Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
De minden bűntetendő miért nem érti már meg itt senki! Újra és újra jön a kérdés, hogy lehet-e, nem lehet semmit se!
Kérdeznék olyat, hogy a neon tényleges mérete mekkora is? Pl 60cm-es neont akartam venni na most a foglalat és a két széle közti távolság számít 60-nak? mert amit vettem a boltos mondta hogy 58cm-er a tényleges foglalat 52 a neon maga meg 38cm! szóval a 60-as az kb 40cm-er?

A kéket ki akarják sajátítani. Csak az a probléma, hogy én asszem, hogy csak a kék VILLÓGÓ fény számít megkülönböztető jelzésnek. Ha neon világít a kocsin menet kozben, az tényleg nem büntethető?
Nem értem a neon-t miért nem büntetik a kék helyzetjelzőt meg igen.......!
Lassan 1 hónapja hogy feljelentettek ugy hogy nem írtam alá semmit de még azóta se kaptam papírt!
Nem értem mit zavarja őket..........

Lassan 1 hónapja hogy feljelentettek ugy hogy nem írtam alá semmit de még azóta se kaptam papírt!
Nem értem mit zavarja őket..........

Csak egy rövid komment...
Pár hónapja volt, valamikor augusztusban, hogy haverral lementünk éjjel TESCO-ba, mert akkor kellett vásárolni némi italt estére meg ilyenek. Kívül nincs semmi extra az autón, 1989-es E 230 Sportline Mrecedes W124. Belül beltéri neonok, meg olyan hangerő. hogy szétmegy az ember feje. Pakolunk be a parkolóban, meg bagózunk, jön a yard. Azt mondja, hogy ez így egyáltalán nem jó, benéz az autóba és már írja a papírt. Minket sem kell félteni, rögtön nekiálltunk kérdezni, hogy mégis mit csinál. Erre bepöccen és nekiáll basztatni. Na ekkor telefon elő, egy gyors hívás haver céges ügyvédjének, az beszél rendőrre, rendőr lefagy, kapja az ügyvéd névjegykártyáját és másnap a kapitányságra érkezett is az ügyvédi felszólítás, hogy milyen jogon zaklatnak egy parkoló autó mellett álló embert, aki zenét hallgat és éppen ki van világítva az autó belseje. Levél levelet követett, múlt héten meg megérkezett a bocsánatkérés a zsernyákoktól és mindez hivatalos fomrában.
Egy szóval, nem sabad hagyni magát az embernek, ki kell állnia a rendőrrel szemben. ha hagyod magad, vagy megijedsz, akkor máris fölényben érzi magát a közeg és a szart is leszedi rólad. DE! Ha odaállsz és megmondod, hogy kurvára nem jogszerű amit csinál, esetleg ezt alá is támasztod neki valamiféle olyan dologgal, mit tuti, hogy nem ért, rögtön összehúzza magát...
Lehet, hogy ez egyedi eset volt, de én PL soha nem szarakodok rendőrökkel. Mondja, hogy mit akar, aztán hagyhjon békén. Nincs mellébeszélés és szopatás, vagy ha van, már kérem is a jelvényszámát és az igazolványát. Ugyanis állampolgári jogom a rend őreit felszólítani, hogy ugyanmár igazolja magát és magyarázza már el, hogy milyen jogon intézkedik...
Ennyi.
Pár hónapja volt, valamikor augusztusban, hogy haverral lementünk éjjel TESCO-ba, mert akkor kellett vásárolni némi italt estére meg ilyenek. Kívül nincs semmi extra az autón, 1989-es E 230 Sportline Mrecedes W124. Belül beltéri neonok, meg olyan hangerő. hogy szétmegy az ember feje. Pakolunk be a parkolóban, meg bagózunk, jön a yard. Azt mondja, hogy ez így egyáltalán nem jó, benéz az autóba és már írja a papírt. Minket sem kell félteni, rögtön nekiálltunk kérdezni, hogy mégis mit csinál. Erre bepöccen és nekiáll basztatni. Na ekkor telefon elő, egy gyors hívás haver céges ügyvédjének, az beszél rendőrre, rendőr lefagy, kapja az ügyvéd névjegykártyáját és másnap a kapitányságra érkezett is az ügyvédi felszólítás, hogy milyen jogon zaklatnak egy parkoló autó mellett álló embert, aki zenét hallgat és éppen ki van világítva az autó belseje. Levél levelet követett, múlt héten meg megérkezett a bocsánatkérés a zsernyákoktól és mindez hivatalos fomrában.
Egy szóval, nem sabad hagyni magát az embernek, ki kell állnia a rendőrrel szemben. ha hagyod magad, vagy megijedsz, akkor máris fölényben érzi magát a közeg és a szart is leszedi rólad. DE! Ha odaállsz és megmondod, hogy kurvára nem jogszerű amit csinál, esetleg ezt alá is támasztod neki valamiféle olyan dologgal, mit tuti, hogy nem ért, rögtön összehúzza magát...
Lehet, hogy ez egyedi eset volt, de én PL soha nem szarakodok rendőrökkel. Mondja, hogy mit akar, aztán hagyhjon békén. Nincs mellébeszélés és szopatás, vagy ha van, már kérem is a jelvényszámát és az igazolványát. Ugyanis állampolgári jogom a rend őreit felszólítani, hogy ugyanmár igazolja magát és magyarázza már el, hogy milyen jogon intézkedik...
Ennyi.
És az Angel eyes?
Lassan már egy Wunderbaumhoz is műbizonylat kell

Az cumi mert én is zegi vagyok :( Akkor szerintem a neon se mostanában kerül fel a kocsi alá :(
LoL ez akkora 1 hülyeség!! most mé kell belekötniük? nevetséges sok buzi zsaru!!! 

Dj.Tomika
2005. november 30. 17:56
Egyébként nálunk azzal játszanak, hogy: kék helyzetjelző, rendszámtáblamegviágító, neon 5000
Visszabeszélsz 10000
Visszabeszélsz 10000
Dj.Tomika
2005. november 30. 17:54
Abba is beleköthetnek, mert nem gyári tartozék! 

nem lehetett gyenge

Aha egyszerü a megoldás vegyél diplomata vagy követségi rendszámot és megvan oldodva minden mutkor voltam westend parkolóba tuningolt subaru kék rendszámmal neon meg minde lol volt

passz..nem ismertem a gyereket.. de fiatal gyerek.. asszem nemrég kapott autot dehogy millet azt nem tom

aha jó ez van ő akkor kis hal volt és megvágták de milyen kocsija volt?!
nem tom.. én zalaegerszegi vagyok és itt már hallottam h 1-2 embert megbüntettek a neon miatt!!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!