1.9 PDTDI motorok!
aktuális téma

Minden ami 1.9 pdtdi motorral kapcsolatos, technikai kérdések, hibák, tuning!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nekem csak annyi baj volt amit Hans is mondott, a hidrotőke, de elmúlt, 1 hete azonban megint előjött, de ismét szépen elhalkult!
köteget és nagynyomású szivatyút is cseréltem,de ez sem segitett.
nekem ugyan ez a hiba,hang a levegőszűrőből,és 2000 felett rángat és mintha csak 3 henger menne,hangból és teljesitményből itélve. gyújtáskimaradást ir, a 4 es hengernél. próba képp szereztem egy pd elemet,és elkezdtem cserélgetni egyesével,a kettes henger cseréje után elmúlt kisimult,( alapjáraton és 2000 ig szépen húz) minimális rángatás volt.de aztán kb 100 km után ismét előjött. de valszeg elem lesz a hiba,nem ajánlatos egyet cserélni,és az értéket nem bevizsgálni. úgy hogy most viszem szadára egy pd mágushoz,mert feleslegesen nem akarok már cserélgetni semmit,hallgassa meg, mondjon véleményt,és ha az akkor adjon 4 felujittot elemet,vagy rakja be ő ha ugy van gari. de ugyan az a jelenség mint a tiéden szerintem. az enyém 115 lovas pd,és f es pd elem van benne
Ja és az 1-es meg éppen érték alatt van!
A 2, 3 tökéletes...
Pd elemek kábel kötege esetleg?
A 2, 3 tökéletes...
Pd elemek kábel kötege esetleg?
Apollo... A te autódnál végül mi volt a hiba? Mi okozta?
Hans... Megnéztük... Hibát nem ír, viszont a 4-es pd magasabb értéket ír egy picivel a megengedetnél!
Hans... Megnéztük... Hibát nem ír, viszont a 4-es pd magasabb értéket ír egy picivel a megengedetnél!
Neked akko más lesz a gondod...
Gondolom VAGCOM-mal megnéztétek már, hogy kiír-e valami hibát
Gondolom VAGCOM-mal megnéztétek már, hogy kiír-e valami hibát
Az a youtube videó az én autómról készült, gondoltam neki is hasonló problémája van, én is megijedtem először, de fórumon segítettek, hogy el fog múlni, egy próbát megért! Ahhoz meg, hogy egy fórumon keresi vki a megoldást az nem baj, mivel a mai autószerelők nagy része egyáltalán nem konyít ezekhez a motorokhoz, akik pedig ezeket építgetik, csinálgatják csak jobban értenek hozzá, ők általában megtalálhatóak a fórumokon, és nagy részük szívesen segít a problémák megoldásában! Remélem nem volt benne semmi sértő!

