Le az igénytelen tuninggal
aktuális téma

Polish a turd, it's still a turd
Mielőtt linkelsz valamit, olvasgass vissza gyorsban pár száz hozzászólást, ne legyen már ismételve minden 2 óránként.
A Carstyling kvázi-tajgetosza: ahol a közösség "kiveti" magából a selejtet..
(Főnökségi beleegyezéssel!)
-Anyázást, vérremenő ujjtépést kéretik mellőzni.. lehet ésszel, érvekkel nyugiban is vitázni egy-egy autóról!
-Ha a szemmel láthatóan, a sértett önérzeted miatt alapos indok nélkül szólsz be másoknak, vagy linkelgetsz autókat amik nem ide illőek, akkor BAN.
-A fent említett sértett önérzetből fakadó tipikus "senki vagy!" köpködése csak abban az esetben nem von ban-t maga után, amennyiben az illető hitelt érdemlőn megvillantja hogy ő miben, és mennyiben is több, mint az akire "köpköd"
-Az értelmetlen, márkák közti harcok sem ide tartoznak. Nincs olyan, hogy minden Opel, Suzuki, Bmw, Toyota, Audi... stb... szar. Az elvakultságot és a fanatizmust nyugodtan ki lehet otthon élni. A vérre menő szájtépést itt is BAN követi, MINDEN RÉSZTVEVŐNÉL!
Aki pedig itt találja az autóját, annak lehet oka van.. néha érdemes megfogadni amit a "fikázók" mondanak..
Kösz! :)
Amit MÁR nem kérünk belinkelni minden nap 1×:
-Colos dévúkalosa (sértett önérzetre nem megoldás, és BAN-t von maga után)
-Fehér Fiat TGV... Tudjuk, volt már, semmi értelme... De vagy 100x volt már, tényleg!
-kék góf kipuffjára rádrótozva a dupla cső, csak úgy.
-impreza festésű skoda
-cicafejforma kipuffvég. :)
-szanaszét tákolt narancs-arany AE86, dupla szárnnyal és ordas légbeömlővel...
-Ronal Bear felni..
-Moszkvicson, raklapból tákolt "szárny"..
-Fekete halálfejes lada, kéménnyel a motorháztetőn
-Áramszedős Megane. (ciki nagyon, de már sokszor volt) :)
-A 8 éves kissrác alkotta tákolt FijatPanda..
-Ukrán Lada Cabriolet :D
-Megmondhatatlan típusú fekete "ocsmány-tuning" Audi
-Lépcsőshátú szürke Civic, 30 centis kipuffogóval középen.
-Lánctalpas Zsiguli....
-Fakerekes Niva és Hummer H3
-Szovjet Top Chopped szürke Samara
-Téglavörös alapon fehér kockás 2ajtós Dacia
-Alien minibusz
-Narancssárga kacsacsőrű civic
-Hajó Cadillac
-Feka kölyök quadciklin a mélyláda felett visszanéz
-Kék kocka "vóvó" 10 kipuffvéggel...
-Bordó Zastava krómszárnnyal lépcsőméretű küszöbbel
-Kék Lada Samara gányolt 6 végű kályhadobbal
-Zöld búcsús astra, szárnnyal, króm M3 tükörrel, Lexus lámpával, oltári bojlerekkel
-Piros(narancs)-kék Fasztendfúriusz Audi, amit soha nem fognak eladni...
-És a PROSTREET ROMANIA videot se, már régóta tudjuk hogy ott a falusi lányok messze jobbak, mint amiket itthon találkozókra toboroznak össze kemény melóval ;)
-Bozozoku kocsikat se kéne erőltetni... mert ezerszer voltak már...
- Piscatel képeket/videókat egyáltalán ne linkeljen senki
- Fehér kocka lada, felújítva, 6.5 milláért, gyűjtőnek, borzasztó külsővel, oda nem illő elemekkel és masszívan elszállt tulajjal. se használtautóról nem kell már linkelni, se máshonnan!
Az igénytelen topik igénytelen himnusza
(komoly idegi rákészülést igényel, rettenetes..)
Úgy tűnik, akadt kihívója a kibaszott mérésnek, azonban sajnos, vagy szerencsére, ez csak audio forma... azt hiszem, ez is taigetosz+!
Ha felkészültél, akkor kattints ide...
Bővítenem kellett a fejlécet, mert immáron az internyeten több mozgóképes anyag is van... azt hiszem, erre tökéletes demonstráció, a HOGYAN NE! részt erősítő kedves videó, melyet maga a tulajdonos, yapiyapo volt kedves belinkelni nekünk...
Calibra, így ne!
Továbbra is várjuk hasonló jellegű videókat!
Mielőtt linkelsz valamit, olvasgass vissza gyorsban pár száz hozzászólást, ne legyen már ismételve minden 2 óránként.
