Autó "Újra"építés!
aktuális téma

Sziasztok!
Ha már építettetek autót, vagy még csak elötte álltok, itt a helyetek!
Mindenkit szívesen fogadunk itt. Legyen akár gyári állapotot megörző-, veterán-, tuning "Újra"építő!
"Gyári autót vehet akárki, épített autója, csak az igazi fanatikusoknak van!"
Ha már építettetek autót, vagy még csak elötte álltok, itt a helyetek!
Mindenkit szívesen fogadunk itt. Legyen akár gyári állapotot megörző-, veterán-, tuning "Újra"építő!
"Gyári autót vehet akárki, épített autója, csak az igazi fanatikusoknak van!"

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Fel a fenét megsikolták besziszolták és szimering csere. EZ multhéten deült ki. Változatosság kedvéért ,most a másik fejet vettem le és vittem el a Dezsöbácsihoz. Vezetőt nem cseréltek anno és a szelep lógót a vezetöben és mostanra kikoptatta a szimeriget és elkezdet füsölni.

nem ismerem a bmwket. hol van benne az alvázszám? lehet hogy elég lenne csak a nyúlványokat meg tetőt cserélni.
csak a lakatos munka... ezért sok, hisz 800ezerből kétszer két ugyanolyat építünk mint az volt 

a 800EZREBE MI LETT VOLNA BENNE? CSAK A LAKATOS MUNKA AKKOR SOK.
De a hengerfejeket teljessen felujitották???
najó de 500-ba bennevolt a donor + festés is gondolom
nekünk nem kellene az egészet újrafújni + donorunk is van (bár nem papíros)
ha meg ugye kicseréljük a két karosszériát, magyarul a motort meg az idomokat átrakjuk a donorba, akkor meg nem épp legális az egész... azt meg nem akarjuk...
nekünk nem kellene az egészet újrafújni + donorunk is van (bár nem papíros)
ha meg ugye kicseréljük a két karosszériát, magyarul a motort meg az idomokat átrakjuk a donorba, akkor meg nem épp legális az egész... azt meg nem akarjuk...

szerintem is irreális a 800k
ja, ha 2 hengerfej akkor reális 

Sajnos, ha lecsó a szép verdátok, akkor nektek kell eldönteni, hogy érdemes-e megcsinálni, vagy inkább beszerezni egy papírost, ami még menthető és a donorról átrakni a cuccokat.
hali!
nézd meg az enyémet. nekem kb 500 volt mireúgy nézett ki mint elötte.
kellett vennem egy donortm eg jópár apróságot hozzá.
ha gondolod adok elérhetőséget igaz nem vagy valami közel hozzánk.
nézd meg az enyémet. nekem kb 500 volt mireúgy nézett ki mint elötte.
kellett vennem egy donortm eg jópár apróságot hozzá.
ha gondolod adok elérhetőséget igaz nem vagy valami közel hozzánk.
magán véleményem szerint 500-ból már fényezéssel meg aranyozással meguszod

V8 az két hegerfej 4500kcm teherautó nagyságú szelepek. Floridai volt és vizzel jártak vele és kirohadt a hengerfej. azt nem tudták rendesen megjavitani mindig összefojt./XVIII KER ZSUKÓ UTCA PODINÁÉK KERULJÉTEK ÖKET

/

800eft=
Keress másik lakatost

Keress másik lakatost

helo mindenki
nagy helyzet ált elő baráti körömbe
van két darab e30-as BMW-nk egyik a donor másik amit csinosítgattunk, szépítgettünk, pöckölgettünk...
nos, az utóbbi el lett csukva, a donoron pedig nincsenek papírok, mert németből lett behozva, és ott meg ki lett vonva a forgalombol, vagy mi...
namost a szép bmw-nket ami frissen volt festve sikerült annyira elcsukni, hogy az egész eleje kuka
tornyok kuka, az A oszlop beljebb került, B oszlopnál egy kicsit a tető megrogyott de sztem az még menthető
namost kérdés, hogy mit lehet csinálni ezzel, hiszen az idomok 70%-a még hibátlan, egy karc nincs a festéseken, a motornak se lett baja, csak a hűtő szált el, de az meg van a donorból
hogy lehet megoldani azt, hogy az egész belsejét és a még ép frissen fényezett elemeket átrakjuk, úgy, hogy ez legális is legyen?
vagy ez esélytelen, és muszáj lesz vennünk egy 3. e30-ast is amire pakoljuk át a dolgokat?
amikor megkérdeztünk egy lakatost, azt mondta hogy 800ezer forintból lehetne rendberakni a motortér körüli részt, még így is hogy van egy másik donor autónk...
és szerintünk az egy kicsit irreális ár
szóval egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha van valami ötletetek...
nagy helyzet ált elő baráti körömbe
van két darab e30-as BMW-nk egyik a donor másik amit csinosítgattunk, szépítgettünk, pöckölgettünk...
nos, az utóbbi el lett csukva, a donoron pedig nincsenek papírok, mert németből lett behozva, és ott meg ki lett vonva a forgalombol, vagy mi...
namost a szép bmw-nket ami frissen volt festve sikerült annyira elcsukni, hogy az egész eleje kuka
tornyok kuka, az A oszlop beljebb került, B oszlopnál egy kicsit a tető megrogyott de sztem az még menthető
namost kérdés, hogy mit lehet csinálni ezzel, hiszen az idomok 70%-a még hibátlan, egy karc nincs a festéseken, a motornak se lett baja, csak a hűtő szált el, de az meg van a donorból
hogy lehet megoldani azt, hogy az egész belsejét és a még ép frissen fényezett elemeket átrakjuk, úgy, hogy ez legális is legyen?
vagy ez esélytelen, és muszáj lesz vennünk egy 3. e30-ast is amire pakoljuk át a dolgokat?
amikor megkérdeztünk egy lakatost, azt mondta hogy 800ezer forintból lehetne rendberakni a motortér körüli részt, még így is hogy van egy másik donor autónk...
és szerintünk az egy kicsit irreális ár
szóval egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha van valami ötletetek...
Biztos bosszantó ennyi lóvét kidobni az ablakon
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!