XBOX, PS3... na de autóba?

Témakör: Tuning
aktuális téma
XBOX, PS3... na de autóba?

Gondolom vannak olyan elvetemültek, akiket izgat ez a kérdés - köztük engem is. Láttam már megoldásokat (főleg PS2-vel), de halad a kor, fejlődik a technika. Következő dolgokkal nem vagyok tisztában: vannak-e Full HD vagy HD Ready monitorok autóba? A sima 220V átalakító elbír egy ekkora áramigényű konzolt? Ez éri meg jobban, vagy egy carPC? Egy "izmosabb" audió rendszerrel egybekötve pótakku kell vagy egy kajakos kondi? Vagy játszunk járó motorral a garázsban? Ötletek, észrevételek, megvalósított rendszerek, tapasztalatok, hasonló elvetemült gondolkodók... Mindenki jöhet, akit ez a téma érdekel.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
Chabee_jr.
2010. június 15. 22:37
Eladó egy PS2 slim minden tartozékával, csippelvem 2 karral, kábelekkel, dobozzal. az ár fix 25e ft! akinek kell privit irjon
kispoci
2010. június 15. 22:29
A 12/220v-os inverter nem tudom hogy elbírná pl az xbox-ot, nekünk a cégesben csupán egy nyomtató van rá kötve de szinte minden héten megadja magát egy,

egyébként van többféle teljesítményű inverter, 150W, 300W, talán van 500W-os is de nem biztos
Lizardface
2010. június 15. 22:20
Gondolom vannak olyan elvetemültek, akiket izgat ez a kérdés - köztük engem is. Láttam már megoldásokat (főleg PS2-vel), de halad a kor, fejlődik a technika. Következő dolgokkal nem vagyok tisztában: vannak-e Full HD vagy HD Ready monitorok autóba? A sima 220V átalakító elbír egy ekkora áramigényű konzolt? Ez éri meg jobban, vagy egy carPC? Egy "izmosabb" audió rendszerrel egybekötve pótakku kell vagy egy kajakos kondi? Vagy játszunk járó motorral a garázsban?
Ötletek, észrevételek, megvalósított rendszerek, tapasztalatok, hasonló elvetemült gondolkodók... Mindenki jöhet, akit ez a téma érdekel.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 24 találat 2 oldalon