LE A "SZTÁROKKAL"
aktuális téma

Ha elfingom magam én is sztár vagyok...?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
...és itt vissza is érkeztünk oda, hogy jópénzért ül ott, nem ku.. mind1 neki, hogy mi van körülötte... 
- MO 2007

és akkor még bizonos újságok, tv adások ugy állitják be az egészet mintha tényleg dopping lett volna...
Hát milyen magyarok ezek? Amikor siker van akkor mindenki éljenezik, amikor meg szarban van egy sportolónk akkor megy a lejáratókampány mert abból több pénz jön be? Kezd elkorcsosodni ez a világ...
(mondom én ezt a magam 19 évével és hatalmas élettapasztalatommal
)
Hát milyen magyarok ezek? Amikor siker van akkor mindenki éljenezik, amikor meg szarban van egy sportolónk akkor megy a lejáratókampány mert abból több pénz jön be? Kezd elkorcsosodni ez a világ...
(mondom én ezt a magam 19 évével és hatalmas élettapasztalatommal

így van... 
...pár ráérős f@sznyelő, aki épp arra járt, megitélte már, hogy biztos terkózik...
...évekig nem, most nyílván épp attól jó.. natakkarodj... 

És megszégyenítik őket egy kamu pozitív doppingteszttel, mint azt a múlt heti példa mutatta! Szégyelje magát az, nem segíti tisztázni őket, pedig MEGTEHETNÉ, MERT OTT ÜL!!!

Kovács Ágit is tönkre akarták tenni, pedig megdolgozik a sikréért

másik kedvencem a baumgartner vs talmácsi téma....
melyik a tehetségesebB? ki ért el többet? na és kit támogatott az ország?
melyik a tehetségesebB? ki ért el többet? na és kit támogatott az ország?
De bízzunk benne, hogy változik a helyzet! Mihamarabb!

...na, erre még csak rárakok annyit, hogy a hajnalban kelő, egész életén át edző, megszakadó olimpiai és/vagy világbajnok sportolóinkról, akik napról napra élnek, arról ne is beszéljünk!!! KIVÉVE: magyar football!
- az országban való eszetlen fizetések másik netovábbja... "sztárok".. persze... 

az a baj hogy amióta világ a világ azóta nincs igazság...
Na, nem is szakértek, mert nem vátjuk meg a világot itt; de a tény az tény: MO jelenleg itt tart, sajnos úgy néz ki igény(telenség) is van rá, úgyhogy konklúzió: a helyzet igen szomorú!!! 

vagy pl több olyan való világos emberke volt aki bement a házba, kijött párszor cimlapon volt és elfelejtették. Csakhát volt egykis esze és élt azzal a lehetőséggel amit ott kapott....
Én azt mondom hogy az értelmesebbje szépen beinditott magának egy vállalkozást amiből napjainkban is szépen nyugodtan a média nélkül megél...
A hülyébbek meg a mai napig cimlapon vannk, lehet hogy sokkal több pénzzel mint az előző kategória, de legalább rajtuk nem a fél ország röhög :)
Én azt mondom hogy az értelmesebbje szépen beinditott magának egy vállalkozást amiből napjainkban is szépen nyugodtan a média nélkül megél...
A hülyébbek meg a mai napig cimlapon vannk, lehet hogy sokkal több pénzzel mint az előző kategória, de legalább rajtuk nem a fél ország röhög :)
Igen, és ő úszkál a millióiban. De kérdem én: akkor miért hagyjuk, hogy egy Antal Imre úgy végezze, mint egy utolsó koszos kóbor eb, miért hagyjuk, hogy egy Farkas Bertalan anyagi gondokkal küszködjön, és miért hagyjuk... sajnos ezt is tudnám folytatni...
Nincs igazság sajnos...
Nincs igazság sajnos...
Figyelj, most hülyének néznek majd, de nem tudok mást írni:
...ott az emberek felkelnek, MOSOLYOGVA bemennek dolgozni, ha szembe jönnek az utcán nincs elgyötört fej.. stb. nem szennyezi őket a sok ökörség...
- ott nincs reggel fésű, meg zselé, .. ruha ami épp a klezedbe kerül felvesz, és indul...
- ott is van márka, meg reklám, meg izé... de nincs az a nyomás mint pl, nálunk, megfelelés, félsz a munk.helyen.. stb... a stressz ott ismeretlen!
Én egy ERTÉELLES híradón öcsém szétverema TV-t, nem is engedi vagy egy hete az asszony, hogy nézzem... 
...ott az emberek felkelnek, MOSOLYOGVA bemennek dolgozni, ha szembe jönnek az utcán nincs elgyötört fej.. stb. nem szennyezi őket a sok ökörség...

én azt mondom hogy mindennek megvan a helye, az ideje és a módja..
most az hogy pár hónapig az egész ország rajtam csámcsog és közben megszedem magam az szerintem ok.
utána fél év mulva a kutya sem fog felismerni mert eltünök a süllyesztőben.
most az hogy pár hónapig az egész ország rajtam csámcsog és közben megszedem magam az szerintem ok.
utána fél év mulva a kutya sem fog felismerni mert eltünök a süllyesztőben.
markyskus
2007. november 23. 11:03
jó azért vannak határok... Vegyük pl a big bráneres Zsanettet... jelentéktelen senki volt... Bekerült egy nyalóságshowba híres lett, pár hónapig folyamatosan cimlapon volt. Lecsengett a BB mánia, elfelejtették... Csak azt nem szabad elfelejteni hogy közben ő jól megtömte a zsebét és szerintem mai napig nincs olyan problémája hogy jaj már csak egy fél tank benzinem van...
..ez spec. elgondolkodtató, nagyon kétélű témát feszegetünk, az belátni való... 
- az hogy errea lelke mélyén IGEN-t mondd, azt megint csak a "magyar-betegség" mondatja, velem is... 

Milyen igazuk van... Nálunk pl tévéből is ilyen alapcsomag van. Alig jön be valami normális adó. Egyszerüen minek? Sokkal egyszerübb interneten megnézni azt ami érdekel... Jó mondjuk pl a spektrumon v discoveryn néha nagyon értelmes műsorok mennek de most 2-3 adóért nem fogja a család a díj többszörösét fizetni. Ha meg választanom kell akkor inkább az internet.... Ami film vagy sorozat érdekel azt leszedem és megnézem... Nem kell alkalmazkodnom a műsoridőhöz, annyiszor nézem meg ahányszor akarom, nembeszélve arról hogy a filmek döntő többsége jobb eredeti nyelven felirattal...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!