Rendben semmi baj, azt hittem már vmi rosszat írtam 

Elnézést Apollo! Az üzenetem az a része firewall-ra vonatkozik!
Ja és egy henger kihagy... Remeg a kasztni is! Ezért kérdeztem a porlasztót!
Menten vele 60-80km-t is egyfolytában, de nem hallgat el... Sajnos hosszú távra még nem menten vele, mióta kész lett (múlthét péntek), de járathatom akár meddig, akkor is folyamatosan csinálja...
Napi használatban van, tehát nem áll sokat...
ARL motor, nincsen benne balansztengely, és természetesen látta már szerelő... Ami művelet pedig el lett végezve rajta, azt leírtam!
Kedves Apollo... Ha nem tudnám kifizetni a szervízelését az autónak, akkor szerinted foglalkoznék vele? Magyar ember ismérve az irigység??? Azért kérdezek, mert leírtam mi lett rajta elvégezve, és most "mindenki tanácstalan", hogy miért nem hallgatott el... Ha nehezedre esik értelmeset hozzászólni, és csak kötöszködni tudsz, akkor azt legyszíves tartsd meg magadnak...
A többieknek köszi!
Napi használatban van, tehát nem áll sokat...
ARL motor, nincsen benne balansztengely, és természetesen látta már szerelő... Ami művelet pedig el lett végezve rajta, azt leírtam!
Kedves Apollo... Ha nem tudnám kifizetni a szervízelését az autónak, akkor szerinted foglalkoznék vele? Magyar ember ismérve az irigység??? Azért kérdezek, mert leírtam mi lett rajta elvégezve, és most "mindenki tanácstalan", hogy miért nem hallgatott el... Ha nehezedre esik értelmeset hozzászólni, és csak kötöszködni tudsz, akkor azt legyszíves tartsd meg magadnak...
A többieknek köszi!
Hidrotőke miatt adja ezt a hangot. Normál esetben 10 perc alatt elmúlik miután bemelegedett
Ugyan ilyen jelenséggel találkoztam már nem egy lemezfedeles TDI-n, úgyhogy sztem a pd cuccok kilőve.
Csak direktszűrővel, vagy kivett légszűrőnél lehetett hallani.
Gyári szűrővel és ha minden a helyén volt akkor nem lehetett hallani egyáltalán. Hibatünet és működésbeli probléma nem volt, csak a furcsa hang.
Mivel felesleges pénz nem volt ablakon kidobásra és próbálgatásra így tudok olyat ami azóta amióta észrevettük a hangot már elment min. 100e km-t és kitudja, hogy mióta csinálja. Most 350e van benne és nem lett sem hangosabb sem halkabb.
Csak direktszűrővel, vagy kivett légszűrőnél lehetett hallani.
Gyári szűrővel és ha minden a helyén volt akkor nem lehetett hallani egyáltalán. Hibatünet és működésbeli probléma nem volt, csak a furcsa hang.
Mivel felesleges pénz nem volt ablakon kidobásra és próbálgatásra így tudok olyat ami azóta amióta észrevettük a hangot már elment min. 100e km-t és kitudja, hogy mióta csinálja. Most 350e van benne és nem lett sem hangosabb sem halkabb.
a balansz tengelyt csak azért írtam mert faszságokat mondogatni lehet ezért az egyik legnagyobbat leírtam.
Továbbra is lehet youtube videókat nézni lehet találgatni, hogy mi a baja az autónak, de ameddig nem képes az ember kifizetni egy ilyen autó szervizelését, vagy nem ért hozzá és tudja megcsinálni addig ne egy fórum legyen a megoldás... Természetesen tippelgetni mindenki tud, de ha megkapod az itinereket, hogy milyen irányba menj akkor vagy tégy úgy vagy valld be, hogy nem megy és nem tudsz egy 1500forintos szerszámot felmutatni és nem tudsz vele mit kezdeni...
Továbbra is lehet youtube videókat nézni lehet találgatni, hogy mi a baja az autónak, de ameddig nem képes az ember kifizetni egy ilyen autó szervizelését, vagy nem ért hozzá és tudja megcsinálni addig ne egy fórum legyen a megoldás... Természetesen tippelgetni mindenki tud, de ha megkapod az itinereket, hogy milyen irányba menj akkor vagy tégy úgy vagy valld be, hogy nem megy és nem tudsz egy 1500forintos szerszámot felmutatni és nem tudsz vele mit kezdeni...
Nekem a sok állás miatt volt ez, meghajtottam aztán elmúlt! Ha hidegben áll kb 1 hetet akkor is ilyen hangja lesz, de elmúlik! Lehet pd elem is vagy tandem, az a baj elég nagy a lista ami tönkremehet! Próbáld meg tdiclubon, hátha tudnak segíteni!

Szia!
Igen, ilyesmi! Olyan mintha melegen hangosabb lenne...
Kérdés: ezt okozhatja pd elem?
Köszi
Igen, ilyesmi! Olyan mintha melegen hangosabb lenne...
Kérdés: ezt okozhatja pd elem?
Köszi
Szia!
Ilyen hangra gondolsz?
http://www.youtube.com/watch?v=WCAfvqbQcvA
Ilyen hangra gondolsz?
http://www.youtube.com/watch?v=WCAfvqbQcvA
az csak szoftver gondolom, azaz csak hozzá kell tanítani hogy olyan is van.....ha az oszlopba ami van csati, abba benne vannak a kábelek, az már félsiker :D
Balansz tengely nem csak a hosszmotorosban van? Az Audiban legalábbis igen

Kell hozzá a motorvezérlő tartalom is. Úgy tudom
Én is ilyet akartam.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!