"!

Süllyedtem

Majd elmagyarázták hogy csak meg kellett volna fordítani

álok a pirosnál fater 1.3-as feliciájával, kemény 55 LE volt újonnan. megáll mellettem buzi csávó 1.9 TDI A4-esel, mellette a szöszi, kezében egy palota pincsi. gyerek igen néz át, neki állok turáztatni, sárga, csávó startól ésn szép lassan elindulok ahogy szoktam, csávó sebesség mérő elött el, pechjére a zsaruk fordulnak ki és utánna a csávónak!! én meg kiröhögtem!!

Az egyik haverral pont mentünk ki tescos talira be is támasztottuk a kocsikat a parkolóba csávókám is szép lassan tolat nagyhangú kipuffal majd megáll. Elbeszélgettünk pár órát mire egyszer csak egyik csóka megszólal mér olyan ferde az a fa. Hát a srác kissé ráált és még észre sem vette. Ami a móka közben beszart a riasztója... nem tudott bejutni a kocsiba csak 1 óra mulva jókat mosolygott ő is.....
Nekem az előző kocsimon az ablakspicni direkt biciklisvadász üzemmódba volt állítva

tolatásról jutott eszembe... én sem vagyok túl jóban vele. apám galaxy-jával mentem, kis utca, kis bejáró. meg kellett fordulnom. láttam már, hogy nem fogja kiadni, szétnéztem, hogy mi van a füvön, mondom ráfordulok, nem lehet gáz. fát, vagy villanyoszlopot kerestem... vonóhoroggal megtaláltam egy cseréprakást, amit tükörből nem láttam. megbillent, a lökhárítót meg szépen (szinte szabályosan) végigkarcolták... apám örült.
Egyszer én csak leablakspricniztem valakit véletlenül és meg akartak lincselni.... hülye világ van....
na hogy ne legyen olyan csönd...
voltunk bulizni még november tájékán. megyek kifele, elég nagy lendülettel... kint állt 3 csávó, meg egy csaj... szerencsétlen csajt sikerült úgy oldalba vágni az ajtóval, hogy arrébb lépett párat. közben nekemesik a 3 csávó... nem győztem elnézést kérni... na akkor egy picit megijedtem
voltunk bulizni még november tájékán. megyek kifele, elég nagy lendülettel... kint állt 3 csávó, meg egy csaj... szerencsétlen csajt sikerült úgy oldalba vágni az ajtóval, hogy arrébb lépett párat. közben nekemesik a 3 csávó... nem győztem elnézést kérni... na akkor egy picit megijedtem

Mástól hallott sztorit nem írok többet mer még megköveznek.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
tépek haza kemény 45-50-el szabályosan ahzogy kell a R5-mel. mindiga balső sávban megyek, most a külsőben nyujtottam. belsőbe buzi gyerewk 7-es bömbivel köcsögözik. jön a körforgalom, index ki mennék be, de buzi csávó nem enged. mondom ennek nem lesz jó vége. még mindig nem engted be a buzeráns. na mondom, beszopatom , azzal rántottam egyet balra a kormányon hogy a gép belengjen. abba a pillanatba látom a tükörbe, hogy a bömbi olyat lassult, mint a forma egyes autók. ha neki megyek, nekem 2500 HUF egy lökkös, ő meg bassza meg a szarját, majd legközelebb nem gecizik!! ahogy a FEKETE PÁKÓ mondaná: HULYE KOCOG!!!