Átalakítási engedély
aktuális téma

Valaki fel tudna erről világosítani?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Dodge88
2007. február 24. 22:16
Sárvédőszélesítés nem lesz mert gyárilag is széles (16"-os simán befér, lakatolás nélkül). Nyomtávszélesítők: esélytelen, hogy tegyek fel.
Az első lökös kicsit ki fog nyúlni a gyárihoz képest. A hátsó az is de csak egy picit. Meg morcosítást is tervezek. A sportkipuff meg jól kilóg hátul.
De gyönyörű króm úgyhogy had lógjon ki.
Ja meg a küszöbök: azt még nemtom. De semmi sem fog lejebb lógni mint a gyári alkatrészek mert akkor nem tudnék átmenni a fekvőzsarun. És nincs ültetve. Még.

pontosan milyen mértékben változna ?
Dodge88
2007. február 24. 22:00
Pontosan mire gondolsz? Mert első hátsó lökösök meg küszöbök lesznek cserélve. Valami egyedi kéne (nem tud valaki egy jó műanyagost?
).
Már a kipuff se a gyári. A motorházető alá meg remélem, hogy nem néznek be. De spoiler nem lesz rajta (hülyén nézne ki). Szóval?

Ha dimenziókban nem változik szerintem oké a vizsgán. 

Dodge88
2007. február 24. 21:28
Nos?
Csak szeretném tudni, hogy átépített géppel átengednek-e a sima vizsgán...vagy egyszerűbb vizsga után átalakítattni és utána
reménykedni, hogy ne kapjanak el a zsaruk.
Ha elkapnak akkor mit tehet a zsaru?

Csak szeretném tudni, hogy átépített géppel átengednek-e a sima vizsgán...vagy egyszerűbb vizsga után átalakítattni és utána
reménykedni, hogy ne kapjanak el a zsaruk.
Ha elkapnak akkor mit tehet a zsaru?
Sziasztok! Ki tudna nekem segíteni rendszámtábla ügyileg?! G2-re hátra kockarendszám?! (mint a motorokon) Milyen engedélyt kell kérni és ez mibe kerül?
Privire. Kösz
Privire. Kösz
Dodge88
2007. február 24. 09:17
Sziasztok!
Most kezdem el a gép átalakítását. Első, hátsó lökös meg küszöb is lesz cserélve + egy 17"-os felni lesz rajta, meg még sok egyéb cucc. Hova kell elmenni, hogy ezeket az átalakításokat engedélyezzék (vizsgáztatni)? És egyáltalán: adnak-e engedélyt első-hátsó lökösökre (ami brutálul át van alakítva)?
Előre is köszi!
Ui: Nagyon kéne a segítség!
Most kezdem el a gép átalakítását. Első, hátsó lökös meg küszöb is lesz cserélve + egy 17"-os felni lesz rajta, meg még sok egyéb cucc. Hova kell elmenni, hogy ezeket az átalakításokat engedélyezzék (vizsgáztatni)? És egyáltalán: adnak-e engedélyt első-hátsó lökösökre (ami brutálul át van alakítva)?
Előre is köszi!
Ui: Nagyon kéne a segítség!

engedély elég nehéz szerezni mindig van valami gond

írtam már az előző topicba,ahol feltetted a kérdést.

sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni sötétítéssel kapcsolatban.Nem tudjátok hogy honnan lehetne beszerezni a két oldalsó első ablak fóliázásáról műbizonylatot szerezni.Előre is kössz.
na itt a legnagyobb hiba:
"ki fognak hulni a gagyi olcso tuning autok amik minden bovli barkácsolt otthoni cuccal fel vannak szerleve és átalakitva! végre normális tuning autok lesznek!"
miért, ami otthon készül sk alapon, az csak szar lehet? én is úgy csináltam első spoilert. de úgy hogy fasza legyen nem azért csiálok vmit, hogy aztán első sarkon elhagyjam! rendes szabályok, és ügyintézés kell! haverom 2 hete próbálja engedélyeztetni aluszárnyat. minden nap megy, mindig találnak kifogást, h miért nem jó. eddig 2x vágott szélességből, 3x a talpból, ja meg ez már a második talp, gyári sem tetszett nekik. szóval nem /csak/ a tuningosokkal van baj
"ki fognak hulni a gagyi olcso tuning autok amik minden bovli barkácsolt otthoni cuccal fel vannak szerleve és átalakitva! végre normális tuning autok lesznek!"
miért, ami otthon készül sk alapon, az csak szar lehet? én is úgy csináltam első spoilert. de úgy hogy fasza legyen nem azért csiálok vmit, hogy aztán első sarkon elhagyjam! rendes szabályok, és ügyintézés kell! haverom 2 hete próbálja engedélyeztetni aluszárnyat. minden nap megy, mindig találnak kifogást, h miért nem jó. eddig 2x vágott szélességből, 3x a talpból, ja meg ez már a második talp, gyári sem tetszett nekik. szóval nem /csak/ a tuningosokkal van baj
én nagyon megszívom a leonnal ha tényleg nálunk is mindenről engedély kell már mint kint a németeknél, osztrákoknál... 

fox
2006. szeptember 11. 15:33 | Válasz erre | #122
be kell nyújtani az enedélykérelmet a KPMhez a sárvédő szélesitésről...És HA engedélyezik akkor mehetsz okmirodához, ha nem, akkor "Illegális" lesz, és bármikor behivhatnak miatta :(
ez hülyeség, ként egyböl a forgalmiba irják, nekem volt 2es golfom amihez második oldalt is adtak annyit kelett beleirni minden beirás moneyba kerül rendesen! szélesitést nem kell beleirni, mert az a felnimiatt kell, egyébként megfognak szüni az olcso müanyagos lökök, mert abban is benne kell hogy legyen a KBA számnak, mint a felnibe is! ezért nehéz lesz az amcsi felniket elfogadtattni mert azokba nem raknak! fasza lesz! ki fognak hulni a gagyi olcso tuning autok amik minden bovli barkácsolt otthoni cuccal fel vannak szerleve és átalakitva! végre normális tuning autok lesznek! nem lesz vágott futomü stb. hajrá én azt mondom!
2006. szeptember 11. 15:33 | Válasz erre | #122
be kell nyújtani az enedélykérelmet a KPMhez a sárvédő szélesitésről...És HA engedélyezik akkor mehetsz okmirodához, ha nem, akkor "Illegális" lesz, és bármikor behivhatnak miatta :(
ez hülyeség, ként egyböl a forgalmiba irják, nekem volt 2es golfom amihez második oldalt is adtak annyit kelett beleirni minden beirás moneyba kerül rendesen! szélesitést nem kell beleirni, mert az a felnimiatt kell, egyébként megfognak szüni az olcso müanyagos lökök, mert abban is benne kell hogy legyen a KBA számnak, mint a felnibe is! ezért nehéz lesz az amcsi felniket elfogadtattni mert azokba nem raknak! fasza lesz! ki fognak hulni a gagyi olcso tuning autok amik minden bovli barkácsolt otthoni cuccal fel vannak szerleve és átalakitva! végre normális tuning autok lesznek! nem lesz vágott futomü stb. hajrá én azt mondom!
hali!
most olvastam infókat...
tudtok erről hogy ez tényleg így megy e?
most olvastam infókat...
tudtok erről hogy ez tényleg így megy e?

De nem is nagyon akarom megérteni. Csak valaki mondja azt, hogy ja, kell engedély, és ide meg ide menj érte.
Jó kérdés. bementem kpm honlapra, és elkeztem olvasni. valószinű velem van a baj, de nem tudtam belőle kihámozni, ami negem érdekelt vola.
És melyiket olvastad el?
Én elolvastam a jogszabályokat /vagy miket/ az átalakitásról. 3 óra múlva hülyébb lettem, mint voltam. Miért nem lehet úgy leirni, hogy egyszerű halandó is megértse?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!