Sötétítés / lámpasötétítés

Témakör: Tuning
aktuális téma
Sötétítés / lámpasötétítés

Hello! Lusta vagyok keresgélni, szóval ha van már ilyen, vagy hasonló téma akkor egyből zavarjatok át oda! A kérdés az lenne, hogy vajon a sötétített hátsólámpákért mennyire szokott morogni a szerv, és ha éppen szokik a rohadék, akkor mik lehetnek a következmények?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
49 50 51 52 53 54
Sabc
2004. szeptember 05. 15:27
Tiv
2004. szeptember 05. 13:22
Arra vigyázz, hogy a magyar fekete spray, fél év alatt lekopik. Nevetni fogsz de a Corában (vagy Auschanban) lehet kapni Motip márkájú sprayt, több színben nekem a régi suzukimon 3 éve tökéletesen bírja. Ja igen körömlakklemosóval lejön tökéletesen! Még egy tipp, szerintem szebb ha csak enyhén sötétíted és úgy a fényt is tökéletesen átereszti.

Nekem Zöld! hátsó lámpáim voltak, a rendőr sohasem szólt érte (mondjuk a féklámpát pirosan hagytam) illetve egyszer el kellett magyaráznom, hogy a kis suzi egy limitált széria gyári zöld lámpákkal :))) Mondjuk tény, hogy elég faxán sikerült lámpion volt.
Kerál
2004. szeptember 02. 12:25
acetonmentes körömlakklemosóval lejön
FullGAS
2004. szeptember 02. 11:50
nalam fektisztito spray bevalt sotetito festek leszedesere
Sabc
2004. szeptember 02. 11:44
A 40-es csiszolóvászon oldja.

viccen kívül sztem a szintetikus higító nem oldja fel a lámpa műanyagját.
pcorp
2004. szeptember 02. 11:33
Én most rendeltem sötétítő sprayt. kiváncsi vagyok milyen lesz. Nem tudjátok mivel lehet őket oldani? Ha véletlen le kell szedni nem szeretném hogy a lámpán hyoma maradjon az oldószernek.
Roboy
2004. szeptember 02. 09:46
kicsit off-téma:
Na és a 40LED-es kínai gyártmányú (tecsós, E-jelzésű) pótféklámpa? Akkora fényereje van, a kocsi mögött 25-30m-es körzetben minden piros lesz, a mögöttem állóknak pedig szinte fájdalomérzetet okoz.
Roboy
2004. szeptember 02. 09:42
Én meg műanyagalapú üvegfestékkel bekékítettem a tolatóizzókat, 170 fokig hőálló. Persze nem túl vastagon.
De a rendőrök hogy (mikor) látnák meg a tolatási fényeimet?
llaci1
2004. szeptember 01. 17:30
Nekem ablaksötétítő fóliával vannak sötétítve a hátsó indexek, és a tolatólámpák, de még sosem szóltak érte a zsaruk. -Bár az is igaz, hogy tökéletesen áteresztik a lámpa fényét.
Don Simoár
2004. szeptember 01. 15:10
Roche
2004. szeptember 01. 14:51
Engem állandóan megállítanak a rendőrök, de mindig belém kötöttek... nekem is le van sötétítve az összes üveg, sőt még a lámpa: elöl csak az index, hátul minden!

Rendőrbácsi megállít, mutattsa a KPM-es papírokat a sötétítésről ami az üvegeken van, hogy hány %-os átláthatóságú, mondtam neki hogy otthon hagytam, de ő nem hitte el hogy van ilyen papírom ezért hazakísért, nagyot koppant mert odabaztam az orra elé!

A hátsó lámpákkal csak annyit tesznek, kérik hogy villogtassam, és mondták hogy faja mert tökéletesen átlátszik:
subi78
2004. szeptember 01. 14:51
Nekem is fújt fekete van , de vizsgára visszaraktam a gyárit. Egyzer megkérdezte egy rendőr , hogy lefújtam-e , de én azt hazudtam hogy gyári . Elhitte.
Don Simoár
2004. szeptember 01. 14:48
Haverom robogó hátsó indexit sötétített, csesztették miatta, de nem lett belöle ügy.
Gaukr
2004. szeptember 01. 14:46
Amikkor fater megkárdezte, hogy mi van pl. a Fiat Bravo gyárilag sötétített búrájával csak a vállát vonogatta.
Mellesleg sprayvel csináltam az utasításban leírt 3 rétegben.

Na azthiszem elég sok hülyeséget összehordtam....
Gaukr
2004. szeptember 01. 14:42
Arra hivatkozott a rohadék vizsgabiztos, hogy az irányjelző NEM BOROSTYÁNSÁRGAés a féklámpa SEM LÁTHATÓ. A rohadt buzerátorok Hogy a bőr hülne rá... Ja majd elfelejtettem! MINDRE!!!!!
Gaukr
2004. szeptember 01. 14:39
Hi!

Asszem nekem van tapasztalatom a témában. Igaz nem rendőr, de hatóság. Sz'al az van, hogy anyám swiftjén lesötétítettem a hátsó illetve az irányjelzőbúrákat. Ekkor volt a kocsi 1-1.5 éves. Soha egyser nem állították meg emiatt(másért sem) Eljött a negyedik szülinapja és lejárt a forgalmi. Nosza! Irány a márkaker. Elötte kb. egy héttel volt nagyszervízen, meglett kérdezve, hogy ez mennyiben lehet akadály? Azt mondták nem az. Elvittük vizsgára és kb. egy óra múlva telefonál jóanyám, hogy a kocsit nem engedik át, mert sötétítve van a búra. FUCKK!! Visszamentünk érte, elhoztuk. Másnap kicseréltük haveréval a burákat és máshova elvittük ahol már levizsgáztatták.
Sabc
2004. szeptember 01. 14:01
Hello!

Lusta vagyok keresgélni, szóval ha van már ilyen, vagy hasonló téma akkor egyből zavarjatok át oda!

A kérdés az lenne, hogy vajon a sötétített hátsólámpákért mennyire szokott morogni a szerv, és ha éppen szokik a rohadék, akkor mik lehetnek a következmények?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
49 50 51 52 53 54
Összesen 1077 találat 54 oldalon