Le az igénytelen tuninggal
aktuális téma

Polish a turd, it's still a turd
Mielőtt linkelsz valamit, olvasgass vissza gyorsban pár száz hozzászólást, ne legyen már ismételve minden 2 óránként.
A Carstyling kvázi-tajgetosza: ahol a közösség "kiveti" magából a selejtet..
(Főnökségi beleegyezéssel!)
-Anyázást, vérremenő ujjtépést kéretik mellőzni.. lehet ésszel, érvekkel nyugiban is vitázni egy-egy autóról!
-Ha a szemmel láthatóan, a sértett önérzeted miatt alapos indok nélkül szólsz be másoknak, vagy linkelgetsz autókat amik nem ide illőek, akkor BAN.
-A fent említett sértett önérzetből fakadó tipikus "senki vagy!" köpködése csak abban az esetben nem von ban-t maga után, amennyiben az illető hitelt érdemlőn megvillantja hogy ő miben, és mennyiben is több, mint az akire "köpköd"
-Az értelmetlen, márkák közti harcok sem ide tartoznak. Nincs olyan, hogy minden Opel, Suzuki, Bmw, Toyota, Audi... stb... szar. Az elvakultságot és a fanatizmust nyugodtan ki lehet otthon élni. A vérre menő szájtépést itt is BAN követi, MINDEN RÉSZTVEVŐNÉL!
Aki pedig itt találja az autóját, annak lehet oka van.. néha érdemes megfogadni amit a "fikázók" mondanak..
Kösz! :)
Amit MÁR nem kérünk belinkelni minden nap 1×:
-Colos dévúkalosa (sértett önérzetre nem megoldás, és BAN-t von maga után)
-Fehér Fiat TGV... Tudjuk, volt már, semmi értelme... De vagy 100x volt már, tényleg!
-kék góf kipuffjára rádrótozva a dupla cső, csak úgy.
-impreza festésű skoda
-cicafejforma kipuffvég. :)
-szanaszét tákolt narancs-arany AE86, dupla szárnnyal és ordas légbeömlővel...
-Ronal Bear felni..
-Moszkvicson, raklapból tákolt "szárny"..
-Fekete halálfejes lada, kéménnyel a motorháztetőn
-Áramszedős Megane. (ciki nagyon, de már sokszor volt) :)
-A 8 éves kissrác alkotta tákolt FijatPanda..
-Ukrán Lada Cabriolet :D
-Megmondhatatlan típusú fekete "ocsmány-tuning" Audi
-Lépcsőshátú szürke Civic, 30 centis kipuffogóval középen.
-Lánctalpas Zsiguli....
-Fakerekes Niva és Hummer H3
-Szovjet Top Chopped szürke Samara
-Téglavörös alapon fehér kockás 2ajtós Dacia
-Alien minibusz
-Narancssárga kacsacsőrű civic
-Hajó Cadillac
-Feka kölyök quadciklin a mélyláda felett visszanéz
-Kék kocka "vóvó" 10 kipuffvéggel...
-Bordó Zastava krómszárnnyal lépcsőméretű küszöbbel
-Kék Lada Samara gányolt 6 végű kályhadobbal
-Zöld búcsús astra, szárnnyal, króm M3 tükörrel, Lexus lámpával, oltári bojlerekkel
-Piros(narancs)-kék Fasztendfúriusz Audi, amit soha nem fognak eladni...
-És a PROSTREET ROMANIA videot se, már régóta tudjuk hogy ott a falusi lányok messze jobbak, mint amiket itthon találkozókra toboroznak össze kemény melóval ;)
-Bozozoku kocsikat se kéne erőltetni... mert ezerszer voltak már...
- Piscatel képeket/videókat egyáltalán ne linkeljen senki
- Fehér kocka lada, felújítva, 6.5 milláért, gyűjtőnek, borzasztó külsővel, oda nem illő elemekkel és masszívan elszállt tulajjal. se használtautóról nem kell már linkelni, se máshonnan!
Az igénytelen topik igénytelen himnusza
(komoly idegi rákészülést igényel, rettenetes..)
Úgy tűnik, akadt kihívója a kibaszott mérésnek, azonban sajnos, vagy szerencsére, ez csak audio forma... azt hiszem, ez is taigetosz+!
Ha felkészültél, akkor kattints ide...
Bővítenem kellett a fejlécet, mert immáron az internyeten több mozgóképes anyag is van... azt hiszem, erre tökéletes demonstráció, a HOGYAN NE! részt erősítő kedves videó, melyet maga a tulajdonos, yapiyapo volt kedves belinkelni nekünk...
Calibra, így ne!
Továbbra is várjuk hasonló jellegű videókat!
