2017 tavaszi szezonjában, az AEZ a hagyományokra gyúr. Nem véletlen, hogy legfrissebb promófilmjükben egy klasszikus Jaguar, a Mark II és 50 évvel fiatalabb utódja, a Jaguar XF találkoznak, a dél-spanyolországi Tabernas sivatag autósztrádáján.

A slussz meglepetést az autókat vezető két elegáns, azonban korabeli hangulatba burkolózó hölgy jelenti, akik ráadásul ikrek. Mindez jól szimbolizálja a két Jaguar modell közötti párhuzamot: fél évszázad eltéréssel, de mindkettőnek sikerült kimaxolnia a saját stílusát. Akkoriban és ma is, a felnik adta személyes stílus tökéletes összhangot teremt autó és tulajdonosaik között.

Egy olyan ikon, mint a Jaguar Mark II hosszú évek óta meghatározó szimbóluma autók terén a stílusos megjelenésnek. Ez inspirálta az AEZ felnigyártót a klasszikus kereszt-küllős kialakítású Crest Dark felnicsalád létrehozására, mely bármiféle megalkuvás nélkül hozza ugyanazt a bizonyos pezsgést, mint 50 évvel korábbi elődje.

Tetszik a Crest garnitúra? Az AEZ felnik hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, a felni H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézz szét náluk, ha ebben a márkában gondolkozol!

Fórum: Témaindító komment (videoTOM, 2017. április 05.)

Forrás: Alcar