Féktelen száguldás

Témakör: Tuning
aktuális téma
Féktelen száguldás

Egyre több az agresszív vezető, melyek akár mást is vesélyeztetnek.Sokszor nyugdíjasok is köztük vannak.Mit gondoltok erről?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
Boxerboy
2004. szeptember 25. 21:35
Na ezt nagyon jól mondod! Nem kéne a márkákat hasonlítani a tulajokhoz!
Sréc
2004. szeptember 25. 21:35
az tény hogyha rajtam múlna 65-70 éves kor felettt nem lehetne jogsit megújítani!
még milőtt bárki beszólna én saját bőrömön tapasztaltam ennek a miértjét!
Zoli saxo
2004. szeptember 25. 21:33
A nagy gond az,hogy ezek a vezetők ugyan olyan típusú tulajokat is lejáratják.A legjobb példa erre az Audi,Honda,Suzuki.Ennek hatására a kocsikat is ledegralálják.
Boxerboy
2004. szeptember 25. 21:31
Öregek és már nem tudnak annyira koncentrálni és felmérni a körülöttük levő eseményeket. Egyik haverral az M7-esen mentünk pestre egy Mercedes bazz nagy kamionnal, éppen előztünk egy kispolkát, amikor az egyszer úgy döntött hogy lefog szorítani az útról és nekünk jött oldalról. Szerintetek normális?
Nagyapám meg csőlátású és most volt újítani a jogsiját és megkapta 70 évre, hozzáteszem 85 éves! Tiszta röhej! Teljesen mind1 mindenkinek, állam bácsinak pénz, papinak meg öröm, hogy vezethet.
zsityGTi_
2004. szeptember 25. 21:31
Csaknem az is egy saxo volt az is s betűs? Gondolom nem sűrűn vezetsz autót, hogy egy ilyen incidens hatására már a 3., vagy 4. topikot nyitod meg tök feleslegesen... Ha vezetnél naponta alsóhangon minimum 150 km-t akkor az ilyenek felett hulla nyugalommal elsiklanál.
Zoli saxo
2004. szeptember 25. 21:27
Én ma láttam 1 típust megnevezni nem akarok, de a jele s betű, be mentem elé a sávba amelyben ő jött ,de ő még messze volt, és ő erre annyira ideg beteg lett, hogy szinte elkezdett üldözni, a hölgy eközben szemezett a kormánnyal.De szinte már belém jött,én erre rá léptem a gázra,majd lekanyarodtam, és ő eltünt.
Boxerboy
2004. szeptember 25. 21:26
Mint például a tűzoltós eset a mentősökkel? Az tényleg durva volt.
Másrészről az eszetleneknek néha beleléphetnének a fék pedálba is.
p_norbi
2004. szeptember 25. 21:24
Mondjuk száguldozó nyugdíjasokat kevésbé, inkább balekúl vezető nyúgdíjasokat láttam többet!
p_norbi
2004. szeptember 25. 21:22
Teljes mértékben igazad van, de tenni nem lehet semmit!
Zoli saxo
2004. szeptember 25. 21:19
Egyre több az agresszív vezető, melyek akár mást is vesélyeztetnek.Sokszor nyugdíjasok is köztük vannak.Mit gondoltok erről?
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3
Összesen 50 találat 3 oldalon