Orosházi Tuning Találkozók
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ne hívd mert kocsi nélkül fog hazamenni...

ok...próbálom meginvtálni a kis hamist

integrát hívjatok oh-ra, az a gyengém! 

Biztosan látni fogod titkár úr!
Esetleg majd mondom neki, hogy jöjjön OH-ra is...csak fussak össze vel...ja a tel.száma meg van!

Esetleg majd mondom neki, hogy jöjjön OH-ra is...csak fussak össze vel...ja a tel.száma meg van!

Sajnos vinném, de nem járok arra...

Nagyon szívesen megnézném, remélem egyszer látom. Jocinál a löklapok nagyon jól néztek ki ( bár annyi pénzért lehet is ). A beömlő tényleg nagy volt elől, de ott nem igazán adta ki, feltéve bizti más...
Jöhet persze!
A sárga szín viszont nagyon durva a fiatban, nagyon tetszik.
Nekem is ilyen volt az első lökös mikor kivágtuk, persze fújtam is le fekete spay-al az egész "mindenséget", mert nélküle elég mókásan nézett ki...
Jöhet persze!

Nekem is ilyen volt az első lökös mikor kivágtuk, persze fújtam is le fekete spay-al az egész "mindenséget", mert nélküle elég mókásan nézett ki...

bocsi mindenkitől akit érint de csak fél 9-kor kapotam meg ma reggel a plakikat és igy nem tudtam odaadni dzsónak. itt van nálam most hegyesen, a komlós battonya front du 5-ig bármikor szivesen látom, de ha véletlenül erre jár vki más településekről, neki is adok
Szép!!
Télleg, bár van egy-két aprósága mi nekem nem tecc...pl.azl első lökös, hogy túl szellős, túl nagyok a légbeömlők és azok ugye be vannarácsozva, átlátszanak a nyúlványok, merevítők...
a hátsó kipuff nagyon érdekes...dupla-dupla ovál és srégen van fordítva...ilyet még nem láttam.
Majd tavasszal jön velünk ide-oda, ok?
Télleg, bár van egy-két aprósága mi nekem nem tecc...pl.azl első lökös, hogy túl szellős, túl nagyok a légbeömlők és azok ugye be vannarácsozva, átlátszanak a nyúlványok, merevítők...

a hátsó kipuff nagyon érdekes...dupla-dupla ovál és srégen van fordítva...ilyet még nem láttam.

Majd tavasszal jön velünk ide-oda, ok?
dehogynem lehet!!!Ebben teljesen igazad van!!!!
Csak a 4mp-s 100ra sac/kb 500+le kell ahhoz a kasztnihoz, oda meg aztán kell átépítés!Ettől függetlenül biztosan baromi zsíííír a gép!!

Illetve nem adok semmit sehova

Na maradjuk annyiban, hogy én beadom a OLLIE Skateshopba Bcsabán és majd onnan elkéritek.
Ha jut, csabán valakinek, akkor gondoljatok rám is 2-3darabbal...

Ezzel eggyetértek!A direkt meg a gyertya,meg a kipuff önmagába,ha nincs mi igényelje őket,szart se érnek!

na jól van, én lépek, dzsó 10-ig dolgozik, utána vmikor majd még felnéz ide, én reggel odaadok neki 20 plakátot, aztán majd meglátjátok hogy intézitek a sorsát (márha én este megkapom őket) 

dzsó kérdezi, hogy akkor hova adja le a plakátot, vagy kinek vagy valami
Vinyo: amugy milyen lett a sárga Punto amit Joci csinált?
Még nem találkoztam vele...

Még nem találkoztam vele...

Akkor majd nem írok ide, majd személyesen mondja el neked ezeket Zoli és Tőle hallhatod a "hülyeségeket".
Na nem OFF-om a forumot téma részemről lezárva.

Na nem OFF-om a forumot téma részemről lezárva.

És egy gyári adatnál miért nem lehet jobb egy auto?????
Mindegy. Részemről lezárva.

Mindegy. Részemről lezárva.

nagyon helyes!!!

Biztosan fain kis gép!
Remélem frankó lesz időjárás és mehet a nyárigumi, mert most szóltak, hogy megérkeztek a kerekek, holnapra már csabán van!!!uhhh, de vájom má!!!

Biztosan fain kis gép!
Remélem frankó lesz időjárás és mehet a nyárigumi, mert most szóltak, hogy megérkeztek a kerekek, holnapra már csabán van!!!uhhh, de vájom má!!!

Take it easy Petikém
Egyébként meg hogy ne javítanálak ki bazzeg ha hülyeséget írsz.Akkor is ha nem Te mondod hanem Neked mondják, jelen esetben lényegtelen..én a száraz hivatalos adatokat írtam le...ennyi.
Azért javítalak ki mert NEM REÁLIS!Én nem kútfőből írok semmit bazz...csak egyszerüen nem bírom ezt magyar tuningszindrómát, hogy má má' minden javítja a gyorsulást a kékledtől a bólogató kutyáig minden.Hát pedig nem...kibaszott nehéz és qrva sok munka előcsalogatni a jószágokból a plussz teljesítményt!!!Miért bonyolúlt ezt megérteni???
Kinek nem inge ne vegye magára...
(kipufogó +10%, direktszűrő +8%, tuninggyertya +5% ez má együtt +23% ami azt jelenti, hogy 60le-s akármiből sec-perc alatt má 75lovas gépet faragtunk...fasza!)ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Egyébként meg hogy ne javítanálak ki bazzeg ha hülyeséget írsz.Akkor is ha nem Te mondod hanem Neked mondják, jelen esetben lényegtelen..én a száraz hivatalos adatokat írtam le...ennyi.
Azért javítalak ki mert NEM REÁLIS!Én nem kútfőből írok semmit bazz...csak egyszerüen nem bírom ezt magyar tuningszindrómát, hogy má má' minden javítja a gyorsulást a kékledtől a bólogató kutyáig minden.Hát pedig nem...kibaszott nehéz és qrva sok munka előcsalogatni a jószágokból a plussz teljesítményt!!!Miért bonyolúlt ezt megérteni???

(kipufogó +10%, direktszűrő +8%, tuninggyertya +5% ez má együtt +23% ami azt jelenti, hogy 60le-s akármiből sec-perc alatt má 75lovas gépet faragtunk...fasza!)ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!