Mielőtt linkelsz valamit, olvasgass vissza gyorsban pár száz hozzászólást, ne legyen már ismételve minden 2 óránként.
A Carstyling kvázi-tajgetosza: ahol a közösség "kiveti" magából a selejtet..
(Főnökségi beleegyezéssel!)
-Anyázást, vérremenő ujjtépést kéretik mellőzni.. lehet ésszel, érvekkel nyugiban is vitázni egy-egy autóról!
-Ha a szemmel láthatóan, a sértett önérzeted miatt alapos indok nélkül szólsz be másoknak, vagy linkelgetsz autókat amik nem ide illőek, akkor BAN.
-A fent említett sértett önérzetből fakadó tipikus "senki vagy!" köpködése csak abban az esetben nem von ban-t maga után, amennyiben az illető hitelt érdemlőn megvillantja hogy ő miben, és mennyiben is több, mint az akire "köpköd"
-Az értelmetlen, márkák közti harcok sem ide tartoznak. Nincs olyan, hogy minden Opel, Suzuki, Bmw, Toyota, Audi... stb... szar. Az elvakultságot és a fanatizmust nyugodtan ki lehet otthon élni. A vérre menő szájtépést itt is BAN követi, MINDEN RÉSZTVEVŐNÉL!
Aki pedig itt találja az autóját, annak lehet oka van.. néha érdemes megfogadni amit a "fikázók" mondanak..
Kösz! :)
Amit MÁR nem kérünk belinkelni minden nap 1×:
-Colos dévúkalosa (sértett önérzetre nem megoldás, és BAN-t von maga után)
-Fehér Fiat TGV... Tudjuk, volt már, semmi értelme... De vagy 100x volt már, tényleg!
-kék góf kipuffjára rádrótozva a dupla cső, csak úgy.
-impreza festésű skoda
-cicafejforma kipuffvég. :)
-szanaszét tákolt narancs-arany AE86, dupla szárnnyal és ordas légbeömlővel...
-Ronal Bear felni..
-Moszkvicson, raklapból tákolt "szárny"..
-Fekete halálfejes lada, kéménnyel a motorháztetőn
-Áramszedős Megane. (ciki nagyon, de már sokszor volt) :)
-A 8 éves kissrác alkotta tákolt FijatPanda..
-Ukrán Lada Cabriolet :D
-Megmondhatatlan típusú fekete "ocsmány-tuning" Audi
-Lépcsőshátú szürke Civic, 30 centis kipuffogóval középen.
-Lánctalpas Zsiguli....
-Fakerekes Niva és Hummer H3
-Szovjet Top Chopped szürke Samara
-Téglavörös alapon fehér kockás 2ajtós Dacia
-Alien minibusz
-Narancssárga kacsacsőrű civic
-Hajó Cadillac
-Feka kölyök quadciklin a mélyláda felett visszanéz
-Kék kocka "vóvó" 10 kipuffvéggel...
-Bordó Zastava krómszárnnyal lépcsőméretű küszöbbel
-Kék Lada Samara gányolt 6 végű kályhadobbal
-Zöld búcsús astra, szárnnyal, króm M3 tükörrel, Lexus lámpával, oltári bojlerekkel
-Piros(narancs)-kék Fasztendfúriusz Audi, amit soha nem fognak eladni...
-És a PROSTREET ROMANIA videot se, már régóta tudjuk hogy ott a falusi lányok messze jobbak, mint amiket itthon találkozókra toboroznak össze kemény melóval ;)
-Bozozoku kocsikat se kéne erőltetni... mert ezerszer voltak már...
- Piscatel képeket/videókat egyáltalán ne linkeljen senki
- Fehér kocka lada, felújítva, 6.5 milláért, gyűjtőnek, borzasztó külsővel, oda nem illő elemekkel és masszívan elszállt tulajjal. se használtautóról nem kell már linkelni, se máshonnan!
Az igénytelen topik igénytelen himnusza
(komoly idegi rákészülést igényel, rettenetes..)
Úgy tűnik, akadt kihívója a kibaszott mérésnek, azonban sajnos, vagy szerencsére, ez csak audio forma... azt hiszem, ez is taigetosz+!
Ha felkészültél, akkor kattints ide...
Bővítenem kellett a fejlécet, mert immáron az internyeten több mozgóképes anyag is van... azt hiszem, erre tökéletes demonstráció, a HOGYAN NE! részt erősítő kedves videó, melyet maga a tulajdonos, yapiyapo volt kedves belinkelni nekünk...
Calibra, így ne!
Továbbra is várjuk hasonló jellegű videókat!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
én kis naiv