A Carstyling kvázi-tajgetosza: ahol a közösség "kiveti" magából a selejtet..
(Főnökségi beleegyezéssel!)
-Anyázást, vérremenő ujjtépést kéretik mellőzni.. lehet ésszel, érvekkel nyugiban is vitázni egy-egy autóról!
-Ha a szemmel láthatóan, a sértett önérzeted miatt alapos indok nélkül szólsz be másoknak, vagy linkelgetsz autókat amik nem ide illőek, akkor BAN.
-A fent említett sértett önérzetből fakadó tipikus "senki vagy!" köpködése csak abban az esetben nem von ban-t maga után, amennyiben az illető hitelt érdemlőn megvillantja hogy ő miben, és mennyiben is több, mint az akire "köpköd"
-Az értelmetlen, márkák közti harcok sem ide tartoznak. Nincs olyan, hogy minden Opel, Suzuki, Bmw, Toyota, Audi... stb... szar. Az elvakultságot és a fanatizmust nyugodtan ki lehet otthon élni. A vérre menő szájtépést itt is BAN követi, MINDEN RÉSZTVEVŐNÉL!
Aki pedig itt találja az autóját, annak lehet oka van.. néha érdemes megfogadni amit a "fikázók" mondanak..
Kösz! :)
Amit MÁR nem kérünk belinkelni minden nap 1×:
-Colos dévúkalosa (sértett önérzetre nem megoldás, és BAN-t von maga után)
-Fehér Fiat TGV... Tudjuk, volt már, semmi értelme... De vagy 100x volt már, tényleg!
-kék góf kipuffjára rádrótozva a dupla cső, csak úgy.
-impreza festésű skoda
-cicafejforma kipuffvég. :)
-szanaszét tákolt narancs-arany AE86, dupla szárnnyal és ordas légbeömlővel...
-Ronal Bear felni..
-Moszkvicson, raklapból tákolt "szárny"..
-Fekete halálfejes lada, kéménnyel a motorháztetőn
-Áramszedős Megane. (ciki nagyon, de már sokszor volt) :)
-A 8 éves kissrác alkotta tákolt FijatPanda..
-Ukrán Lada Cabriolet :D
-Megmondhatatlan típusú fekete "ocsmány-tuning" Audi
-Lépcsőshátú szürke Civic, 30 centis kipuffogóval középen.
-Lánctalpas Zsiguli....
-Fakerekes Niva és Hummer H3
-Szovjet Top Chopped szürke Samara
-Téglavörös alapon fehér kockás 2ajtós Dacia
-Alien minibusz
-Narancssárga kacsacsőrű civic
-Hajó Cadillac
-Feka kölyök quadciklin a mélyláda felett visszanéz
-Kék kocka "vóvó" 10 kipuffvéggel...
-Bordó Zastava krómszárnnyal lépcsőméretű küszöbbel
-Kék Lada Samara gányolt 6 végű kályhadobbal
-Zöld búcsús astra, szárnnyal, króm M3 tükörrel, Lexus lámpával, oltári bojlerekkel
-Piros(narancs)-kék Fasztendfúriusz Audi, amit soha nem fognak eladni...
-És a PROSTREET ROMANIA videot se, már régóta tudjuk hogy ott a falusi lányok messze jobbak, mint amiket itthon találkozókra toboroznak össze kemény melóval ;)
-Bozozoku kocsikat se kéne erőltetni... mert ezerszer voltak már...
- Piscatel képeket/videókat egyáltalán ne linkeljen senki
- Fehér kocka lada, felújítva, 6.5 milláért, gyűjtőnek, borzasztó külsővel, oda nem illő elemekkel és masszívan elszállt tulajjal. se használtautóról nem kell már linkelni, se máshonnan!
Az igénytelen topik igénytelen himnusza
(komoly idegi rákészülést igényel, rettenetes..)
Úgy tűnik, akadt kihívója a kibaszott mérésnek, azonban sajnos, vagy szerencsére, ez csak audio forma... azt hiszem, ez is taigetosz+!
Ha felkészültél, akkor kattints ide...
Bővítenem kellett a fejlécet, mert immáron az internyeten több mozgóképes anyag is van... azt hiszem, erre tökéletes demonstráció, a HOGYAN NE! részt erősítő kedves videó, melyet maga a tulajdonos, yapiyapo volt kedves belinkelni nekünk...
Calibra, így ne!
Továbbra is várjuk hasonló jellegű videókat!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Egyébként nem csak pénz kérdése. ugyanis mikor látta egy meglehetősen tehőtős szülők gyermekét, hogy mit volt képes össze hozni egy Prelude -ből. Akkor mondtam azt, hogy na így múlik el a világ dicsősége.

