Összecsukták a vasat - mit tegyek?

Témakör: Real life
aktuális téma
Összecsukták a vasat - mit tegyek?

Sziasztok! Segítséget, infót szeretnék szerezni. Egy barátom múlt héten káposztásmegyeren csattant. Állt a Lámpánál, majd egy anyuka aki épp a kisgyerekének kereste a sültkrumplit a földön, fékezés nélkül belehajtott úgy, hogy akibe beletolt is GTK lett! A srác Volvója 7 éves volt, és van rajta kb. 1 milla hitel. Rendőrségi intézkedés történt, betétlep nincs, csak jegyzőkönyv. Valóban létezik, hogy mindenét elveszíti, mert a MÁV biztosítós nő után nem fizetnek, és a hitelét is vissza kell azonnal csengetnie? Bocs a hosszú felvezetésért, de ha tudtok infót, vagy megoldást, azt szívesen olvsanám!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
Sara
2008. július 04. 16:04
Mi az hogy nincs betétlap?
vaszi87
2008. július 04. 16:04
szewa! nem , olyan nincs hogy nem fizet, mi a mühelybe pár hete csináltunk olyan autot amit mávos tört össze és egy biztositotol jöttek ki, nemtom a nevét, de átvették a mávot vagy mi és minden rendben ment...
LeonCupra4
2008. július 04. 16:02
nekem is volt hasonló, nekegurult egy mávos- gyerek, igaz Ő adott betétlapot, de szó nélkül megcsinálták a kecskét
de sztem behajtják rajta
chef
Máv?szar ügy....
Legalább is nehéz eset elvileg biztositaniuk kell másik biztositót de szerintem kész csőd az egész.
galuskaSti
ITT olvass vissza, lehet megtalálod a választ
rallyman
2008. július 04. 16:01
Opeter
2008. július 04. 16:00
Sziasztok!
Segítséget, infót szeretnék szerezni.
Egy barátom múlt héten káposztásmegyeren csattant. Állt a Lámpánál, majd egy anyuka aki épp a kisgyerekének kereste a sültkrumplit a földön, fékezés nélkül belehajtott úgy, hogy akibe beletolt is GTK lett! A srác Volvója 7 éves volt, és van rajta kb. 1 milla hitel. Rendőrségi intézkedés történt, betétlep nincs, csak jegyzőkönyv. Valóban létezik, hogy mindenét elveszíti, mert a MÁV biztosítós nő után nem fizetnek, és a hitelét is vissza kell azonnal csengetnie?
Bocs a hosszú felvezetésért, de ha tudtok infót, vagy megoldást, azt szívesen olvsanám!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 87 találat 5 oldalon