Nem hisz nem te írtad egy olyan autóra hogy fos, amiben egy csomó pénz és munka fekszik. Hisz azért csak rá kell nézni a kocsira szerintem nem két óra lett rá fordítva, meg nem egy két ezer forint.
ez már user error. meg merted kérdezni, mitől 110ló...
valami ilyesmi volt az én fejemben is, ezért is nem firtattam a tigrát
azonban ha jól látom a fiatalember valamit nagyon félre érthetett az írásomban (igen, abban a 2 darabban), mert már le is vagyok tiltva...
meg ezt az írássát nem tudom értelmezni, mert egy darab fikázó írás sem jelent meg az oldalán;
"Azt hittem 3 év alatt változott a portál morálja, ezekkel a negatív fikázós kmomentekkel kapcsolatban de még mindig ez megy. Nem is csodálom hogy romlik a színvonal."
vagy ha valaki lát az oldalán olyat, kérem idézze, mert én nem látom...

azonban ha jól látom a fiatalember valamit nagyon félre érthetett az írásomban (igen, abban a 2 darabban), mert már le is vagyok tiltva...
meg ezt az írássát nem tudom értelmezni, mert egy darab fikázó írás sem jelent meg az oldalán;
"Azt hittem 3 év alatt változott a portál morálja, ezekkel a negatív fikázós kmomentekkel kapcsolatban de még mindig ez megy. Nem is csodálom hogy romlik a színvonal."

vagy ha valaki lát az oldalán olyat, kérem idézze, mert én nem látom...

mondja ezt egy újonc... pont erről beszéltem az előbb... most ha leszedem én is az összes képet, adatot és marad a csillámfaszláma, akkor nekem is nekemállsz?
Mondja ezt egy Swift-el regelt júzer, akinek ugye egy db kép van az oldalán azon is BMW-ről álmodozik.
Aztán most nekem is nekem lehet esni.

mind = mint... majd felébredek vagy megtanulok gépelni

kezdem azt érezni, hogy boldog-boldogtalant be akarnak tenni ide, mert menő lett, hogy fikázzuk az autót. függetlenül attól, hogy egyébként milyen is valójában. az igénytelen és az ízléstelen tuning kézen fogva jár, de nem feltétlenül mindegyik igénytelen, ami ronda. ízlésen nem érdemes vitatkozni, mert az mindenkinek más. vannak dolgok, amik nálam is kiverik a biztosítékot és azonnal bekerülhet ide, de ez a tigra pl. nem olyan. az újoncok rendszeresen linkelgetnek ízléstelen vasakat és örülnek, hogy nagyot mondtak. pedig kurvára nem, sőt... már kezd herótom lenni attól, hogy tényleg a fika a menő nem pedig a figyelemfelhívás. ebben azt hiszem, én nem akarok részt venni. mind mod elvégzem a dolgom, ha szart látok, be is linkelem, de ennyi. azért nem fogok nekiesni valakinek, hogy nőjön a farkam vagy éppen kurvalaza legyek. de ha nektek ez kell, csináljátok...
regényt is írhatsz, az összkép attól még fos
miért kéne rögtön betámadni mindenkit?
igen. szerintem nem vészes. ahhoz képest, hogy tigra, nem rossz. nekem inkább igényes, mint igénytelen. max a stílus nem tetszhet valakinek. bár a belsejéről nincs kép, de kívülről nincs vele baj. nem a jelenlegi stílusokat majmolja, mint RAT, Clean, meg tököm tudja miket. a régi 10 éves dolgokat kb. de ettől függetlenül látszik, hogy költve van rá, és nem tákolva van. persze ez az én véleményem, nem védeni akarom, csak így gondolom.
igen. szerintem nem vészes. ahhoz képest, hogy tigra, nem rossz. nekem inkább igényes, mint igénytelen. max a stílus nem tetszhet valakinek. bár a belsejéről nincs kép, de kívülről nincs vele baj. nem a jelenlegi stílusokat majmolja, mint RAT, Clean, meg tököm tudja miket. a régi 10 éves dolgokat kb. de ettől függetlenül látszik, hogy költve van rá, és nem tákolva van. persze ez az én véleményem, nem védeni akarom, csak így gondolom.
kicsit fura az elso lokos, annyi, meg mentheto kategoria. De a hatterben a feher lamboajtos haverjat is meghivhatna, az is egy erdekes darab

nem érek én rá szétbasztatni mindenkit...
told fel a képeket ide, dobj egy linket neki üdvözlésként, aztán hozom a kukoricámat

told fel a képeket ide, dobj egy linket neki üdvözlésként, aztán hozom a kukoricámat

újonc hogy-hogy nincs még itt? vagy annyira nem vészes?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!