VÉDD MEG MAGAD/KOCSIDAT !

Témakör: Real life
aktuális téma
VÉDD MEG MAGAD/KOCSIDAT !

.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
6 7 8 9 10 11 12
ScoobyDoo
2005. május 23. 23:37
amugy egyéb ilyen ötletes szerkezetekröl is szivessen olvasnék.
faro
2005. május 23. 23:36
más...
piacon is vehecc viperát...
enyém 15-20volt anno
Radzeer
2005. május 23. 23:34
Annyi a lényeg, hogy csakis tokban lehet szállítani. Egyébként errősséghez van kötve az engedély, tehát jobb lenne utánanézned, még mielőtt tervbe vennél egy ilyet. Ja és vámköt eles.
ScoobyDoo
ja de ha védekezés akkor nem. Viszotn jogosulatlan fegyvertartást se roják rád. Meg rendör se csuk le az utszélén ha megtalálja.
donga
jah.az bizt.de mifelénk....sztem hamarabb lövök(lehetőleg nem szemre, hanem testre), mint késeljenek agyon...meg persze vigyék a cumót a seggem alól.
ScoobyDoo
2005. május 23. 23:33
fathernek valahol szombathelyen mondták. De nemtudja ki öregszik....
Lad
2005. május 23. 23:32
hihihihihi
nekem is kell ilyen :)))))))))
mex86
rendőrségi vipera??? Az mivel más mint egy mezei vipera?
ordii
Ami 1cm-es fán átmegy az a szemén is átmegy. Aztán majd Te ülsz érte 5évet.
ScoobyDoo
hát ez pedig elvileg ilyen.
szal nagoyn kiváncsivá tett minket a dolog.
macisz19
szerintem ez mindenkinek jól jönne de nem halottam róla pedig itt lekok a határon
Radzeer
2005. május 23. 23:30
Légfegyver? Csak azért, mert a paintballmarkert is be kell jelenteni.
Roche
2005. május 23. 23:30
wwww,bandakellenigumilovedek.at
ScoobyDoo
2005. május 23. 23:29
ausztriában valahol lehet kapni. De Hol ?
valaki mo-n tud ilyet ?
Vagy behozni ?
legjobb hogy nem engedély köteles. tehát viheted magaddal az utcán.
faro
2005. május 23. 23:27
Fegyver, de gumilövedéket lö ki. Ami a 1 centis fán átmegy, és a lemezt is behorpaztaj. Nem halálos (ill hát attol függ....) de iszonyat töréseket tud okozni. Na persze paintbal elég röhelyes. Én ugy hallotam hogy ilyet kapni ausztriában és nem engedély köteles

nem olvastam végig amit írtál,de ezt kiszúrtam rögtön.
ilyen kéne nekem is.
rendőrségi vipera már van a kocsiban és egy ilyen játékszer se ártana.
ScoobyDoo
2005. május 23. 23:25
Sziasztok !
Itt a környékben egyre többet hallani, hogy kisseb bandák (nah kik járkálnak bandákban?) sorra lopják el kocsit, és nem ugy hogy na bumm törjük fel, hanem rendessen kiszálitatják az embert.
Valamint sose tudhatja az ember hogy milyen szituácioba kerül.
Föleg ha az embernek kicsit kirivo autoja van (pl ami hamarossan nekem készlesz), vagy nagyértékü.
Rengeteget agyaltam, hogy fegyver igy fegyver ugy. Mert valljuk be, puszta ököl X emberke ellen nem elég. Áthajtasz rajtuk, akkor meg annyit kapsz értük mint egy normálisért.
Gondolom titeket is foglakoztatott már a dolog.
Na hallotam is valamiröl, ami nekem rohadtul bejön, de nemtudom hol lehet ilyet beszerzni.
Fegyver, de gumilövedéket lö ki. Ami a 1 centis fán átmegy, és a lemezt is behorpaztaj. Nem halálos (ill hát attol függ....) de iszonyat töréseket tud okozni. Na persze paintbal elég röhelyes. Én ugy hallotam hogy ilyet kapni ausztriában és nem engedély köteles.

Amugy van egy jo storym is ezzel kapcsolatban. Egyik helyi srác régi nagy merdzsoval átment diszibe, viszont hazafele jövet a FÖUTON megállitották, ÉS bedugták az ADÁSVÉTELIT (ez azért komoly...), hogy irja alá, és övék a kocsi. A srác (szép jo magas nagydarab) erre mondta, rémült képet vágva, hogy megkeresi a tollát, ami végulis egy fa testápolo lett, és a kiérkezö rendörök meglepödve tapasztalták, hogy mennek a cigok védelemért feléjük, a srácot meg alig birják lefogni, ugy bekattant az agya.
A poén az hogy ez tényleg megtörtént, apám munkatársának a fia. :)

Na de erröl a fegyverröl tud valaki valamit ? Leginkább fatherom mondta, hogy kérdezzek utánna, mert ö teherauto soför, és néha nem kis pénzel furikázik, ami esetenként nem is az övé.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
6 7 8 9 10 11 12
Összesen 221 találat 12 oldalon