Csak annyival fejelném meg, hogy a kis hülyegyerekek inkább az 5-6 genekre mennek már... egy 4 gen nem sok mindenkit érdekel, mert nem annyira menő. és azok már idősebbek is, hiszen 88-92 között voltak
de amúgy tény, hogy már minden tele van a kis hülyegyerekekkel, akik viszont fb-n élik az életüket. akármelyik autómárkáról legyen szó.
érdemes ellátogatni a péntek esti crusing csoportba
lehet manapság már azt sem tudják hogy mi egy ilyen fórum... (azt meg végképp nem, hogy mi volt anno a chatszoba, stb
)
de ez tökre off...
amúgy abban is nagy igazság van, hogy mivel "tuningolni" akar kis pénzből, ezért keletkezik a sufni eléggé erősen... mert ez a generáció ritkán ment, megy el dolgozni 15-16 évesen diákmunkára, mint mi anno, hogy legyen zsebpénzünk...

de amúgy tény, hogy már minden tele van a kis hülyegyerekekkel, akik viszont fb-n élik az életüket. akármelyik autómárkáról legyen szó.
érdemes ellátogatni a péntek esti crusing csoportba

lehet manapság már azt sem tudják hogy mi egy ilyen fórum... (azt meg végképp nem, hogy mi volt anno a chatszoba, stb

de ez tökre off...
amúgy abban is nagy igazság van, hogy mivel "tuningolni" akar kis pénzből, ezért keletkezik a sufni eléggé erősen... mert ez a generáció ritkán ment, megy el dolgozni 15-16 évesen diákmunkára, mint mi anno, hogy legyen zsebpénzünk...
Az még csak haggyám lenne mert van szél fogóm úgy egész jó. Csak azért az én gépem mégis csak egy 22 éves Suzuki, még ha japán is. Van benn első hátsó alsó felső merevítő. De így is tekeredik mint a kígyó, ja és zörög mint a malac persely legalábbis a SAAB után mindenképp. Viszont NO ABS NO Légzsák NO SRS és ASR NO KLÍMA NO centrál NO elektromos ablak NO ABS és NO PARA!!!. Nem félek mikor sípol egyet és b@sz ki egy három soros hiba üzenetet. Ami rendszerint 100K jelent a SAAB esetében. Ja és imádom hogy úgy nézek fel egy buszra mint béka az úristenre!

leszedett tetővel nem is jó száguldozni, ezt tudom már én is
viszont 90-100 még pont tökéletes ahhoz, hogy élvezd
az meg, hogy mennyire van lent a verda... gyári hasmagassággal is úgy esek be a pilótafülkébe

Na szerintem inkább azok nevezhetők show Car-nak. Lehet hogy tényleg annyira porba van rakva hogy már a garázsból is nehéz ki hozni, és elő fordulhat hogy a futómű geometria már sínyli az ültetés, és ráadásul hátul olyan a kerék dőlés hogy az már vicc. De ezek ettől még szépek! (szerintem) Mindezt meg fejelik valami jó kiállású robbantott gumi na az mindenre való csak közúti forgalomra nem. Persze valamit valamiért mert nekem is van swift -em, van raj egy kis bojler is, és négy kézláb könnyebb belőle kiszállni mint normálisan, mert a kezed ajtó nyitás után le ér a földig, de az így jó. (Mondjuk annak nincs teteje
) De 90-10-nál többel sosem mennék vel, nem is arra való, meg azt az évi 3-5e km-et kibírják az új gumi így is.

