Először is a tulajdonosok imádják autóikat, ez nyilvánvaló. Még ha itt-ott beázik, sokba kerül fenntartani vagy éppenséggel nem 20 évre tervezték őket és rettenetesen rossz befektetésnek számítanak akkor is mert ezeknek az autóknak LELKÜK van, még hozzá ott, ahol az autó esetében ez létszükséglet, a motortérben! Ezekkel a járgányokkal egytől egyig izgalmas és hátborzongató élmény az együtt töltött idő. Nem olyanok, mint a német sportos autók, vagy valami japán feltöltős szörnyeteg inkább olyanok, mint egy jó barát, aki megosztja veled, ha szenved valamitől, de akivel öröm minden együtt töltött perc aki veled lesz, ha törődsz vele, és akit nem cserélnél el okosabbra, szebbre vagy kedvesebbre, mert vele és csak is vele akarod megosztani az autózás iránt érzett szeretetedet.
[B]Too much is not enough[/B]
Az olasz autó olyan mint a hisztis k..va. Teszi magát rinyál, azt megjavul és kedves lesz.
by:joseph24
Voltam ma Sanyi baràtunknál, le lesznek fújva a lökőim végre Röpke 3 óra alatt sikerült is leszedni őket, mert volt nèmi szopás A sárvédőnél lévő csavarok az istenért sem jöttek ki, úgyogy kénytelenek voltunk Flex ismerősünket segítségül hívni, működött is a dolog csak sikerült egy hangyafasznyit megcsípni az ablakmosó tartály sarkát, úgyhogy az úgy most kétfelén lett likas Majd valami kétkomponensű ragaccsal befoltozom
Időközben erre leltem.Lehet,hogy valóban akkor repedt meg amikor a benzinszűrőt cseréltem és megfeszült a tömlő.Lehet az sem lenne hülyeség,hogy elmegyek kútra,tankolok kannába,hazamegyek üres tankkal és kiszedem a szivattyút majd megtakarítom a tank belsejét?Hozzá lehet férni egyáltalán?
Már vagy 1 hónapja,hogy nagyon benzinszagú a kocsi.Alánéztem és csupa benzin a tank alja.Még cseppekben áll a benya rajta.Most kimentem és leszedtem a benzinszivattyú takarólemezét és látom,hogy csupa benzin minden (már ami még nem párolgott el).Főleg a nyomóágon lehetett észlelni.Megtakarítottam és mondom beindítom,megnézem látni-e valamit.Hát alapjáraton is jött ki szépen a V-Power Olyan 2 perc járatás után már a jelzett körperem magasságáig volt a benzin.Mondom mennyi folyhat el amikor elmegyek dolgozni vagy valami hosszabb útra?
A kérdés az lenne,hogy hogy lehet ezt orvosolni?Komplett szivattyúcsere (ami kissé borsos) vagy van egyszerűbb megoldás is?A válaszokat előre is köszönöm,elég szar így járni vele.
Sziasztok, szép estét! Tudjátok teljesen felújítom a puntomat. A lakatolás készen van. Küszöb csere, taposó, emblémák helye stb... . Következik a futómû és a fék.
Tegnap végre beszereztem a 14463980 cikkszámú O gyűrűt a gyújtótrafókhoz.Ha nem fog esni az eső, akkor a mai program: blokkmosás, O gyűrű csere, gyújtógyertya- és gyújtókábelcsere