A Flokkolásról
aktuális téma

Körülnéztem, de nem találtam még illyen topikot. remélem sikere lesz bla...bla...bla... Szóval szeretnék csináltatni a kocsimba és érdekelne minden pro és kontra minden.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Aha.Kispest
Ja,van egy fószer Dnakeszin,aki így akarja kivédeni a konkurrenciát...
Levédetett egy olyan szakmát azzal a drága Szabadalmi Hivatallal,amiről ott még nem hallottak...Vicc az egész.Sorra perelgeti a magyarországi flokkolókat,de sorra bukja is őket,amikor kiderül,hogy ez egy sima dekorációs tevékenység.
Egyáltalán: akkor miért gyártanak ilyen gépeket külföldön?Biztos még nem hallottak arról,hogy nem szabad...

Levédetett egy olyan szakmát azzal a drága Szabadalmi Hivatallal,amiről ott még nem hallottak...Vicc az egész.Sorra perelgeti a magyarországi flokkolókat,de sorra bukja is őket,amikor kiderül,hogy ez egy sima dekorációs tevékenység.
Egyáltalán: akkor miért gyártanak ilyen gépeket külföldön?Biztos még nem hallottak arról,hogy nem szabad...

pesten melozol te is?

Aztán jöhetnek az alapanyagok...Flokkporból a legkisebb kiszerelés 5 kg-s,ez 22.000.- HUF; a ragasztó pedig függ a felülettől,de a bból a legkisebb kiszerelés itthon a 30 kg-s 85.000.-HUF-ért...

Aztán ott vannak az egyebek,mint kompresszor,szórófejek,stb.
Na és ekkor kezdhetsz hozzá a kísérletezéshez,amíg foltmentesen meg tudsz csinálni egy nagyobb felületet...

Most olvasom a Totalcaron, hogy le van védetve a flokkolás.
Nem értem mit is védetett le.
Ez olyan, mintha én levédetném az alumíniumhegesztést, hogy azt csak én tudom jól megcsinálni.
Nem értem mit is védetett le.
Ez olyan, mintha én levédetném az alumíniumhegesztést, hogy azt csak én tudom jól megcsinálni.

márhogy flokk előúttt festeni az keményre megköt

hali
és hogyha előtte lefestenéd kétkomponenső festékkel?
én is szeretnék itthon egy két cumót flokkolni csak még azt sem tudom,hogyan kell.
és hogyha előtte lefestenéd kétkomponenső festékkel?
én is szeretnék itthon egy két cumót flokkolni csak még azt sem tudom,hogyan kell.

Szia!
Mostanában nem nézegetem az oldalt,ezért késtem kissé...Éppen egy tetőkárpittal szívok.Az a gond vele,hogy papundekliből készül,ami rongy és papír keverékéből van préselve.Nekem annyi lenne a dolgom,hogy ragasztót terítek rá és megflokkolom.Viszont tudom előre,hogy a rongy jobban szívja a ragasztót,mint a papír,ezért több rétegben kell előtte impregnálni olyan anyaggal,ami nem lép reakcióba a flokkragasztóval...Ez azt jelenti,hogy sok időbe telik;drága és nem biztos,hogy szép lesz.Lehet,hogy magam ellen beszélek,de inkább kárpitozd be,az a biztos!
Nem szeretek olyan munkát kiadni a kezemből,ami cukormázból van és az első érintésre széthullik,ezért inkább olyat csinálok,ami már nem éri meg nekem,de legalább nem rontja a presztízsemet...
Mostanában nem nézegetem az oldalt,ezért késtem kissé...Éppen egy tetőkárpittal szívok.Az a gond vele,hogy papundekliből készül,ami rongy és papír keverékéből van préselve.Nekem annyi lenne a dolgom,hogy ragasztót terítek rá és megflokkolom.Viszont tudom előre,hogy a rongy jobban szívja a ragasztót,mint a papír,ezért több rétegben kell előtte impregnálni olyan anyaggal,ami nem lép reakcióba a flokkragasztóval...Ez azt jelenti,hogy sok időbe telik;drága és nem biztos,hogy szép lesz.Lehet,hogy magam ellen beszélek,de inkább kárpitozd be,az a biztos!

Nem szeretek olyan munkát kiadni a kezemből,ami cukormázból van és az első érintésre széthullik,ezért inkább olyat csinálok,ami már nem éri meg nekem,de legalább nem rontja a presztízsemet...
Tetőkárpit kb. 1x1,2 m megoldható ?
Valami préselt papírból van .... de a gyári szövet már nincs rajta.
Érdemes vele foglalkozni , és ha igen akkor mennyiből jönne ki ???
Valami préselt papírból van .... de a gyári szövet már nincs rajta.
Érdemes vele foglalkozni , és ha igen akkor mennyiből jönne ki ???

Ez bizony lehet...
Viszont a sárgához illik a kék vagy a piros és úgy általában minden színhez illik valami.Márpedig színből van vagy 30 + még kevergethető is a por,mint a festék...

Viszont a sárgához illik a kék vagy a piros és úgy általában minden színhez illik valami.Márpedig színből van vagy 30 + még kevergethető is a por,mint a festék...
lehet hogy mert a fekete mindenhez illik azért?

Bexarok ezen az országon!Mindenkinek a fekete színben merül ki a fantáziája?!Nem elég,hogy nyomasztó egy fekete kocsiban ülni,még az is nyomasztó,ha befúj a szél egy kis szöszmöszt...

Épp most készül(kicsit késve) egy rikító citromsárga display flokkolva a kiállításra.Ha elkészül,megírom,hogy melyik standon lesz.Műszerfallal nem készültünk,mert későn kezdtünk neki...
Egyébként kocsiba nem tudom ajánlani,hacsak nem fehér kesztyűben szeretnél vezetni,felhúzott ablak mellett,utasok nélkül...

Egyébként kocsiba nem tudom ajánlani,hacsak nem fehér kesztyűben szeretnél vezetni,felhúzott ablak mellett,utasok nélkül...

bazz
nem láttam, azért köszi

Küldtem priviben az elérhetőségeket.
rikító citromsárga meg rik-narancs is van?
császtok.elmondaná valaki,hogy készül a flokkolás?
itt írt elötted a srác egy komentel elöbb.. ő flockol.. bene van az user nevébe is.. 

Fanatix ök foglalkoznak flokolással a Dávidot keresd rendesek nem drágág .
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!