parkolóőrök kit hogyan vertek át

Témakör: Real life
aktuális téma
parkolóőrök kit hogyan vertek át

némi tapaztalatcsere nem árt hogy mindenki felkészült legyen ha ilyennel találkozik! Hát igen, így megyen ez kis hazánkban :/ Gondolom Te és családod rendelkezik autóval , és szembesültetek már valamilyen formában a "mikulás csomaggal"igen,a parkolótársaságok tejelésre felszólitó zacsijával.Nekem egész nap a városban kell dolgoznom, így nap mint nap többször szembesülök ezekkel.A minap a II.kerületben álltam meg , szokásomhoz híven vettem is jegyet , kiraktam, felmentem dolgozni. Kicsit elmértem magam az idővel , és lejárt. De mivel láttam az autómat az ablakból , gondoltam megvárom a hiénát , és ha látom hát leszaladok és ledumálom vele. Meg is jött menetrendszerűen 4-5 perccel a jegy lejárta után , és már kezdett is neki fotózni....kirakta a csomagot. Lerohantam, de mire leértem nem volt ott a csomag a szélvédőn. Ellenben a hiéna sétált tovább , kezében kék csomaggal. Utána mentem , és kultúr magyar ember módjára megszólítottam (nem rohadjál meg v ilyenek). Mondtam, hogy láttam, hogy rárakta, de sajnos nem találom. Erre jött az első "pofon", hogy "így jártam , majd kijön levélben"....igen csak addigra már 2500Ft-os büntiből lesz vagy 7000. Itt már én is bepöccentem , kikaptam a kezéből a csomagot , és hát jééé...az enyém volt. Odatette , lefotózta , és le is vette. Persze a társaságnak ez tiszta üzlet , mert ha nem tudok róla , nem fizetem be, ha nem fizetem be , fizethetek 3x annyit 1 hónap múlva. És azzal védekezni, hogy nem is volt ott, nem tudok , mert hát ugye ő lefotózta. "Elbeszélgettünk" elmondta, hogy ő csak kis porszem, és, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében a felkészítésen mondták neki, hogy ezt így kell csinálni. Így jár jobban a cég. Nem is igazán tudom kire haragudjak jobban. Erre a rablóbandára, akik ennyire gátlástalanul lopják ki a szemünket (és hát ugye az önkormányzatok, mint tudjuk nem sok pénzt látnak ebből). Vagy erre a szerencsétlen ra , aki kiszolgálja őket.Hol itt a jog? Nagyvállalat kontra kisember ismét 1:0

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6
BOOST
2008. május 17. 13:31
ez mekkora egy geciség... ez hungária
Kök
2008. május 17. 13:19
na eztet mondtam.... fákkk!!!!!! de nem mindenhol van így, még az se igaz, hogy csak a belvárosba, hanem randomra minden fele, csak hogy jól be lehessen szopni. SZEGEDIEK FIGYELJETEK ODA!!!
BOOST
2008. május 17. 13:02
baszki visszamentem van tábla és rajta van hogy szo. 8-12 ig apróbetűvel... ezt nagyon megszoptam, 6150 ft
Kary84
2008. május 17. 12:44
ez jo. épp a minap büntettek meg engem is.....
eltettem a zacskót...jo lesz máskorra
Jinxy
2008. május 17. 12:43
nahde most komolyan! utánfutóra nem kell jegy ugye?!?!
Jinxy
2008. május 17. 12:42
nekem nemrég épp fotozni akarta mondom várjon már ne siessen..itt a jegy!!
és még beszólt hogy az utánfutóra is vegyek mondom az nem ÖNHORDÓ KAROSSZÉRIA ARRA NEM KELL!!!!!!!
yaris88
2008. május 17. 12:36
ááááááá... mindig szabályszerüen kirakom!!
BOOST
2008. május 17. 12:35
legjobb, csak ne az utastérben hagyd
yaris88
2008. május 17. 12:32
hy!! nekem csak 1 tippem van( eddig bejött!!) nekem maradt 1 mikulás csomagom még valahonnan ha megállok pesten, én szoktam kitenni az ablakba, ha jön a mikulás ő meg ránéz és megy tovább...
Kök
2008. május 17. 12:30
héhéééj! nem szabad bántani a "szerveket"!!!! Gondold el... ők nyertek a felvételin, ha kiesnek a praxisból jönnek a "kibukottak". azok meg még a babakocsikat is lehúzzák!
Canga
2008. május 17. 12:26
Ugyanígy jártam Szolnokon, csak én nem kaptam rajta a gyökeret. Egyszer megcsinálom én is ezt, de ha meglátom hogy ezt csinálja a földig fogom verni
Dj JocEe
2008. május 17. 12:25
en egerben szivtam be tegnap majdnemkb 300m-t kelett gyalogolnom, mire valameik boltba aztmondtak hogy igen felvaltjak nekem a papirpenzt, mivel csak aprot meg kartyat fogadott el az automata, es nemvolt nalam se apro se bankkartyaaztan megyek vissza, a parkoloor 2-3 kocsira jart meg tolem, szal volt idom gyorsan kivaltani a cetlit azt kitenni az ablakba
Jinxy
2008. május 17. 12:23
huu bazz mikkel találkoztok?!?!?!
Kök
2008. május 17. 12:21
bes..t hogy kirúgják, mert kell 2 év parkolóőr meló igazolás hogy tovább léphessen apeh-ellenőrnek
Kök
2008. május 17. 12:19
ááááh! akkorák! a nagy posta előtt álltam. volt cetlim, meg még vagy 3-4 percem. megyek vissza, ott állnak a kocsim mellett csőre töltött kamerával, várták hogy lejárjon az idő. nem láttak meg, direkt vártam, ahogy idő lett, kezdték volna a műveletet, oda pattantam a kocsihoz, oszt ültem be röhögve, a köcsög meg mintha ez neki valami háború lenne, beszólt hogy mi a fa..t vigyorogsz köcsög gyerek. agyam elszállt, kértem az adatait, állítólag ki kell adnia, hogy bejelentsem (bár tudom szart se ért volna), de erre nagyon be..rt. lehet itt van vmi gyenge pontjuk. össze-vissza hablagyolt hogy elnézést, meg nehéz napja volt.....
Zolman
2008. május 17. 12:16
mars tér felé vannak gaynús elemek.. biztos behúzták mert álúmínium...
Zolman
2008. május 17. 12:15
na ez nekem új.. mit hoznak még be.. köcsögök...

amúgynekem pont volt egy ilyen sztory hogy megálltam épp szállok ki és ottvolt 2 ge*i mondom mindjá jövök elmék jegyért a trafikba (kb 50 méter) aszondja jó menjek megvárnak.. mire visszaértem ottvolt a piros csomag... buzik sehol...
Kök
2008. május 17. 12:14
jaaa, látom, nem volt tábla... lemaradtam
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6
Összesen 114 találat 6 oldalon