Rendőri ellenőrzés

Témakör: Real life
aktuális téma
Rendőri ellenőrzés

Szerintem nagyon heyes lenne az a törv. módosítás,amely szerint csak akkor állíthatna meg a rendőr ha szbálytalan vagy(úgy mint az USA egyes államaiban)!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Stefanvon
2008. április 25. 11:17
Ezzel a listával egy a gond, hogy ezeket a tanúsítványokat "civilnek" nem kötelesek bemutatni.
Tehát, ha a listához ragaszkodsz írásban ezt kifogásolhatod, de mire a panaszod bekerül a rendőrségen a megfelelő helyre addigra már rég lejegyzőkönyvezték este, hogy reggel mikkel és mit mértek.
Esélytelen, hacsaknem van nállad egy közuti ellenőr, munkavédelmi ellenőr aki a helyszínen kétséget kizáróan lejegyzőkönyvezi neked a dokumentumok hiányát.
Jes-c27
2008. április 25. 11:16
"A Rendőrség a bűncselekmény elkövetőjének elfogása és előállítása, vagy a közbiztonságot veszélyeztető cselekmény vagy esemény megelőzése, megakadályozása érdekében..."

Közuti ellenőrzés mióta
bűncselekmény elkövetés?
Orpheus
Ezt mind elkezdtem volna firtatni,sztem az egyszerűség okán inkább a helyszínen agyonlőtt volna,hogy ne okoskodjak tovább
actafool
Hát igen érdekes egy történe volt az is
davver
2008. április 25. 11:15
Mindezt úgy vaksötétbe, hogy csak a rendör zsemplámpával világitott az utastérbe, mert természetesen a belsővilágítás is kivolt belezve
inahooo
2008. április 25. 11:15
macfiattal fotoztuk éjjel a kocsit egy sétálóuccán és kerestek nálün füvet de amikor a csomagtartóban megtalálták a hifit leszarták már a drogokat...csak annyit kértek kapcsolja be a zenét hadlássák hogy mocoroh a mélynyomó:D:Dott diszkóztak éjjel 1kor:D
Vectra555
2008. április 25. 11:14
Akkor elveszi tőled a kulcsot és kinyitja!
chef
2008. április 25. 11:14
teljességgel átláthatóvá érett a történet eme utólagos korrekció segitségével!
inahooo
2008. április 25. 11:13
1. OMH bizonyítvány száma, időpontja, érvényessége
2. Akkreditált kalibráló laboratórium kalibrációs jegyzőkönyve
(vagy legalább másolata), ennek időpontja, száma, érvényessége
3. Akkreditálás tanúsítása a laboratórium részére a kalibráció elvégzésére
4. HIF engedély
5. Rádió engedély
6. Frekvencia kijelölési határozat, érvényesség frekvenciánként,
típusonként külön-külön
7. Elektromágneses összeférhetetlenségnek megfelelőség tanúsítása
(EMC radarelvű berendezéseknél)
8. CE minőség tanúsítása, ennek magyar nyelvű hiteles fordítása
9. Lézerosztály tanúsítás
10. Munkavédelmi vizsgálati jegyzőkönyv megfelelőségi tanúsítással
davver
Így már jártam, épp botásba volt a volt kocsimon a kárpit és minden alkatrész a kesztyűtartóba, amikor megállított a rendőr bekopogott az ablakon és mutattam h pillanat benyulok a kesztyűtartóba előkerestem az ablaktekerőt nagy nehezen letekertem, erre haverom már mellettem szétröhögte az agyát, erre mondja a rendör nyissa ki a hátsóajtót is, mondom egy félpillanat nyulok megint a kesztyűtartó fele, keresem a zárat, utanná megkerestem a bovdenvégét :) és kiszálltam ugy 2perc alatt

Bent hevert hátul a kárpit meg a leszedett fólia az ajtórol, nem úgy nézett ki a dolog mintha most törtük volna fel a kocsit áhh

De jófej volt és elegedett már láttam az ő arcán is, hogy alig tudja visszafogni a röhögőgörcsöt
Stefanvon
A jogilag jobban képzett rendőr épen ezért nem szállít ki a kocsiból, mert akkor, ha a járműben tartozkodsz akkor megmarad a jármű átvizsgálásának alapjáúl szolgáló kiterjesztett átvizsgálás lehetősége és ez nem tagadható meg.
Ha ezt el akarjátok kerülni akkor mielött odaér a rendőr ki kell szálni a járműből és azt le kell zárni.
Jes-c27
Lehetséges!

Viszont ha azt mondom neki, hogy nem nyitom ki, akkor mit csinál ?
Megkérdezi, hogy " ezek szerint elismeri, hogy nincsenek meg a kötelező tartozékok?"

kérdezősködés!
Egy idő után úgyis megunja!
inahooo
ittvan 10 dolog ainek a rendőrnélkell lenni ha sebességet mér..ha egyis hiányzik.akkor csoki nyuszi:D:D:D:D:D(egyébként énazért nemkezdenék kötözködni:D
Orpheus
2008. április 25. 11:12
Állat jó,hogy mindketten lereagáljuk,de arra vigyázzunk,hogy nehogy ellentmondásba keveredjünk,próbáljunk azonost hazudni
Vectra555
2008. április 25. 11:11
A Rendőrség a bűncselekmény elkövetőjének elfogása és előállítása, vagy a közbiztonságot veszélyeztető cselekmény vagy esemény megelőzése, megakadályozása érdekében a rendőri szerv vezetője által meghatározott nyilvános helyen vagy a közterület kijelölt részén az oda belépőket vagy az ott tartózkodókat igazoltathatja.

(2) A Rendőrség az (1) bekezdésben írt cél elérése érdekében épületet, építményt, helyszínt, csomagot és járművet átvizsgálhat.

Orpheus
Csakhogy tiszta legyen a történet,velem ült egy kocsiban a Civicben
actafool
Nyugi én haverral voltam a Hondában ugyhogy nem kell rosszat feltételezni a suzukiról
Jes-c27
2008. április 25. 11:10

Ez így helyes!

És a haverom is ezt csinálta!
Odaadta nekik a személyi igazolványt, amiből viszont kiderül minden!

Onnantól kezdve, hogy te elléptél a kocsitól, zárva az autó, nem jogosítja fel arra, hogy kinyittassa és átkutassa!
Engedéllyel igen, de nem szaladgálnak házkutatási paranccsal!
Nem tud mit tenni!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Összesen 1174 találat 59 oldalon