Magyarország "remek" útjai

Témakör: Real life
aktuális téma
Magyarország

Üdv Mindenkinek!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8
Lalacs
2005. március 18. 03:31
Az uniónak csak "gyarmatnak" kellünk, kicsit dúrva a kifejezés, de így van. Pont tegnap hívtak föl minket egy építkezéssel kapcsolatbab, hogy van porcelán építőanagyuk az egyik cégnek, csak meg akarnak tőlle szabadulni, mert fölvásárolta őket egy XY német cég(nem nevesítem) és azóta semmi nem történik... Gondoltam is magamben, te buta lány, nem jöttél még rá, hogy működik ez... a külföldi fölvásárolja a konkurenciát és hagyja becsődölni, szal szarik a megvett cégre és így nincs ellenfél. Na ez ám a tisztességes üzleti politika...
Lalacs
2005. március 18. 03:27
Van egy svéd rokonunk és szoktam vele dumálni és mondta, hogy nálluk fűtött utak vannak mindenhol! És az a röhely az egészben, hogy szinte semmivel se kerül többem, mint a nem fűtőszálas, mondjuk ott állami juttatás az áram (asszem).
Szemi
2005. március 18. 03:27

Még az únios csati elött az egyik pesti rádió reggeli műsorában a músorvezető előhozta, hogy ha a II vh. óta ellopott pénz az államkasszában lenne, Svájc 1 pitiáner kisország lenne hozzánk képest, és az únió csatlakozna hozzánk, nem mi hozzá. Érdekes, hogy a műsorvezető még azon a 7en eltünt a rádió abból a rádióból és azóta se hallottam 1 másik adón se! Vajon miért?
Szemi
2005. március 18. 03:18
Nem jó, mert az egséz ország 1 kibaszott nagy kátyú!
Milyen érdekes, hogy azoknál a mediterán finneknél, svédeknél, norvégoknál, nem fagynak szét az utak, csak a mi sarkvidéki klímánk bassza szét az utakat mi!
Svájcban + olyan jó a minőség, hogy nem kell javítani és hogy legyen munkájuk az útépítőknek, most nem keresztben fognak alagútat fúrni 1 hegybe, hanem hosszában!
Lalacs
2005. március 18. 03:14
Pénzhúzás az egész útalap baromság, abból van az audi meg a sok állambácsi üdültetés stb... Ja meg a mi pénzünkből élnek a drága rendőreink is.
Szemi
2005. március 18. 03:12
Haverom is tiszta happy volt. De a lényeg, hogy a vezetők luxus verdáit 2-3 évente cserélni kell! Érdekes, a franciák mindenkori atyaúristene is tud az éppen aktuális Renault vagy Peugeot csúcs modellel járni, akkor ezeknek minek Audi? Kik ők? Miért nem járnak az aktuális Suzuki csúcsmodellel, hisz az a "Mi autónk"!
IGI
2005. március 18. 03:00
Szemi
2005. március 18. 02:56
Haverom is hasonlóan járt!
Megy itt a büszke fővárosban még pár éve. Már este volt, talán picit el is bambult, a lényeg telibe kapott 1 tankcsapdát. Gumi kuka, felni szintén javítós. Szépen le lett fotózva a dolog, de rendőrt nem hívott (akkor még ha jól tudom elég volt a fotó). Mikor ment be az önkormányzatba, hogy benyújtsa a kárigényt, kicsit +lepődött. Közölték vele, hogy őket, nagyon nem érdekli, hogy mi történt az ő kocsijával, és ha nem húz el azonnal, akkor bevonják a rendőrséget az ügybe, akik +fogják állapítani, hogy gyorshajtás miatt keletkezett a kár és még haverom lesz +büntetve. Komoly? Úgyhogy ennyit az egész országról!
Lalacs
2005. március 18. 02:49
Hja köcsögök, ó már elnézést az udvariatlan kifejezésért.
Lalacs
2005. március 18. 02:40
Mindegy hiába emésztem rajta magamat, le kell nyelnem azt a bizonyos békát, mert helyettem úgy se fog senki fizetni a kárért, elpereskedünk majd rajta egy fél évig és utánna még egy aktával több a polcon...
IGI
2005. március 18. 02:40
Ez a kemény hogy kihívod őket és akkor meg majdnem te jársz szarul!
Lalacs
2005. március 18. 02:36
Hja szollgálunk és védünk....
IGI
2005. március 18. 02:35
Asszem ezzel mindent elmondtál a magyar utakról és a rendőrökről!
Lalacs
2005. március 18. 02:23
Pont most történt velem az eset, megyek hazafele egy "nagyon f@sza" úton és jön szembe velem egy kamion. Ugye ilyenkor nem tudja az ember kerülgetni a kátyúkat és megfogtam egyet.... Ilyenkor, ahogy kell gumi szétdurran, felni is kap.... Ezen úgy fölb@sztam magam és kihívtam a rendőrséget, hogy helyszíneljék le és megy a feljelentés a KHT-hez, mert ez nem állapot. Mit tesz isten megérkeznek a rend őrei kb. fél óra alatt és nem kezd el helyszínelni, hanem elkezd kötekedni, hogy én milyen gyorsan menetem, meg kocsiba belekötött.... stb. Meg még a szíve szerint meg is büntett volna, hogy az autó így, autó úgy. Hát elmennek már a sunyiba... Komolyan mondom röhelyes szinten áll ez az ország a közutak terén... És persze mi fizetjük a drága benzint, ami ugye tartalmazza az útalapot és karbantartást, meg ott a súlyadó is, amit ezek szerint ugyncsak a semmiért húzzák le a "parasztról".... De akkor hol maradnak azok az utak, amiért a pénzt vonjál le tőlünk.

Ja és a rendőr meg megmondta a frankót, lemezfelnivel kell járni, meg bufli gumival, igen mondom ez a megoldás a problémára és nem az, hogy megjavítánák az utat, csak azt nem értem, hogy legtöbb helyen csak "táblával javítanak"... Azért a közlekedési tábla se 2 fillér és ahhoz még egy kicsit hozzátéve megoldódna a probléma, na mind 1

Akivel már hasonló eset előfordult, au itt megoszthatja a Többiekkel.
Lalacs
2005. március 18. 02:23
Üdv Mindenkinek!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
3 4 5 6 7 8
Összesen 157 találat 8 oldalon