Na az érdekelne engem hogy hogy működik ez a dolog?!
Műszaki nincs az autón, debrecen-pest érdekelne majd vissza...
Megoldhato ez vhogy vmilyen módon hogy a mi szeretett rendőreink ne kúrjanak halomra?
megmondm nekik is hogy lovast szopni...négert...kettöt.
ha szerencsém van akko elengednek mer azt hiszik buzi vagyok, ha nem akkor jol elvernek meg még megis büntetnek + a kocsima is lefoglalják
de Uram más hogy te elmész mondjuk 20km-t vele ő meg megy vele 1 nap 500at! Se engedélye,se semmi nincs az autón.Igazoltatásnál elkérik a forgalmiját megnézik hát kisfiam decemberben lejárt a műszakid ,novemberben a zöldkártyád,hova mész te P-s rendzsámmal ezen a napsütéses szép napon???
na erröl beszélek...
ha én mocsári péter P-s rendszámát használom aina corollánaka az alváz illetve motorszáma van és én ezt a rendszámot rákurom a bogárra, akkor nagyon valszinü h igazoltatásnál a rendőr kifopgja szurni hogy ez nem egy corolla...
bár magyar rendőrök, kitudja...
na ebbe nem akarok belemenni nagy mélységekbe de se cégbírósági bejegyzése nincs és egy 17éves srácnak el is fogják hinni a rendőrök,hogy P-s rendszámmal zéró műszakival,zéró zöldkártyával Pestre jön Debrecenből!Na ez vicc lenne! Ha ezt megcsinálod komolyan nem tudom mit teszek!
de most mondtad h alváz szám kell hozzá meg ilyesmi....meg gondolom vmi papir is jár hozzá nem?
am meg ugy hallottam menet levél is kell meg ááá faszomsetudjamán
"A rendszám kiadásakor le kell rovatni a külön jogszabályban meghatározott díjat, ki kell állítani az ideiglenes forgalmi engedélyt, és hitelesíteni kell a kérelmező által indítási naplóként benyújtott okmányt. Az indítási naplónak tartalmaznia kell a kiadott rendszámot az érintett jármű alváz és motorszámát, a jármű vezetőjének nevét és lakcímét, a használat kezdő és befejező időpontját és az útvonal megjelölését."
Ez alapján nem tűnik annyira eccerűnek, mint ahogy te leírod
dehogynem felrakhatod
és ha netán megállit a fasz rendőr akkor azt mondod neki éppen most viszed szerelőhöz mert valami baja van de nemjöttél rá te és kész
autókereskedésbe dolgozok tudom hogy megy ez!
"P betűjelű ideiglenes rendszámtábla kiadásakor a kérelmezőnek cégbírósági bejegyzéssel kell igazolnia, hogy a tevékenységi köre a rendszám használatát indokolttá teszi. A BM rendelet szerint a járműgyártó, járműjavító, jármű értékesítésére jogosult vállalkozás, közlekedési kutató intézet, valamint egyéb olyan vállalkozás vagy intézmény kaphat engedélyt, amely igazolja a rendszám használatának szükségességet. Ilyen lehet a gépjárművek tesztelését végző sajtóorgánum is.
P-s rendszámM? amikor vettem az autót , a kereskedő épp mondta egyikalakalmazottjának ,, vigyél magaddal 60e -t mert ki kell váltanod a P rendszámot ,, ....
ha szerencsém van akko elengednek mer azt hiszik buzi vagyok, ha nem akkor jol elvernek meg még megis büntetnek + a kocsima is lefoglalják