Felnilopás

Témakör: Real life
aktuális téma
Felnilopás

Pár napja fülünkbe jutott, hogy le akarják lopni barátnőm kocsijáról a felniket. Aztén a szomszéd egyszer késő este jött haza, és látta, hogy 5-en nézik a kocsit. Kinyitotta az ablakot, és hallotta, hogy 100.000 Ft-ért van rá vevő. Neveket is hallott. Szóval tudjuk. És nem tudunk mit csinálni. Garázs nincs, az udvarba egyrészt nem fér be, másrészt ott könnybben és nyugodtrabban szedik le, mint az utcán. Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor? Olyan emberek nevei hangzottak el, akikről elég durva dolgok keringenek a városban. A rendőrség FÉL TŐLÜK!!! Tehetek föl kerékőrt, de nem tudom az mennyit ér. Szerintetek mit lehet tenni? Van valakinek valami jó ötlete?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
10 11 12 13 14 15 16 17 18
Rusy
2008. május 02. 12:01
felénk bementek ember házába ugy hogy otthon aludt. lenyultak egy csomó mindent meg az A6 kulcsát. bepakoltak és elmentek, majd az erö szélén vevették az A6 kerekeit, meg kipakoltak belöle. összelocsolták olajjal a kocsit, aztán telelapátolták földdel. eltüntették a nyomokat. mult héten nekem kellett takaritani
SzeNike
2008. május 02. 11:57
hali! elég szomorú h ilyenek is vannak, én a helyedben beszereznék valami lemezfelnit, és egy idöre feldobnám azokat.. amig elcsendesedik a vihar..
Vectra555
2008. május 02. 11:53
Hát oda meg csak kell valamit venni. Bár én sem vagyok oda tőle, hogy folyton cserélgetik, de azért van néhány védett vezető, akit nem lenne jó Suzukival hordani. Arra is kell számítani, mi van, ha gáz van és lépni kell. Erre meg pont az Audi V8 az egyik legjobb verda. Cserélni meg azért kell őket, mert elég sokat mennek vele. Ha belegondolsz, hogy legalább 5 védett vezető van, akit csak a mellékhelyiségbe nem autóval visznek... Plusz a miniszterek, államtitkárok....
lehella
2008. május 02. 11:53
onnan tudom hogy haveromhoz becsöngettek a rendőrők, hadd nézzenek már át a keritésen. onnan van minden info + polgárőrők száján sincs lakat. a csávo autojában találtak egy machine gunt
Vectra555
2008. május 02. 11:50
Attól, hogy többet tudsz, vagy legalábbis azt hiszed, még mindíg kár nyilatkozni egy konkrét ügy ismerete nélkül. Például a haver szomszédja.... Aztán például ugyan honnan tudod, hogy körözik e, vagy hogy éppen miért. Vagy arról van e tudomásod, hogy éppen akkor miért keresték. Ha embert ölt, nem két rendőrt küldenek rá. A sok pletyak még nem jelenti azt, hogy az ember mindent tud. Az ilyen pletykákra épül pl. a Blikk, meg a többi sz.r lap.
lehella
2008. május 02. 11:45
szerintem a kormányzati autokra gondolt
lehella
2008. május 02. 11:43
nem akarlak én megbántani Téged mint rendőrt, de többet tudok mint amit leirtam és nem csak én tartom ezt a kialakult véleményt
Vectra555
2008. május 02. 11:41
Kár véleményt alkotnod. Egyrészt fogalmad sincs a rendőri munkáról, másrészt egy olyan ügyről beszélsz, amiről semmit sem tudsz.
Vectra555
2008. május 02. 11:40
Ezt úgy mondod, mintha minden városban V8-as Audival járnának a rendőrök.
lehella
2008. május 02. 11:39
azért a magyar rendőrséget én annyira nem éljenezném haverék szomszédját gyilkosság miatt körözték, megjelent egy férfi meg egy női rendőr, becsöngettek a gyanusitotthoz, mire a nője kinézett az ablakon, szomszédcsávo meg a hátso keritésen át kiszökött a háto utcára.. azóta asszem otthon van megint a killer.. 2 balfasz rendőr egy nyugis környéken egy gyilkosért
Peter!
2008. május 02. 11:31
Na megmaradt a felni?
Gizmo
2007. március 31. 10:03
Minden helynek megvan a maga görény bűnözői köre, akik agyonparáztatják az embereket. Addig, amíg félnek mint a birkák. A megoldás egyszerű. A felnijeidért megjelent faszkalapokat pár haverral agybaverdesed a kerékkulccsal. Az őket ugráltató seggfejek úgysem mennek oda. Viszont ha szívni kezdik magukat az őket ért " sérelem miatt" hogy leamortizáltad a droidjaikat,és esetleg rádmennek, fenyegetnek, stb, abban az esetben nem kell velük küzdened, mert valóban szétvágnak, a többi ember meg kéjesen végignézi, utána meg szörnyülködnek. Ez Hungary.
Ellenben ha szólsz a rendőrségnek,hogy para van, nyugi, nem fosnak azok annyira,sőt, szeretik az ilyen ügyeket. Eccercsak földből is kommandósok nőnek ki, és már szét is csapták az egész szar bagázst.
Utána meg nehogy azt hidd, hogy majd támadnak még, hanem könnyebb prédát keresnek.
Ennyi, és megmaradnak a felnik. De az is lehet,hogy csak pár kretén agyalgatott ott. Ha meg ez van, azok ellen jó a felniőr.
Nadair
2007. március 31. 09:58
áhh az szar ha tárcsára rakják, én nemértem az ilyen embereket bazdmeg primitív suttyók
Zolman
2007. március 31. 09:57
szedd le viddel haverhoz/szülőkhöz/vidéki ismerőshöz és járjál vason egy darabig... aztán keresnek mást... sokat nem küzdenek egy cuccért... a kerékőr meg stb az nemér ilyenkor semmit mertha kitervelte hogy azkell akkkor úgyis lelopja... ha kell jiszedi gólyalábastól
Plumpy
2007. március 31. 09:57
Ja, és már nem szarakodnak azzal, hogy alátéglázzák. Lerakják tárcsára...
Plumpy
2007. március 31. 09:56
Egyébként dögöljek meg, ha eltűnik a felni, a banda összes autójáról lelopkodom a felnit...
Plumpy
2007. március 31. 09:54
Egyébként, mikor hallottuk, mi is kételjedtünk, gondoltuk szopatnak, de másodjára mikor a szomszéd mondta, akkor már elhittük... Mi is ezen gondolkodtunk, hogy 100-ért loptt cuccot, mikor újonnan 90... Ok, gumival együtt legyen 110.000. Nade akkor is...

És mégis bazd+.
Nadair
2007. március 31. 09:52
bár ha egy héten ellopnak 10 ilyen garnitúrát az már jó pénz... énis fontolóra veszem ezt a melót
Plumpy
2007. március 31. 09:51
Elhiheted, hogy nem ez a fő profiljuk... Sőt.
Nadair
2007. március 31. 09:51
hát nemtom szerintem akkor ezeknek nincs mit enni ha ilyen kis üzletekbe vannak benne hogyha vmi millás felni lenne akkor azt van okuk rá h ellopják...bár télleg nem túl nagy a kockázat
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
10 11 12 13 14 15 16 17 18
Összesen 349 találat 18 oldalon