csak szeretnéd, ha lenne ami lebomoljon
egyébként én mindig hülye vagyok. különben is hülye, aki nem normális.

egyébként én mindig hülye vagyok. különben is hülye, aki nem normális.
te annyira hülye vagy néha, hogy az én agyam bomlik le tőled...
én rádiót is szoktam tuningolni, néha recseg a klasszefem

véleményem szerint az sem tuning, amikor a futómű geometriát és felhasználhatóságot figyelmen kívül hagyva porig raknak egy autót, vagy direkt rozsdásítanak egy nem teherviselő elemet az autón. A színes felni, a hangos kipufogó mind mind inkább csak divat és kitűnés, nem pedig tuning. A tuning ott kezdődik, mikor oka van, hogy mondjuk 1" szélesebb felnit és hozzá illő gumit raksz fel a tapadás megnövelésének érdekében. Nem csak teljesítményt lehet tuningolni. Ha van pl (és most rohadt sokan fognak megint utálni ezért) egy 1.3 8v suzukid, ne baszd tele bojlerrel, matricával, meg minden szarral. A G13 motor egy nagyon strapabíró konstrukció. Kell a kasztni alá rakni egy rendes futóművet, normális (könnyű!!!) felniket és rendesen tapadó gumit. Lehet is menni szlalomozni. Könnyű, fordulékony és 1-2ben jól húzó autót kapunk. Nem városi jaszkarira való, vagy pályás 200km/h száguldásra, mert arra szar...
Ebben igazat adok és az a baj, hogy az emberek egyre lentebb adnak, hiszen kis pénzből akarnak csodát alkotni
Már néha ezért se merek elmenni talikra, mert kitúrva érzem magam...
Igaz nem szivese állok a bojlerek mellé

Igaz nem szivese állok a bojlerek mellé

japp... csakhogy az üvegszálas utángyártott elemek egy 1.2-1.4 60-70 lovas autón ugyanannyira nem fognak tuningnak számítani, mint most, vagy 5 évvel ezelőtt. nem is tudom, mire gondolnak ezek a tulajok. ha showcar, akkor értem, de akkor nem fogja naponta használni, ha viszont közlekedik vele, és tuning akkor nem kellenek ezek a szarok. ez nem stílus kérdése szerintem, pusztán agykapacitás, amiből egyre kevesebb-és-kevesebb jut

hát nem a pöcsöket nem igénytelen... ennyi rácsból már ólat építenek jobb helyeken

Lehet hogy tévedek, de egyfajta megoldás lehetne ha nem lennétek jelen a fb-n így valamilyen formában rá lenne kényszerülve a nép hogy ide tolja a képét, és ha már itt van akkor lehet hogy kommentelne is, és akkor kapná a választ, ő is válaszolna stb stb...
Most még lehet ebben a fórumban van... de 1-2 év múlva vissza fog jönni ez a "tuning" stilus.
És lassan a mi gyárias autóink lesznek lenézve
És lassan a mi gyárias autóink lesznek lenézve

Jogos a kép nem jó illusztráció az elhangzottakhoz.
De most nem volt kedvem keresgélni, FB-én. De szerintem úgy is találkozott már mindenki az általam említett mesés. 3-7 gen civic-ekkel.

ez pl undorító. de nem igénytelen. egy showcar. na aki ezt nem tudja az kezd el tákolni és utcán hazsnálni.
Sziasztok! Én fenn vagyok FB-n. (Azt is kicsit túlzottnak érzem hogy valaki azzal tüntet hogy nincs fenn. Persze nem posztolok ki minden egyes mellék helység használatot.) Fb csoportokról csak két gondolat, tagja vagyok a 9-5 csoportnak, hasznos tud lenni. Tagja vagyok egy két hondás csoportnak, ami ott zajlik az vicc
. Még hogy a mai fiatalokat nem érdekli a tunying, há de hogy nem. Minden 17-18 éves kölök azt látom vele egykorú hondákat bütyköl, apu kis pénzéből kínai alkatrészekkel.
Csak nem itt mutogatja valóban hanem Fb-n láthatók a mesés szelfiK.

nem vagyok rajta face-n engem nem fenyeget ez a veszély de többet jártam fel ide régebben amikor még több mindent tudott nyújtani az oldal és csalogatta az embereket
nekem valamiért az az érzésem, hogy ez szándékos művelet volt
mármint ez az egész projekt.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!