Minden ami kasztni és fényezés!
aktuális téma

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Szevasztok.
Neten hol tudnék találni a különböző autógyárak színeiről skálát?
Kb mennyibe kerülhet a Lamborghini narancssárából 1 L?
Hol tudnhatnék meg minnél többet a Lamborghini narancssárgáról?
Biciklivázra kellene. Előre is köszi mindent

Neten hol tudnék találni a különböző autógyárak színeiről skálát?
Kb mennyibe kerülhet a Lamborghini narancssárából 1 L?
Hol tudnhatnék meg minnél többet a Lamborghini narancssárgáról?
Biciklivázra kellene. Előre is köszi mindent

Ismer valaki Budán fényezőt aki lefényezne nekem egy kis műanyag darabo(fejegység átalakító keret)??Normális áron?
2K-val volt fényezve. köszike a válaszokat!akkor nyáron megy lakkozásra is amikor a lökösöket szinre fujják.
akrillal lett fújva?
Lehet utólag is lakkozni, ha 2k-s festékkel van fújva, de tökéletes állapotúnak kell lennie a fényezésnek - no rozsda, lepattogzás stb. Ha kopott vagy karcos, az nem baj, ha nincs mély karc rajta.
Szerintem fel, ha nem karcoltad le róla sehol... Elötte be kell kicsit csiszolni, aztán lakkolhatják..
de rozsdára nemigen kell ráfújni, úgyhogy nézzed át elötte kicsit...
Ez az én véleményem...
Egy profi többet mondhat neked erröl..
de rozsdára nemigen kell ráfújni, úgyhogy nézzed át elötte kicsit...
Ez az én véleményem...
Egy profi többet mondhat neked erröl..

Sziasztok!
az én kocsimra nem került lakk festésnél, s azt szeretném megkérdezni, hogy utólag fel lehet e vinni rá?
az én kocsimra nem került lakk festésnél, s azt szeretném megkérdezni, hogy utólag fel lehet e vinni rá?
Sziasztok!
Pesten keresek olyan fényezőt aki korrekt módon (azaz tökéletes minőségben és elfogadható áron) lefújná nekem a külső műanyagokat (küszöb, díszlécek)
Várom az ajánlásokat
Köcce
Pesten keresek olyan fényezőt aki korrekt módon (azaz tökéletes minőségben és elfogadható áron) lefújná nekem a külső műanyagokat (küszöb, díszlécek)
Várom az ajánlásokat
Köcce
Sziasztok!
Várom az ajánlásokat
Köcce

Várom az ajánlásokat
Köcce

Én vettem a talpat is hozzá.
Fényezésben nem tudok tanácsot adni azt a fényező csinálta.
Fényezésben nem tudok tanácsot adni azt a fényező csinálta.
Mivel raktad fel? Uni talppal? Mert talp még nincs az enyémhez és típusspecif nincs is hozzá, még nemtom hogy fogom feltenni.
Akkor finom dörzsipapírral csiszoljam fel.
És milyen festéket ajánlasz hozzá, ami rajta marad? Vmi sray kellene. Vmi kell még rá, hozzá?
Akkor finom dörzsipapírral csiszoljam fel.
És milyen festéket ajánlasz hozzá, ami rajta marad? Vmi sray kellene. Vmi kell még rá, hozzá?
Az én tükreim is krómozottak voltak. Le kell róla csiszolni a krómot és utána fényezhető.
Nem minden műanyag festehtő?
Nekem van egy krómos kinézetű M3 tükröm, amiket hirdetnek orrba- szájba. Nagyon olcsón jutottam, hozzá, de nem tetszik ez a fényes cucc, szeretném lefújni. Le lehetne vmivel? Mivel és hogyan? Tök síma, nem érdes, fénylik, tükröződik, olyan, mint egy tükör.

Nekem van egy krómos kinézetű M3 tükröm, amiket hirdetnek orrba- szájba. Nagyon olcsón jutottam, hozzá, de nem tetszik ez a fényes cucc, szeretném lefújni. Le lehetne vmivel? Mivel és hogyan? Tök síma, nem érdes, fénylik, tükröződik, olyan, mint egy tükör.
Lehet, hogy hülye kérdés lesz:
Van egy pár hiba az autómom azt szeretném kijavitani.
Bármelyik fényező kever kimérve festéket? Milyen árral számolhatok?
Van egy pár hiba az autómom azt szeretném kijavitani.
Bármelyik fényező kever kimérve festéket? Milyen árral számolhatok?
szia
köszi szépen a tanácsot

köszi szépen a tanácsot

Bp-s fényezőt nem ismerek de Szfváron vannak elég jó ill korrekt áron és nagyon-nagyon szépen festő emberkék.
Szia!
Müanyag cuccok alá érdemes venni müanyag alapozót.Jobb festék üzletekben lehet kapni.Standox,Lechler,Glasurit.Mielőtt nekiállsz érdemes megnézni az adott müanyagot is főleg a hátulját milyen médiakodú.Nem mindegyik müanyag festhető.
Ha esetleg festhető akkor mindenképpen ugy kell kezdeni,hogy sokszor átmosni ill finom cspapírral átdőrgőlni.
Nem árt ha kb 3-4-szer is megismétled a dolgot.Ki tudja mikor ki ,hogy kezelte azt a müanyagot/szilikonspray,müszerfalspray stb../
Majd jőhet rá vékonyan tőbbszőr a müanyag alapozó.
Miért kell?
1Müanyag szivó hatásó és képes a festéket magába szivni.
2,alapozó jobb tapadás a másik rétegnek ill megy a hőingadozás okozta tágulásoknak-összehuzodásoknak.
Majd jőhet rá a kétkomponenses festék ill a lakk.
Már vannak fényezők akik spray formájában is tudnak neked bármilyen szint elkonzervállni.

Müanyag cuccok alá érdemes venni müanyag alapozót.Jobb festék üzletekben lehet kapni.Standox,Lechler,Glasurit.Mielőtt nekiállsz érdemes megnézni az adott müanyagot is főleg a hátulját milyen médiakodú.Nem mindegyik müanyag festhető.
Ha esetleg festhető akkor mindenképpen ugy kell kezdeni,hogy sokszor átmosni ill finom cspapírral átdőrgőlni.
Nem árt ha kb 3-4-szer is megismétled a dolgot.Ki tudja mikor ki ,hogy kezelte azt a müanyagot/szilikonspray,müszerfalspray stb../
Majd jőhet rá vékonyan tőbbszőr a müanyag alapozó.
Miért kell?
1Müanyag szivó hatásó és képes a festéket magába szivni.
2,alapozó jobb tapadás a másik rétegnek ill megy a hőingadozás okozta tágulásoknak-összehuzodásoknak.
Majd jőhet rá a kétkomponenses festék ill a lakk.
Már vannak fényezők akik spray formájában is tudnak neked bármilyen szint elkonzervállni.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!