Hányinger kukásmellény az ablakban

Témakör: Real life
aktuális téma
Hányinger kukásmellény az ablakban

Szerintem ennek a cuccnak a pótkerék mellett a helye.Sajnos sok gyökér kirakja az ablakba,hogy megmutassa:"Nekem is van!!!"

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
8 9 10 11 12 13
Sanzistift
2005. július 17. 03:00
Baromság.Majd én öltözködöm az autóban nekik,nagykabátban,télidőben...hát nem.
Sanzistift
2005. július 17. 02:58
Baromság.Majd én öltözködöm az autóban nekik,nagykabátban,télidőben...hát nem.
Sanzistift
2005. július 17. 02:56
Kicsit bővebben:
Szóval az a bajom ezekkel a mellényekkel,hogy nem a helyükön vannak tárolva.Amikor az első pár mellény feltűnt a hátsó ablakban,akkor még jópofának is tűnhetett,de már akkor sem tetszett.Ez a szar a németeknél,meg a sógoroknál kötelező.Félre ne értsen senki,a hasznosságához nem fér kétség,de akkor is,nem ott van a helye a hátsó ablakban.Hozzáfűzném,hogy láttam már olyant,hogy a pacák 1 sávot elfoglalva cserélt kereket éjjel,távol mindentől,tök sötétben,de a mellénye nem volt rajta,az ott figyelt az ablakban,becsomagolva.Akkor minek vette az állatja,ha azt se tudja mire való,vagy ha tudja akkor azért barom,hogy nem használja.
Sajnos ebből is divatot csinált a kereskedelem.Nálunk még vásárlási kultúra sincs,a tudatos vásárlásnak itt nyoma sincs.Kiteszik pl ezt a mellényt szinte minden utcasarokra,a paraszt meg megveszi,mert azt hiszi,ez az új trend.Ennyi erővel az elakadásjelző háromszöget is kirakhatnám az ablakba,az elsősegélydoboz meg az emelő mellé.Elvégre azoknak sem ott van a helyük.Nekem nincs ilyen mellényem,de ha lenne(pl meg kéne venni,mert KÜLFÖLDRE MEGYEK),akkor sem raknám ki az ablakba.Szóval gáz a mellény.Szerintem...
Frontline
2005. július 17. 02:42
mer játszottam
és te, vazze? (gyere át a mi fórumunkba)
Gaukr
2005. július 17. 02:41
Frontline
2005. július 17. 02:39
állítólag az utastérben kell lennie, mert ha megállsz valahol az út szélén és kiszákksz, akkor már rajtad kell, hogy legyen, nem mehetsz a kocsid mögé csak úgy "civilben", mert nagy hirtelen elcsaphat valaki.
szerintem egyszerűbb már eleve ebben beszállni a kocsiba. sőt legyen az autó is ilyen uv ződ színű.
mondjuk amíg nem kötelező, addig nem is fogom megvenni. ha meg kötelező lesz, akkor akik a kalaptartóra tették eddig, azok sosem fogják felvenni.
Gaukr
2005. július 17. 02:31
Mit csodálkozol? Ez Agyarország! Abirkák hazája. Ha egy kirakja kifogja a többi is. Még mindig az a divat, hogy a rendőrmellény hatását keltsék.

Még jó, hogy az én kocsimban van a kormány alatt egy kis tárolórekesz. Ott legalább nem látszik, és kéznél van.
Sanzistift
2005. július 17. 02:23
Szerintem ennek a cuccnak a pótkerék mellett a helye.Sajnos sok gyökér kirakja az ablakba,hogy megmutassa:"Nekem is van!!!"
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
8 9 10 11 12 13
Összesen 248 találat 13 oldalon